Форум за Компютри
Форум за компютри
Задайте въпроси или потърсете отговори.

София Компютърс - Фейсбук страница
Тагове:
ремонт на компютри по домовете, компютърни услуги, ПОПРАВКА на компютри, Абонаментна поддръжка на компютри, развален компютър, ремонт на място,ремонт, компютър, поправка, цена за ремонт на компютър, възстановяване на лаптоп, ъпгрейд на компютри, поправка на компютри на адрес, поправка на лаптопи София, ремонт на място, ремонт компютри София, remont, popravka, komputar, komputer, po domovete, цени за поправка на компютри, компютъра не работи, компютъра не иска да запали, смяна на части, оправяне на компютри,

РЕМОНТ И ПОПРАВКА НА КОМПЮТРИ

Поправка на монитори, лаптопи и компютърна техника

Поправка на компютри, монитори, принтери, лаптопи и компютърни компоненти на територията на град София. Ремонт на лаптопи - бързо, лесно и коректно В тази секция, ще Ви запознаем с основните принципи и положения при ремонт и поправка на компютър и/или лаптоп и ще изложим нашите доводи защо е важно да използвате квалифицирани сервизи за компютри.

Ако искате да ремонтираме Вашият компютър или лаптоп, можете да ни потърсите по някои от начините, посочени в секцията с контакти, на скайп попитайте за поправка на компютър, лаптоп, монитор или принтер на скайп , на и-мейл пишете ни на и-мейл за да попитате за поправка на лаптоп, монитори, принтер или компютър или да попълните формата в края на страницата.

Компютрите (респективно лаптопите, мониторите) вече не са просто част от нашето ежедневие, а необходимост.

Малко или много всички вече сме зависими от тяхната добра работа, дали за да умирим децата като ги оставим да играят на игри, или да направим справки за сметките си, да проверим пощата си, да работим от разстояние и т.н.

Ние знаем колко е важно компютъра ви да работи, не някак си, а добре и възможно най-добре за параметрите с които разполага.

Знаем и колко е важно при проблем, поправката на компютъра да е по възможно най-бързия начин и на възможно най-добрата цена.

ПОПРАВКА И РЕМОНТ НА КОМПЮТЪР: ЗАЩО ПРИ НАС?

Ремонтът на компютъра Ви при нас се осъществява от хора, които се занимават с поправка на компютри от дълго време, имат достатъчно опит, стаж и умения за да поправят машината възможно най-бързо и на възможно най-добра цена.

За да се ремонтира компютъра, е необходимо първо да се установи коя част - кой компонент точно ще бъде обект на поправка.

Поради факта, че компютърът е сложно устройство и се състои от много взаимосвързани компоненти, ремонтът трябва да започне СЛЕД установяване на проблемния компонент (част).

За да се установи това, понякога трябват повече време и внимание, а в много от случаите е необходим опит (и практика).

Защо да не повикам Пешо от квартала, а да използвам услугите на фирма?

Защото практиката показва, че проблемът в компютъра много често не е там, където се търси.

Много пъти ни се е случвало да ни донесат компютър за поправка, за който се мисли, че е с проблемен твърд диск (примерно).

В последствие се оказва, че проблемът е в дънната платка (южния мост) или дори в едно кабелче за 2 лв.

ТЕСТ НА ВСИЧКИ КОМПОНЕНТИ ПРИ ПОПРАВКА НА КОМПЮТРИ и ЛАПТОПИ

За да разберем какъв е проблема с компютъра, той трябва да бъде изследван внимателно

За да стигнем до отстраняването на проблема обаче, трябва да минем през един куп тестове.

За тестове на даден компютър, трябва да се ползват други, но и подходящи  компоненти.

Примерно - за да тестваме вашия компютър, при съмнение за повредено дъно (дънна платка), има няколко варианта.

Единият от тях (обикновено прилаган в домашни условия) е да започнем софтуерни тестове (тест на компютъра - в горния пример за дънната платка), за да търсим точната причина за повредата и ако и след като я открием, да търсим начини за поправка на дънната ви платка.

Този метод доказано е слабо ефективен и недостатъчен, тъй като компютърът е една сложна система. Проблем при един от компонентите може да даде отражение на друг. Той може да е индикация или симптом за предстоящ или съществуващ проблем при някоя от другите компютърни части.

Какво имам предвид - ако имате некачествено захранване ("китайско" от нисък клас или с други думи - евтино /което може да Ви е продадено за скъпо, но това е друга тема/, компютърът Ви пак ще работи, но то НЯМА да подава правилните напрежения към дънната платка, от там - тя към процесор, видео карта, твърд диск, SSD и т.н.

В следствие на това, вие ще си мислите, че дънната платка е проблемна (за ремонт) и ще търсите причината в нея, което е разбираемо, понеже виждате на пръв поглед симптомите, а не причината.

Неприятностите идват от това, че тестовете и установяването на несъществуващ проблем, могат да отнемат МНОГО време и всеки път да си мислите, че сте близо до конкретизирането му, но всеки път той да се явява на друго място (защото лошото захранване "удря" всеки път на различно място).

Време, срокове и цени за ремонт и поправка

За да се поправи компютър, понякога е необходимо времеВ крайна сметка цялото това изгубено време е напразно и пак се търсят услугите на КАЧЕСТВЕН сервиз, защото агонията е продължителна.

Всичко това може да Ви бъде спестено, ако приемете другия вариант, а именно:

Носите ни Вашият компютър (или ни извикайте и ние ще дойдем - предлагаме компютърни услуги и ремонт на компютри по домовете) и при съмнение за проблемна дънна платка (в конкретния пример), ние на място ще я тестваме с други, доказано работещи компоненти и ще установим бързо и лесно дали е за ремонт (поправка), въпреки че в случая с дънната платка това означава разглобяване на компютъра на съставни компоненти, и по-важно - дали може да се поправи и на каква цена.

В много голям процент от случаите, ремонтът на дънната платка е близък като себестойност до цената на нова такава (предлагаме чисто нови дънни платки на цени, започващи от 70 лв., но имаме и напълно работещи и тествани такива втора употреба на цени от 50лв.). Тогава много по-правилното решение ще е да Ви посъветваме да я смените, т.е. да си закупите друга.

Защо ние да поправим, ремонтираме Вашия компютър / лаптоп?

Защото в голямата си част наши колеги просто ще "закърпят " дъното Ви, колкото да изкара месец, за да Ви върне отново при тях. Защо и ние не работим на този принцип?

  • Защото смятаме, че доволният клиент след поправката ще доведе след себе си още поне 5.
  • Защото компютрите обикновено остаряват морално за период 3-5 години и ние предпочитаме след 3 (или 5) години отново да се върнете при нас, за да си закупите нов компютър, монитор или лаптоп.
  • Защото много пъти се налага ъпгрейд (усъвършенстване) на компютъра и предпочитаме ние да се грижим за него.
  • Защото през кратък период излизат нови програми и операционни системи и желаем ние да ги инсталираме, конфигурираме и настройваме и поправяме, ако се наложи за Вас.
  • Защото смятаме, че ако някой се хване да свърши една работа, трябва да се вложи сърце, а не просто да се търсят облаги, и защото за нас Вашите усмивкидобри отзиви) имат значение.

Ние ще открием причината за повреда във вашия компютър.Ако се върнем на темата за проблемното захранване, което ни кара да мислим, че дънната платка е за ремонт, ние ще открием (за разлика от съседчето, което разбира), че дъното Ви е наред.

Отваряме скоба, за да подчертаем, че ако все пак тя наистина НЕ е в изправност и е за поправка, така или иначе ще трябва да търсите магазини, от които да си закупите нова. Рискът да попаднете на един от тези търговци, които гледат "да си пробутат" залежалата стока като нова никак не е малък, т.е. така или иначе при проблем ще Ви е нужен някой, който да смени дъното, което означава разглобяване на компютъра до основните му елементи и последващото му сглобяване с нови части.

От финансова гледна точка Вие имате стимул да ни потърсите, защото:

а) ако имате нужда от нов компонент, това означава :
- тестове на компонента (както споменахме - първо на софтуерно ниво, но не от "един познат, дето разбира ") ;
- разглобяване на компютъра (при проблем така или иначе е нужна поправка, т.е. трябва да се подмени или ремонтира проблемния компонент) ;
- демонтиране на компонента (трябва да извадите дъното или захранването, или твърдия диск, или друго, за да се ремонтира) ;
- търсене на компонент при неизвестни търговци с недоказани гаранционни обслужвания може да е проблем (все пак трябва да намерите нов или някой, който да го поправи, и да поеме отговорност за работата на компонента след поправката);
- монтиране на новия (или ремонтирания) компонент обратно ;
- сглобяване на компютъра (което само по себе си е важна и прецизна работа- всички кабели, проводници и компоненти трябва да бъдат там, където е необходимо) .
Всичко това е време, средства и/или задлъжняване с една услуга на този, който се занимава (в много от случаите Вие не го оставяте "без хич", но въпреки това му дължите услуга) .

б) ако дойдете при нас всичко, което е необходимо, е налице :Ремонта на компютъра, ще бъде осъществен в най-кратки срокове и на най-добра цена.
- ако компонентът е проблемен, ние веднага ще ви го заменим с друг, отговарящ на Вашите изисквания, както за цена, така и за производителност. Дори повече - ако закупите компонента от нас, повечето услуги (като разглобяване, сглобяване и т.н) НЕ Ви се таксуват, което означава много по-малко средства и никакъв ангажимент от Ваша страна към никой в последствие! ;
- ще Ви спестим всичките тези усилия и време и Вашият компютър ще е поправен още след няколко часа (максимум);
- ще Ви бъде предложено най-доброто решение и ЩЕ имате право да търсите отговорност (за разлика от случая с "познатия, дето разбира") за извършената услуга (поправка).

В следствие на което, ние ще тестваме и останалите компоненти по този начин - просто разполагаме с алтернативни такива.

И ЩЕ открием проблема (както в примерния казус -много често захранването наистина поврежда и дънната платка, и хард диска, и видеокартата, и т.н), и ще го отстраним !

Вашият компютър ще бъде правилно ремонтиран (поправен качествено) и проблемът с него, ще е просто дребна досада, която ще сте забравили на другия ден.

Основното, което ще спечелим ние, е още един доволен клиент, което е от изключителна важност за всяка една фирма, във всяка една област (не само в сферата на компютрите и компютърните услуги).

Обадете ни се, можете само да спечелите - стигне ли се до поправка на компютъра ви, ние сме Вашите хора.

Можете да се запознаете с цените на компютърните услуги (и по домовете - на адрес),
или да видите принципите на работа в Компютърния сервиз (сервиз за компютри).
Ако искате уеб сайт (или уеб страница), погледнете цените за изработка на сайт.
Предлагаме и абонаментно обслужване на компютри ,
а за цените на абонаментни планове разгледайте абонаментната поддръжка на компютри.

Ако телефонните ни линии са заети в момента, или поради факта, че всички колеги са ангажирани с клиенти и има вероятност да не можете да се свържете с нас веднага, можете да ни изпратите заявка за посещение по домовете (в рамките на София) свързано с ремонт, поправка или сервиз на компютър, лаптоп, монитор, или компютърна услуга посредством по-долната:

ФОРМА ЗА ОНЛАЙН ЗАЯВКА

Обърнете внимание, че полетата отбелязани със звезда (* ), са задължителни.

Ако желаете, можете да се регистрирате в сайта (или да влезете, ако вече имате регистрация).
По този начин няма да ви се налага да попълвате полетата при заявка за ремонт, поправка и сервиз на компютри, монитори, лаптопи, принтери и компоненти.
Полетата ще бъдат автоматично попълнени с данните от регистрацията Ви, всеки път когато се логнете в сайта.


* Услуга :

* Вашето име :
(за да знаем как да се обръщаме към Вас)

* Телефонен номер :
(за предпочитане мобилен)
Вашият и-мейл :

* Адрес за посещение (точен адрес, за да изпратим наш служител)
и допълнителни бележки(по възможност, опишете проблема или причината за ремонт):


* Анти бот поле: три плюс две е равно на :
(изпишете отговора с цифра, а не с думи)

Обърнете внимание, че посещението на адрес в рамките на град София е на стойност 12 лв.

   

За контакти вижте в секция за връзка с нас, ако имате нужда от ремонт, поправка.
Може да споделите Вашите отзиви и мнения, или да разгледате полезни статии, свързани с компютрите, компютърните компоненти и компютърната поддръжка.

Безплатни доставки на компоненти за компютър, монитори, лаптопи и периферия, както и ремонт и поправка на компютри и компютърни услуги по домовете за кварталите: Банишора, Бели Брези, Борово, Бъкстон, Витоша, Гео Милев, Гоце Делчев, Дианабад, Драгалевци, Дружба, Дружба 1, Дружба 2, Дървеница, Западен Парк, Зона Б18, Б19, Б5, Иван Вазов, Изгрев, Изток, Илиенци, Княжево, Красна Поляна, Красно Село, Лагера, Левски, Лозенец, Ломско шосе, Люлин: Люлин 1 , 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 и Люлин 10 , Манастирски ливади, Младост 1, Младост 1а, Младост 2, Младост 3, Младост 4, Мотописта, Мусагеница, Надежда 1, 2, 3 и Надежда 4, Обеля 1 и Обеля 2, Оборище, Овча Купел, Павлово, Пирогов, Подуене, Полигона, Разсадника, Витоша, Редута, Света Троица, Ситняково, Славия, Слатина, Стрелбище, Студентски Град, Триъгълника, Фондови Жилища, Хаджи Димитър, Хиподрума, Хладилника, Цариградско Шосе, Централна гара,Център и останалите райони на София* за поръчка на стойност над 180** лв.
Под тази сума, цената на доставката до офиса / дома (адреса) е 6 лв.** (вижте забележките).

Доставката за кварталите / градовете / селата: Чепинци, Сеславци, Кремиковци, Кубратово, Требич, Световрачене, Негован, Челопечене, Ботунец, Кривина, Казичене, Герман, Панчарево, Бистрица, Мърчаево, Владая, Мало Бучино, Иваняне, Пожарево, Гурмазово, Божурище, Костинброд, Мрамор, Мировяне, Нови Искър, Кумарица, Гниляне, Войнеговци, Локорско и другите близки до София е безплатна за поръчки на цена над 3000** лв. Под тази сума, доставката е на цена според тарифите на куриерската фирма с която работим!!!

* - доставките се извършват през работните дни. За да Ви доставим компютърни компоненти в събота, е необходимо да направите заявка най-късно в петък до 16:00 часа. Възможно е допълнително договаряне според случая.

** - доставките за Южни райони (Павлово, Бъкстон, Манастирски Ливади, Борово, Бели Брези, Хиподрума, Лагера, Сухата река, Стрелбище и Лозенец), Източни райони (Младост 1, 2 , 3, и Младост 4, Дружба 1, Дружба 2, Изгрев, Изток, Редута, Студентски Град, Слатина), Югозападни райони (Овча Купел 1, Овча Купел 2, Красна Поляна, Разсадника и Сердика) и част от Западни райони (Люлин 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 и Люлин 10, Света Троица и Илинден) са безплатни (до вход на сграда) при поръчка над 180 лв.

***- при поръчка на стойност над 3 000 (три хиляди) лева, е необходим депозит в размер на 20% от цената на поръчаните компютърни компоненти.

Забележка: Фирмата работи с куриерска фирма Еконт Експрес, но ако сте сигурни за цената на доставката ни потърсете.

Ремонт на компютри по домовете (на адрес) и поправка на компютри могат да бъдат извършвани всеки ден, включително събота и неделя. Поправка на лаптопи и ремонт на монитори се извършват основно в сервизите на фирмата.

Компютърни консултации и помощ при избор на компютърен компонент / компютър или лаптоп / монитор в офиса на фирмата са БЕЗПЛАТНИ!!! Диагностика на настолен компютър е на цена 12 лв.

Забележка: Възможно е ако ни потърсите в същия ден, да нямаме на разположение свободни служители, които да извършат компютърната услуга!!!
Съветваме Ви, да планирате посещението ни предварително, и по възможност да се уточнят час и ден!!!

За клиенти на абонаментно компютърно обслужване (абонаментна компютърна поддръжка) - до 5% отстъпка от цените на компютърните компоненти!
(вижте цените за абонаментната поддръжка на компютри).

При извършване на компютърни услуги: Софтуерни компютърни услуги, Посещение на адрес (на място) - София, Хардуерни услуги, Монтаж, монтиране на хардуер (компонент или част за компютър), Сглобяване на компютърна конфигурация, монтаж ( монтиране, закачане ) на компонент на преносим компютър, тест на компютърна конфигурация, Диагностика на софтуеър, Диагностика и тест на лаптоп ( или компоненти ), Инсталиране на операционна система, Конфигуриране ( Оптимизиране ) на Операционна система, почистване от нежелан софтуеър ( троянски коне, вируси и др.), Настройване на мрежа, Прехвърляне на информация от и на клиентски носител, Възстановяване на изтрита, унищожена информация (изтрити данни), Хардуерно почистване на настолен компютър от прах със смяна на термо паста, Настройване, ъпдейт на БИОС ( BIOS ), Изработка на уеб страница / уеб сайт, Преглед, диагностика на настолен компютър, Диагностика, преглед на лаптоп, Диагностика на сървър в офиса на фирмата, Преглед, диагностика на настолен компютър на адрес, Преглед, диагностика на лаптоп на адрес (по домовете), Диагностика на сървър на адрес, Отстраняване на дребна неизправност ( до 30мин. ), Тест на RAM памет, Тест на твърд диск, Премахване на лоши сектори, Тест ( диагностика ) на видеокарта, Тест ( диагностика ) на процесор, Тест на дънна платка, Настройка на Интернет, Настройка на жични и безжични мрежи., Настройка на рутер, Създаване, изграждане на локална мрежа, Инсталиране (инсталация) на Windows XP (Уиндоус ХП), Инсталиране (инсталация) на Windows Vista (Уиндоус Виста), Инсталиране, инсталация на Windows 7, Инсталиране, инсталация на Ubuntu Linux (Убунту Линукс), Конфигуриране ( Оптимизация ) на Уиндоус ХП ( Windows XP ), Конфигуриране ( Оптимизация ) на Уиндоус Виста ( Windows Vista ), Конфигуриране ( Оптимизация ) на Уиндоус 7 ( Windows 7 ), Конфигуриране ( Оптимизация ) на Убунту Линукс ( Ubuntu Linux ), Почистване, премахване на вируси, Почистване ( премахване ) на троянски коне, Почистване, премахване на шпионски програми, Профилактика на лаптоп, нетбук, преносим компютър, Настройка на електронна поща, Лаптоп под наем, Възстановяване на изтрити файлове, Възстановяване на изтрити папки, Монтаж, демонтаж на дънна платка, Монтаж, демонтаж на видеокарта (с карта на клиента), Компютърни курсове (курс за работа с компютър), Монтаж (монтиране), демонтаж (демонтиране) на твърд диск, Монтаж (монтиране, закачане ), демонтаж на охладител, Консултация за избор на компютър, Консултация за избор на компонент, Тест на компютърен компонент, подмяна на компонент с компонент на клиента, Добавяне на модул РАМ памет с компонент на клиента, Добавяне на модул РАМ памет с компонент закупен от нас, Настройка на принтер, Подмяна на мрежова (LAN) карта, поправка на ЛАН кабел, Подмяна на букса на ЛАН кабел, Кримпване, свързване на LAN кабел, Инсталиране на две операционни системи на един компютър, Свързване на компютър с телевизор, Инсталиране на игра, споделяне на интернет, Профилактика на настолен компютър, почистване на компютърен компонент от прах, Монтаж, демонтаж на компонент на лаптоп, Премахване на червеи, Преинсталиране, преинсталация на Windows XP, Преинсталиране, преинсталация на Windows 7, Преинсталиране (преинсталация) на Windows Vista (Уиндоус Виста), Хардуерно почистване на лаптоп (преносим компютър) от прах с включена смяна на термо паста, Смяна, подмяна на кондензатор на дънна платка, Смяна, подмяна на кондензатор на захранване на компютър (захранващ блок), Смяна, подмяна на кондензатор на видео карта, Преглед, диагностика на монитор, Настройка на монитор, дисплей, Компютър под наем, Запояване на чип на дънна платка на настолен компютър, Запояване на видео карта или чип на дънна платка на лаптоп, Диагностика на лаптоп в офиса или в някой от сервизите на фирмата, Диагностика и преглед на лаптоп на адрес, Тест на видео карта на настолен компютър., Подмяна на паста на процесор, Подмяна на термо паста на видео карта, Поправка ( ремонт, сервиз ) на монитор, Смяна, подмяна на матрица, дисплей на лаптоп, Смяна, подмяна на матрица или дисплей на лаптоп, Инсталиране, инсталация на Windows 8, Инсталиране, инсталация, преинсталиране на Windows 8, Настройка ( конфигуриране, оптимизация ) на Windows 8, Преинсталиране, преинсталация на Windows 8, Монтаж на видеокарта на място ( при клиента ), Монтаж на дънна платка на място ( при клиента ), Монтаж на Процесор на място ( при клиента ), Монтаж на твърд диск на място ( при клиента ), Монтаж на РАМ памет на място ( при клиента ), Монтаж на захранване на място ( при клиента ), Монтаж на компютърна кутия на адрес, Монтаж на монитор на място ( при клиента ), Почистване на лаптоп от прах Asus и MSI, Ремонт, поправка и сервиз за LCD телевизори, Поправка, подмяна, ремонт на панти на лаптоп, Поправка, смяна, ремонт на счупени пластмаси на лаптоп, Поправка, ремонт, подмяна на охладител, вентилатор на лаптоп, Запояване, поправка, подмяна на букса за зареждане на лаптоп, Подмяна, ремонт на лентов кабел на лаптоп, Преглед, диагностика на принтер, Инсталиране на драйвери (drivers), Ремонт, поправка на таблет. Сервиз за таблети, Инсталиране, инсталация на Windows 8.1, Преинсталиране, преинсталация на Windows 8.1, Ремонт, поправка на телефон, Преинсталиране на Уиндоус 10 - Преинсталация на Windows 10, Инсталиране на Уиндоус 10 - инсталация на Windows 10, Смяна на счупено стъкло за Apple Iphone, Смяна на счупено стъкло за смартфон марка Samsung, Смяна на счупено стъкло за смартфон Sony Xperia, Смяна на счупено стъкло за смартфон LG, Смяна на счупено стъкло за смартфон Alcatel, Смяна на счупено стъкло за смартфон Nokia, Смяна на счупено стъкло за смартфон Motorola Moto Z, Nexus 6, Смяна на счупено стъкло на Sony, Смяна на счупен дисплей на Apple Iphone (оригинален), Смяна на счупен дисплей на Apple Iphone (съвместим, неоригинален), Смяна на счупен дисплей на Huawei, Смяна на задно стъкло за смартфон Samsung, Смяна на задно стъкло за смартфон Apple Iphone, Преинсталиране, преинсталация на Windows 11, Инсталация, инсталиране на Windows 11, Конфигуриране ( Оптимизация ) на Уиндоус 10, Конфигуриране ( Оптимизация ) на Уиндоус 11, Хардуерно почистване на конзола PlayStation 4 (PS4, PS4 Pro, PS4 Slim) от прах с включена смяна на термо паста, Хардуерно почистване на конзола PlayStation 5 (PS5) от прах с включена смяна или допълване на течен метал, както и при сервиз на компютри при посещение на адрес (посещение на място - по домовете) се заплаща такса на цена 12 лв.

Модел или име:
подробно търсене »

Вход | Регистрация

Вашата количка »
0 продукта

Телефони:

ж.к. Младост
Потърсете ни на А1ския телефон в ж.к. Младост с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, лаптоп или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). 0885-117-820
Потърсете ни на телефона ни към Виваком в Младост във връзка с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, лаптоп или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). 08-76772852
или 08-popravka

ж.к. Лагера:
Потърсете ни във връзка с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, лаптоп или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). 0887-736668
или 0887-remont

ж.к. Люлин:
(временно само на адрес)
Потърсете ни на телефона ни към vivacom във връзка с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, лаптоп или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). 0879-04-12-99

Skype:
попитайте на скайпМагазин Младост
попитайте на скайп Южни райони- сервиз, ремонт и поправка на компютриМагазин Лагера
попитайте на скайп Люлин - сервиз, ремонт и поправка на компютриМагазин Люлин
пишете ни на и-мейл за да попитате за актуална цена и наличност e-mail

Контакти »
Работно време:
магазин Младост:
понеделник-петък:
10:30-19:30
събота: 14:00-18:00
магазин Лагера:
понеделник-петък:
10:30-19:00
магазин Люлин:
временно затворен!
(ще отвори)

Сервиз за компютри
Сервиз за компютри


Поправка и ремонт на лаптопи. Сервиз, обслужване и профилактика на преносими компютри.
ремонт и поправка на лаптопи


Поправка и ремонт на монитори. Сервиз, обслужване и профилактика на монитори за компютър.
ремонт и поправка на монитори


Поправка и ремонт на компютри, монитори и лаптопи. Поправка и ремонт на принтери.
Поправка на компютър:
Защо при нас


Компютърни услуги на безкомпромисни за качеството си цени
Компютърни услуги


Как да се грижим за настолните компютри и лаптопите. Добри съвети как да поддържаме преносимите и домашните компютри.КАК ДА се

грижим за лаптоп
грижа за компютър

Ремонт, поправка и компютърни услуги по домовете
Ремонт по домовете


Абонаментана поддръжка и абонаментно обслужване на компютри.
Абонаментна поддръжка


Изработка, изготвяне, поддръжка и администриране на уеб сайтове. Уеб дизайн и оптимизиране - оптимизация на уеб сайтове и страници за търсачките.
Изработка на сайт


Компютри, монитори, лаптопи, принтери, дънни платки, процесори, видео карти, РАМ памети, твърди дискове втора употреба. Употребявани лаптопи на части. Компоненти втора ръка.
Втора употреба

Ново

Инсталация, инсталиране на Windows 11 »
Преинсталиране, преинсталация на Windows 11 »
ремонт на таблети »
поправка, ремонт и сервиз на LCD, LED телевизори »
поправка, ремонт и сервиз на телефони »

Интересно

Сглобяване (асемблиране) на компютри »
Хардуерни почиствания »

На фокус: поправка, сервиз и ремонт на лаптопи      Как да се грижим и да поддържаме лаптопите      Видеонаблюдение      Ремонт на компютри      Ремонт, поправка на компютри и компютърни услуги по домовете      

Препоръчани: ремонт на компютри по домовете   Абонаментна поддръжка на компютри   видео карти   твърди дискове   процесори   дънни платки
стартова страница   поправка на монитори   и   ремонт на лаптопи   цена за изработка на сайт   статии   Рекламни материали   форум за компютри

Copyright © и администрация на сайта: София Компютърс (Sofia Computers) ЕООД Изработка на сайта и Web Design: DGP Created: 2010 y. Updated: 2019 y.

Ако желаете да сте в течение с новите компютри, монитори, лаптопи и промоции, заповядайте в групата ни във Фейсбук


Пишете на електронната ни поща във връзка с поправка или ремонт на компютър.
Телефони за поправка или ремонт на компютър.
Пишете ни на скайп зяа компютър, монитор или лаптоп.

Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с нашите условия за ползване, политика за лични данни и използването на „бисквитки“.

Съгласен съм