Форум за Компютри
Форум за компютри
Задайте въпроси или потърсете отговори.

София Компютърс - Фейсбук страница
Тагове:
Абонаментно обслужване на компютри, абонаментна поддръжка на компютри, абонаментна компютърна поддръжка, компютърна поддръжка на добри цени, поддръжка компютри цена, обслужване на компютри на място, офис компютърна поддръжка, обслужване на компютри цени, София компютри,професионално обслужване на добра цена, компютърна поддръжка за София, ремонт на компютри на място в офиса,поправка на компютри абонамент,

АБОНАМЕНТНА ПОДДРЪЖКА И АБОНАМЕНТНО ОБСЛУЖВАНЕ НА КОМПЮТРИ

харесайте във Фейсбук:
Абонаментна поддръжка на компютри. Абонаментно обслужване на компютри, монитори, лаптопи, принтери и компютърни системи ( компютърни конфигурации ) на специални цени на територията на град София.

Какво всъщност е

абонаментна поддръжка на компютри?

Абонаментното обслужване на компютри е дейност по поддръжката, ремонта и оптимизацията на софтуер на Вашият компютър.

Същността му се състои в постулата, че нищо не е съвършено и всяко нещо, за да работи изрядно и оптимално добре, изисква да бъде поддържано.
Разбира се, в добрия случай, човека който поддържа това, е добре да е професионалист, да се занимава само с това и да си разбира от работата.

Така е и с Вашият компютър (или компютри). Той има нужда от постоянни грижи, наблюдения, почистване от прах и профилактика през определен период от време.

Понеже, не всеки се е родил и/или има желание да бъде компютърен инженер, много често проблемите, които се явяват при използване на компютрите, са в следствие на "задклавиатурното устройство" ( човекът, който работи на компютъра ).
Разбира се, това не е задължително - може просто да е "дошло времето" на дадения компютър, монитор или компонент.

Понякога, проблемът се корени в некачествени компоненти и части, които също не са съвършени и се случва да дефектират след известен период на употреба, но са възможни и проблеми от естеството на неправилни напрежения от електрическата мрежа.
В повечето случаи, потребителя няма как да разбере каква точно е причината, отделно това не му е и работата.
Идва нуждата от компютърен специалист, който да установи причината и проблема, и да даде варианти за решение и превантивни мерки.

Компютърна поддръжкаОт тук се обуславя нуждата от поддръжка и обслужване на компютъра, защото в днешно време, той е неизменна част от почти всяка дейност.

Знаете колко е неприятно компютърът да "забие" по време на изготвяне на важен документ или да го чакате 20 минути да изпълни дадена задача, когато има чакащи хора в офиса ( примерно ).
След като основната документация в над 90% от офисите минава през компютрите, почти задължително е те да са в добра кондиция и да създават възможно най-малко проблеми.

И именно тук се явява

нуждата от компютърна поддръжка от професионалист

Вариантите в основните си линии са 3:
- имате колеги, които разбират и при който е наоколо, той поправя компютъра;
- фирмата наема системен администратор, който да поеме поддръжката на компютрите;
- използвате външна фирма за компютърна поддръжка (което в повечето случаи е икономически най - изгодно и за двете фирми - вашата и тази, която извършва обслужването на компютрите Ви и е най-добре да бъде извършвано на абонаментен принцип).

По първа точка (колега, който разбира) сме изразили мнение в секция поправка на компютри.
Просто не е сериозно да се разчита на някого без необходимата квалификация и опит да извършва ремонтна дейност (при това - отговорна), която не влиза в юрисдикцията му, още повече когато се касае за бизнес и/или търговска кореспонденция и работа на компютър.

По втора точка (системен администратор) - може да има смисъл, когато фирмата е с достатъчен брой компютри, които имат нужда от постоянно наблюдение и оправдават трудовия договор и заплатата (която определено е над средната, ако човекът има понятие в дълбочина) на системния администратор.

При третия вариант (външна специализирана фирма за абонаментна поддръжка на компютри), в повечето случаи има най-много смисъл.
От значение е да доверите важните за бизнеса неща, на професионалист.

Нека да отговорим на въпроса :

Кое е предимството на абонаментната поддръжка на компютри?

Предимства на абонаментна поддръжка на компютриКакто вече загатнах, предимството е в отсъствие на нужда от още едно работно място (за системен администратор) в офиса. Това означава и повече площ, и повече персонал, повече осигуровки, заплати и т.н.

От финансова гледна точка - за фирми с до 10 компютъра, абонаментното компютърно обслужване не надхвърля и една трета от разходите за системен администратор (без да броим осигуровките).

От гледна точка на професионализъм - профилактиката и компютърната услуга се извършва от квалифициран персонал, който дори при повреда на компонент, може веднага да реагира със замяна на дефектната компютърна част.

От гледна точка на време: едва ли системния администратор или колегите Ви ще имат познания и наличност за/на резервни компоненти и части, докато ние имаме избор както на нови компютърни компоненти, така и на употребявани, можем да предложим дори нови конфигурации (компютри и/или монитори) или такива втора употреба на цени на вносител.

Нека да погледнем бегло и отговора на въпроса:

Кога най-много има смисъл абонаментната компютърна поддръжка?

Абонаментна поддръжка и абонаментно компютърно обслужване на специални цени.Почти винаги.
Смисълът има дори, когато става въпрос за домашен компютър.

Защо?
Защото цените започват от 10 лв. на месец.
Защото с възможно най-малко средства, получавате възможно най-качествена услуга.
Защото при хардуерен проблем (счупена част, дефектирал компонент и т.н.) реакцията ще е бърза и навременна - няма да обикаляте по магазини за компютри, и да се чудите каква точно част да купите - по този начин се спестяват и време, и нерви.

Идваме, констатираме, заменяме (или поправяме) и забравяме проблема.

Защото, при добра грижа за компютъраперманентна), той може много дълго да не създава проблеми (докато не остарее морално, и новите операционни системи и версии на програмите изискват повече и повече ресурси - но тогава пак ще имате съюзник в наше лице - ъпгрейдът ще е бърз и лесен, консултацията - безплатна и най-вече - коректна и сериозна).

Ако все пак сте фирма с над 40 компютъра, мисля, че най-удачно е да обмислите възможността да наемете системен администратор.
Във всички останали случаи - не се колебайте, да се свържете с нас.

Може да разгледате цените на абонаментната компютърна поддръжка,да се запознаете с цените на компютърните услуги, ако имате нужда от собствен сайт, разгледайте секция изработка на сайт.
Вижте нашият примерен договор за абонаментна компютърна поддръжка и приложение към него.
Желаем ви приятни и ползотворни минути в нашия сайт.

Ако телефонните ни линии са заети в момента, или поради факта, че всички колеги са ангажирани с клиенти и има вероятност да не можете да се свържете с нас веднага, можете да ни изпратите заявка за посещение по домовете (в рамките на София) свързано с ремонт, поправка или сервиз на компютър, лаптоп, монитор, или компютърна услуга посредством по-долната:

ФОРМА ЗА ОНЛАЙН ЗАЯВКА

Обърнете внимание, че полетата отбелязани със звезда (* ), са задължителни.

Ако желаете, можете да се регистрирате в сайта (или да влезете, ако вече имате регистрация).
По този начин няма да ви се налага да попълвате полетата при заявка за ремонт, поправка и сервиз на компютри, монитори, лаптопи, принтери и компоненти.
Полетата ще бъдат автоматично попълнени с данните от регистрацията Ви, всеки път когато се логнете в сайта.


* Услуга :

* Вашето име :
(за да знаем как да се обръщаме към Вас)

* Телефонен номер :
(за предпочитане мобилен)
Вашият и-мейл :

* Адрес за посещение (точен адрес, за да изпратим наш служител)
и допълнителни бележки(по възможност, опишете проблема или причината за ремонт):


* Анти бот поле: три плюс две е равно на :
(изпишете отговора с цифра, а не с думи)

Обърнете внимание, че посещението на адрес в рамките на град София е на стойност 12 лв.

   

Модел или име:
подробно търсене »

Вход | Регистрация

Вашата количка »
0 продукта

Телефони:

ж.к. Младост
Потърсете ни на А1ския телефон в ж.к. Младост с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, лаптоп или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). 0885-117-820
Потърсете ни на телефона ни към Виваком в Младост във връзка с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, лаптоп или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). 08-76772852
или 08-popravka

ж.к. Лагера:
Потърсете ни във връзка с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, лаптоп или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). 0887-736668
или 0887-remont

ж.к. Люлин:
(временно само на адрес)
Потърсете ни на телефона ни към vivacom във връзка с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, лаптоп или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). 0879-04-12-99

Skype:
попитайте на скайпМагазин Младост
попитайте на скайп Южни райони- сервиз, ремонт и поправка на компютриМагазин Лагера
попитайте на скайп Люлин - сервиз, ремонт и поправка на компютриМагазин Люлин
пишете ни на и-мейл за да попитате за актуална цена и наличност e-mail

Контакти »
Работно време:
магазин Младост:
понеделник-петък:
10:30-19:30
събота: 14:00-18:00
магазин Лагера:
понеделник-петък:
10:30-19:00
магазин Люлин:
временно затворен!
(ще отвори)

Сервиз за компютри
Сервиз за компютри


Поправка и ремонт на лаптопи. Сервиз, обслужване и профилактика на преносими компютри.
ремонт и поправка на лаптопи


Поправка и ремонт на монитори. Сервиз, обслужване и профилактика на монитори за компютър.
ремонт и поправка на монитори


Поправка и ремонт на компютри, монитори и лаптопи. Поправка и ремонт на принтери.
Поправка на компютър:
Защо при нас


Компютърни услуги на безкомпромисни за качеството си цени
Компютърни услуги


Как да се грижим за настолните компютри и лаптопите. Добри съвети как да поддържаме преносимите и домашните компютри.КАК ДА се

грижим за лаптоп
грижа за компютър

Ремонт, поправка и компютърни услуги по домовете
Ремонт по домовете


Абонаментана поддръжка и абонаментно обслужване на компютри.
Абонаментна поддръжка


Изработка, изготвяне, поддръжка и администриране на уеб сайтове. Уеб дизайн и оптимизиране - оптимизация на уеб сайтове и страници за търсачките.
Изработка на сайт


Компютри, монитори, лаптопи, принтери, дънни платки, процесори, видео карти, РАМ памети, твърди дискове втора употреба. Употребявани лаптопи на части. Компоненти втора ръка.
Втора употреба

Ново

Инсталация, инсталиране на Windows 11 »
Преинсталиране, преинсталация на Windows 11 »
ремонт на таблети »
поправка, ремонт и сервиз на LCD, LED телевизори »
поправка, ремонт и сервиз на телефони »

Интересно

Сглобяване (асемблиране) на компютри »
Хардуерни почиствания »

На фокус: Ремонт, поправка на компютри и компютърни услуги по домовете      Изработка на сайт и уеб страници      Компютър втора употреба - плюсове и минуси      Калкулатор за абонаментна поддръжка      Изчисляване на цена за сайт      

Препоръчани: ремонт на компютри по домовете   Абонаментна поддръжка на компютри   видео карти   твърди дискове   процесори   дънни платки
стартова страница   поправка на монитори   и   ремонт на лаптопи   цена за изработка на сайт   статии   Рекламни материали   форум за компютри

Copyright © и администрация на сайта: София Компютърс (Sofia Computers) ЕООД Изработка на сайта и Web Design: DGP Created: 2010 y. Updated: 2019 y.

Ако желаете да сте в течение с новите компютри, монитори, лаптопи и промоции, заповядайте в групата ни във Фейсбук


Пишете на електронната ни поща във връзка с поправка или ремонт на компютър.
Телефони за поправка или ремонт на компютър.
Пишете ни на скайп зяа компютър, монитор или лаптоп.

Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с нашите условия за ползване, политика за лични данни и използването на „бисквитки“.

Съгласен съм