Форум за Компютри
Форум за компютри
Задайте въпроси или потърсете отговори.

София Компютърс - Фейсбук страница

Тагове:

Политика за защита на личните данни

1. Въведение

Спазването на поверителността и защитата на Вашите лични данни е важен въпрос, който взимаме под внимание във всички наши бизнес взаимоотношения. Ние зачитаме поверителността на личните Ви данни и винаги действаме в съответствие с разпоредбите на Закона за защита на личните данни и настоящата Политика за защита на личните данни.

Целта на Правилата за защита на личните данни е да Ви информира как София Компютърс ЕООД, използва личните данни на потребителите на сайта sofiacomputers.net каква информация събира и оценява, и впоследствие използва, предоставя на трети страни или обработва по друг начин.

2. Понятия

2.1. "Лични данни" - всяка информация, свързана с идентифицирано физическо лице или физическо лице, което може да бъде идентифицирано ("субект на данни"); физическо лице, което може да бъде идентифицирано, е лице, което може да бъде идентифицирано, пряко или непряко, по-специално чрез идентификатор като име, идентификационен номер, данни за местонахождение, онлайн идентификатор или по един или повече признаци, специфични за физическата, физиологичната, генетичната, психическата, умствената, икономическата, културната или социална идентичност на това физическо лице;

2.2. "Обработване" - означава всяка операция или съвкупност от операции, извършвана с лични данни или набор от лични данни чрез автоматични или други средства като събиране, записване, организиране, структуриране, съхранение, адаптиране или промяна, извличане, консултиране, употреба, разкриване чрез предаване, разпространяване или друг начин, по който данните стават достъпни, подреждане или комбиниране, ограничаване, изтриване или унищожаване;

2.3. "Администратор" - всяко физическо или юридическо лице, публичен орган, агенция или друга структура, която сама или съвместно с други определя целите и средствата за обработването на лични данни; когато целите и средствата за това обработване се определят от правото на ЕС или правото на държава членка, администраторът или специалните критерии за неговото определяне могат да бъдат установени в правото на Съюза или в правото на държава членка

2.4. "Субект на данните“– всяко живо физическо лице, което е предмет на личните данни съхранявани от Администратора.

3. Какви лични данни събираме?

3.1.Пазаруване през сайта sofiacomputers.net и всички асоциирани поддомейни.

3.1.1. При пазаруване от онлайн магазина на София Компютърс ЕООД се събират лични данни необходими за цялостното изпълнение на поръчката. Това включва данни, необходими за издаването на счетоводен документ, както и данни необходими за цялостната доставка на поръчаните продукти. Задължително се събират име, фамилия, имейл адрес, телефон за връзка, адрес за доставка.

3.1.2. В случай, че клиентът изисква фактура, то за издаването и са необходими задължителните данни за първичен счетоводен документ, а именно име на фирма, МОЛ, БУЛСТАТ, адрес на регистрация.

3.2. Създаване на профил в sofiacomputers.net.

3.2.1. За създаването на профил в sofiacomputers.net, клиентът е необходимо да предостави име, имейл адрес (пожелателно), както и избрана от него/нея парола за сигурност и достъп до профила. Паролата на всеки профил е криптирана и не е достъпна за София Компютърс ЕООД и други трети страни, партньори, клиенти или доставчици на София Компютърс ЕООД.

3.3. Изпращане на запитвания за продукти и контактна форма на sofiacomputers.net.

3.3.1. При запитване за продукти, както и връзка с София Компютърс ЕООД чрез контактна форма, предоставените лични данни се свеждат до име, град/адрес (незадължително), имейл(незадължително), телефон.

3.4. Не събираме лични данни, които:

3.4.1. разкриват расов или етнически произход;

3.4.2. разкриват политически, религиозни или философски убеждения;

3.4.3. разкриват членство в политически партии или организации, сдружения с религиозни, философски, политически или синдикални цели;

3.4.4. се отнасят до здравето, сексуалния живот или до човешкия геном;

4. Лични данни на деца

4.1. Нашите Услуги не са предназначени за деца под 16 години и не събираме съзнателно лични данни на  лица под 16-годишна възраст. В случай, че узнаем, че лице под 16 години ни е предоставило лични данни ще ги изтрием незабавно.

5. С какви цели използваме използваме личните данни?

5.1. Предоставените лични данни се обработват, за да изпълним задълженията си свързани с изпълнението на направената поръчка. Това включва и осчетоводяване и фактуриране на покупките, на основание законовото ни задължение затова. Също така във връзка с използването на куриерски услуги по изпълнение на поръчки направени през онлайн магазина sofiacomputers.net – приемане, пренасяне и доставка и адресиране на пратките до физически лица, София Компютърс ЕООД посочват на фирмата изпълнител на доставка (куриер) следните данни: имена на получател, адрес, телефон, област, пощенски код и наименование на населеното място.

6. Бисквитки / Cookies

6.1. Бисквитките или Cookies ("бисквитки“) са малки файлове с информация, които се запазват във Вашият интернет браузър или твърд диск при посещение на сайта. Бисквитките ни позволяват да подобряваме сайта, така че да съдържа максимално полезна за Вас информация. Можете да настроите интернет браузъра си, така че да не запаметява бисквитки или да изтриете запаметените вече такива. Ако желаете да се възползвате от тези функции следва да използвате настройките на Вашия интернет браузър.

7. Разкриване пред трети страни

7.1. Лични данни могат да бъдат предоставяни на държавни институции с оглед изпълнение на нормативно задължение (НОИ, НАП, МВР, ИАГ и т.н.).

7.2. Във връзка с използването на куриерски услуги – приемане, пренасяне и доставка и адресиране на пратките до физически лица София Компютърс ЕООД посочват следните данни: имена на получател, адрес, телефон, област, пощенски код и наименование на населеното място.

8. Срок за съхранение на лични данни

8.1. Личните данни на клиенти на София Компютърс ЕООД, които са участвали в търговски взаимоотношения, сключвали договор за покупка в търговските обекти, или приключвали договор  за продажба от разстояние чрез онлайн магазина на София Компютърс ЕООД, съхраняват за срок до 12 години след одитиране във връзка с нормативно установени срокове.

9. Права на субекта на лични данни

9.1. Ако сте предоставили Ваши лични данни на София Компютърс ЕООД, Вие разполагате със следните възможности по всяко време:

9.1.1. да проверите точността, пълнотата и актуалността на информацията Ви за контакт, като влезете във Вашия профил в интернет страницата на София Компютърс ЕООД (за регистритани потребители);

9.1.2. право на достъп до личните Ви данни, обработвани от София Компютърс ЕООД;

9.1.3. право да искате извършването на подходящо коригиране, заличаване или блокиране на личните Ви данни;

9.1.4. правото да възразявате по всяко време срещу обработването на личните Ви данни, когато има законни основания за това;

9.1.5. право да откажете обработване на личните Ви данни за целите на получаване на електронен бюлетин и други маркетингови комуникации и др.;

9.1.6. право на преносимост на данните в структуриран, широко използван и пригоден за машинно четене формат;

9.1.7. право на жалба до Комисия за защита на личните данни, ако считате че са нарушени Вашите права за защита на данните.

9.2. Ако искате да упражните правата си или да изявите претенции относно обработката на личните ви данни, можете да се свържете с нас чрез изпращане на имейл до office@sofiacomputеrs.net

10. Валидност и актуализиране на политиката

10.1. София Компютърс ЕООД може периодично да актуализира настоящата Политика за защита на личните данни. При промяна на Сайта ще бъде публикувано съобщение и актуализираните условия.

11. Данни за контакт

11.1. Ако желаете да се свържете с нас по въпроси, свързани с настоящата политика или защита на личните данни в София Компютърс ЕООД, моля свържете се с нас по следните начини

11.1.1. По имейл: office@sofiacomputеrs.net

11.1.2. По пощата: ТЦ РУМ ж.к. Младост 2 ет. 2 м-н. №5, София, Отговорно лице за защита на личните данни.

Модел или име:
подробно търсене »

Вход | Регистрация

Вашата количка »
0 продукта

Телефони:

ж.к. Младост
Потърсете ни на А1ския телефон в ж.к. Младост с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, лаптоп или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). 0885-117-820
Потърсете ни на телефона ни към Виваком в Младост във връзка с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, лаптоп или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). 08-76772852
или 08-popravka

ж.к. Лагера:
Потърсете ни във връзка с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, лаптоп или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). 0887-736668
или 0887-remont

ж.к. Люлин:
(временно само на адрес)
Потърсете ни на телефона ни към vivacom във връзка с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, лаптоп или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). 0879-04-12-99

Skype:
попитайте на скайпМагазин Младост
попитайте на скайп Южни райони- сервиз, ремонт и поправка на компютриМагазин Лагера
попитайте на скайп Люлин - сервиз, ремонт и поправка на компютриМагазин Люлин
пишете ни на и-мейл за да попитате за актуална цена и наличност e-mail

Контакти »
Работно време:
магазин Младост:
понеделник-петък:
10:30-19:30
събота: 14:00-18:00
магазин Лагера:
понеделник-петък:
(временно)
13:30-17:30
магазин Люлин:
временно затворен!
(ще отвори)

Сервиз за компютри
Сервиз за компютри


Поправка и ремонт на лаптопи. Сервиз, обслужване и профилактика на преносими компютри.
ремонт и поправка на лаптопи


Поправка и ремонт на монитори. Сервиз, обслужване и профилактика на монитори за компютър.
ремонт и поправка на монитори


Поправка и ремонт на компютри, монитори и лаптопи. Поправка и ремонт на принтери.
Поправка на компютър:
Защо при нас


Компютърни услуги на безкомпромисни за качеството си цени
Компютърни услуги


Как да се грижим за настолните компютри и лаптопите. Добри съвети как да поддържаме преносимите и домашните компютри.КАК ДА
се грижим

за лаптоп
за компютър

Ремонт, поправка и компютърни услуги по домовете
Ремонт по домовете


Абонаментана поддръжка и абонаментно обслужване на компютри.
Абонаментна поддръжка


Изработка, изготвяне, поддръжка и администриране на уеб сайтове. Уеб дизайн и оптимизиране - оптимизация на уеб сайтове и страници за търсачките.
Изработка на сайт


Компютри, монитори, лаптопи, принтери, дънни платки, процесори, видео карти, РАМ памети, твърди дискове втора употреба. Употребявани лаптопи на части. Компоненти втора ръка.
Втора употреба

Ново


Инсталация, инсталиране на Windows 11 »
Преинсталиране, преинсталация на Windows 11 »
ремонт на таблети »
поправка, ремонт и сервиз на LCD, LED телевизори »
поправка, ремонт и сервиз на телефони »

Интересно

Овърклок на процесори при минусови температури »

Най-разглеждани:      картинки за фон на работния плот      Компютърни услуги      Поддръжка на сайтове      Поправка на компютри      

Препоръчани: ремонт на компютри по домовете   Абонаментна поддръжка на компютри   видео карти   твърди дискове   процесори   дънни платки
стартова страница   поправка на монитори   и   ремонт на лаптопи   цена за изработка на сайт   статии   Рекламни материали   форум за компютри

Copyright © и администрация на сайта: София Компютърс (Sofia Computers) ЕООД Изработка на сайта и Web Design: DGP Created: 2010 y. Updated: 2019 y.

Ако желаете да сте в течение с новите компютри, монитори, лаптопи и промоции, заповядайте в групата ни във Фейсбук


Пишете на електронната ни поща във връзка с поправка или ремонт на компютър.
Телефони за поправка или ремонт на компютър.
Пишете ни на скайп зяа компютър, монитор или лаптоп.

Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с нашите условия за ползване, политика за лични данни и използването на „бисквитки“.

Съгласен съм