Форум за Компютри
Форум за компютри
Задайте въпроси или потърсете отговори.

София Компютърс - Фейсбук страница
Тагове:
изработка на уеб сайт, изработване на интернет сайт, сайт цена, колко струва уеб сайт,цени за изработка на уеб сайт, поддръжка на интернет сайт, уеб сайт цена, колко струва интернет сайт,направа на сайтове, искам уеб страница, цени за изработка на сайт, уеб дизайн, оптимизиране на сайт, оптимизация за уеб,интернет сайтове на добри цени, сайт в интернет цена, колко струва уеб сайт, страници в интернет,

ИЗРАБОТКА НА САЙТ


Изработка на сайтове и уебстраници. Оптимизиране на Уебсайтове и поддръжка.

Изработката на сайт и решението за това са една много важна стъпка за всяка една организация.
Уеб сайта е вашето лице за всички Интернет потребители, той е това, което Ви представя пред нарастващото присъствие в Интернет, и това е причината неговата изработка да е важен процес, в който ние не можем да си позволим да пропуснем дори един детайл.

Мислете за уеб сайта си като за магазин: усещането което оставя у потребителя, е усещането, което потребителя ще има за Вас.

Богатия ни опит и квалифицираните разработчици които имаме ще ни позволят данамерим най-точната формула, за изработка на сайт спрямо Вашите нужди и виждания.

НИЕ НЕ ИЗПОЛЗВАМЕ ШАБЛОНИ ЗА ИЗРАБОТКА НА САЙТ

Преди да говорим за каквото и да било, държим да подчертаем, че ние не използваме шаблони при изработка науеб сайт.
Кода се пише ръчно, всеки един елемент е уникален, и това прави Вашият сайт наистина открояващ се.

От една страна това има своите негативи - сайта определено не става за 2 дни с кликкване на мишката, както при готови сайтове - шаблони изработени с програма ( Joomla, WordPress ) и т.н., но за сметка на това - възможностите и опциите за доразвиване на сайта, както и вариантите за добавяне на нови функционалности в последствие НЕ са ограничени ( както при изготвянето на шаблонен сайт ).

От друга страна, ръчно изготвените сайтове се индексират в пъти по-добре, и излизат на много по-предни позиции при търсене ( в търсачките като Google, MSN и Yahoo ),
и по този начин ефективността им е много по-голяма в жестоката конкуренция между милионите подобни ( в сферата ) сайтове.
Друг съществен момент при ръчно писане на код е, че контрола на елементите и менютата на сайта е пълен.

Вашите менюта няма да се появяват на неправилни места, вашият сайт ще е подготвен за развитие, допълване ако се наложи и ще бъде уникален, което ще го откроява както сред потребителите, така и сред търсачките.

Ние не използваме програма, за да направим / изработим Вашият уеб сайт!

Именно това е причината изработката на сайта ви да отнеме около и над месец ( според сложността ), но да бъде и забелязван.

ОСНОВНИ ПОНЯТИЯ ПРИ ИЗРАБОТКА НА САЙТ

Каква е разликата между сайт ( уебсайт ) и страница ( уебстраница )?
Обяснението е просто - страницата е място в мрежата, на което сте публикували информация ( снимки, данни, файлове и т.н. ), а уеб сайтът е съвкупност от свързани ( в повечето случаи - тематично ) страници.
В случая, Вие разглеждате нашата СТРАНИЦА за изработка на сайтове, която е част от нашия САЙТ за компютри, компютърни компоненти и компютърни услуги.
Изработката на добър и сложен САЙТ е трудоемък, свързан с много творчество процес, поради факта, че трябва да бъде тематично насочен, а страниците в него, да са взаимосвързани.
Всеки може да си направи уебстраница или уеб сайт за кратко време, но в този случай, ефективността ще е сведена до минимум.
Има много програми, които Ви позволяват сами да си изработите сайт и/или страница, но при тях всичко е "серийно", стандартно и уеднаквено.
Уникалността е на заден план, което е един голям минус, на базата на това, че сайтовете в мрежата надхвърлиха милиард.
Тънкостите, в изработката на уеб сайт и/или уеб страници са много, и не могат да бъдат покрити от прогрмите за изработка на сайтове.
Контролът върху елементите на уебстраниците е на силно незадоволително за хубав сайт ниво.

Решението, за направа на сайт е само началото, на един не толкова елементарен процес.
Трябва да сеуточни не просто сферата в която ще бъде сайта, но също така и дали той ще е статичен или динамичен.
Съдържанието му ще съдържа ли флаш елементи, или ще е html базиран сайт.
Според това, дали е статичен или динамичен, изработката може да бъде бърза и евтина ( при изработка на статични уеб сайтове ) или по сложна и съответно, за по-дълъг период от време.
Много пъти, се случва клиентът да поиска един сайт, а в последствие, да се вземе решение за изработка на сложен, по-добър сайт.
Ако сайта се прави с флаш анимации, той най - вероятно ще е по - атрактивен, но за сметка на това, няма да е толкова добре индекстран, както сайтовете писани на html, php, css и javascript.

вижте още за основните понятия при изработка на сайт »

Много важен момент е:

ПОПУЛЯРИЗИРАНЕ НА УЕБ САЙТ

В търсене за конкретна дума и/или фраза в търсещите машини ( търсачките - Google, Yahoo, MSN и др.) ,обикновенно намерените резултати са над 1 000 000.
Известно е, че потребителите не преглеждат повече от една или в по-редки случаи две страници с резултати ( обикновено - около 20 резултата ), след което, конкретизират търсенето и/или опитват търсене с други фрази/ключови думи.
Което означава едно : ако сайтът Ви не е в първите 10 ( максимум 20 ) резултата от тези 1 000 000 резултата , ефектът му е същия, какъвто би бил, ако не съществуваше ...

Факторите, които определят на кое място в търсенето ще бъде Вашият сайт, са много и сложни за обяснение. Популяризирането на сайта, оптимизация на сайта за търсачките, извеждането му в по-предни позиции в резултатите е един много сложен, и често дълъг процес.
Именно това вече става наша работа.

Следващият , не по-маловажен фактор е дизайнът на сайта и подреждането на елементите в страницата.
Дори и да сте на предни места в търсачките, потребителят попаднал във Вашият сайт няма да се задържи дълго, ако външният му вид е неподходящ.
За да се върне отново, този който сърфира трябва освен да намери търсената ( и полезна за него ) информация, трябва и да го хареса.

Изработка на добър дизайн, е още един, от ключовите за успеха елементи при изработката на сайт. Когато потребителят се чувства добре във Вашия уеб сайт, той непременно ще сподели със свои познати, които от своя страна ще споделят с техни познати и .....

вижте още за оптимизация на уеб сайт »

Друг важен момент е:

ГРИЖА И ПОДДРЪЖКА НА УЕБ САЙТ

След като се изработи един сайт, особено в случаите когато е динамичен, той ще има нужда от поддръжка. Един успешен сайт, може да се развива непрекъснато, и да става все по-популярен.
Към даден момент, може да изпитате нужда, да бъдат добавени още и нови функционалности.
Вашият сайт, може дасе развива успоредно с Вашите идеи. Добрата грижа за него, е отвореният път, за неговото по - нататъчно развитие.

вижте повече за поддръжка на уеб сайт »

ЦЕНИ ЗА ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ

Факторите, които правят един сайт успешен са много, и се изменят непрестанно.
Именно поради тази причина, няма как да сложим в рамки цените и тарифите, заизработка на уеб страница/сайт. за всеки конкретен случай.
Всичко е в зависимост, от сложността на сайта, сферата в която ще бъде, времето за което ще се изработи и времето, което ще отнеме да се популяризира.

По-долу ще посочим основата на образуването на цените за изработка на сайт:*

Тип на сайтаБрой страници:срок за изработкаИнформация:Цена за изработка:
Статичен
кат. 3
до 10 стр.3-7 дни.Подходящ за по-малки фирми и организации. Компактен презентационен сайт, без динамични елементи. В последствие може да бъде надграден до динамичен.500 лв.
Динамичен
кат. 2
до 20 стр.10-20 дни.Динамично съдържание, опции за редактиране на информация в част от секциите, интерактивно съдържание, търсачка и форми за обратна връзка.1000 лв.
Динамичен + магазин
кат. 1
до 50 стр.15-30 дни.Електронни каталози и магазини. Изцяло динамично съдържание, възможност за добавяне, редакция и изтриване на секции и страници.2000 лв.

За да разберете, колко и какво ще Ви струва изработването на уебсайт / уебстраница, можете да:

* - посочените цени са без ДДС в български лева и са ориентировъчни: цената за изработка на сайт може да варира в зависимост от проекта;
- в посочените цени НЕ влиза хостинг пакет и домейн: цените за тях към момента са между 70 лв. на година за категории 2 и 3 и 180лв. годишно за категория 1;

За да разгледате и придобиете представа за цената за изработка на сайт във Вашия случай, можете да разгледате нашето портфолио: в страни на всеки от сайтовете има посочена ценова категория, каквато има и в първата колона от по-горната таблица.

Портфолио:

Може да разгледате сайтовете, които сме направили, поддържаме, или разработваме в момента в секция: изработени от нас сайтове »

Ще Ви консултираме БЕЗПЛАТНО, и ще Ви изготвим оферта спрямо нуждите за сайта Ви.
Освен това, ще Ви запознаем с различните варианти за закупуване на име на сайта, и съответните варианти за хостинг.

Можете, само и единствено да спечелите.

* Секцията е обновена през Декември месец 2012г.
Цените са посочени за този период.
Актуалните цени може да бъдат по-ниски или по-високи - за конкретна информация ни потърсете.

Ако телефонните ни линии са заети в момента, или поради факта, че всички колеги са ангажирани с клиенти и има вероятност да не можете да се свържете с нас веднага, можете да ни изпратите заявка за посещение по домовете (в рамките на София) свързано с ремонт, поправка или сервиз на компютър, лаптоп, монитор, или компютърна услуга посредством по-долната:

ФОРМА ЗА ОНЛАЙН ЗАЯВКА

Обърнете внимание, че полетата отбелязани със звезда (* ), са задължителни.

Ако желаете, можете да се регистрирате в сайта (или да влезете, ако вече имате регистрация).
По този начин няма да ви се налага да попълвате полетата при заявка за ремонт, поправка и сервиз на компютри, монитори, лаптопи, принтери и компоненти.
Полетата ще бъдат автоматично попълнени с данните от регистрацията Ви, всеки път когато се логнете в сайта.


* Услуга :

* Вашето име :
(за да знаем как да се обръщаме към Вас)

* Телефонен номер :
(за предпочитане мобилен)
Вашият и-мейл :

* Адрес за посещение (точен адрес, за да изпратим наш служител)
и допълнителни бележки(по възможност, опишете проблема или причината за ремонт):


* Анти бот поле: три плюс две е равно на :
(изпишете отговора с цифра, а не с думи)

Обърнете внимание, че посещението на адрес в рамките на град София е на стойност 12 лв.

   

Още относно цените при изработката на уеб сайт можете да прочетете ТУК .
С цените на услугите може да се запознаете ТУК .
С нас можете да се свържете ТУК .

Модел или име:
подробно търсене »

Вход | Регистрация

Вашата количка »
0 продукта

Телефони:

ж.к. Младост
Потърсете ни на А1ския телефон в ж.к. Младост с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, лаптоп или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). 0885-117-820
Потърсете ни на телефона ни към Виваком в Младост във връзка с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, лаптоп или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). 08-76772852
или 08-popravka

ж.к. Лагера:
Потърсете ни във връзка с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, лаптоп или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). 0887-736668
или 0887-remont

ж.к. Люлин:
(временно само на адрес)
Потърсете ни на телефона ни към vivacom във връзка с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, лаптоп или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). 0879-04-12-99

Skype:
попитайте на скайпМагазин Младост
попитайте на скайп Южни райони- сервиз, ремонт и поправка на компютриМагазин Лагера
попитайте на скайп Люлин - сервиз, ремонт и поправка на компютриМагазин Люлин
пишете ни на и-мейл за да попитате за актуална цена и наличност e-mail

Контакти »
Работно време:
магазин Младост:
понеделник-петък:
10:30-19:30
събота: 14:00-18:00
магазин Лагера:
понеделник-петък:
10:30-19:00
магазин Люлин:
временно затворен!
(ще отвори)

Сервиз за компютри
Сервиз за компютри


Поправка и ремонт на лаптопи. Сервиз, обслужване и профилактика на преносими компютри.
ремонт и поправка на лаптопи


Поправка и ремонт на монитори. Сервиз, обслужване и профилактика на монитори за компютър.
ремонт и поправка на монитори


Поправка и ремонт на компютри, монитори и лаптопи. Поправка и ремонт на принтери.
Поправка на компютър:
Защо при нас


Компютърни услуги на безкомпромисни за качеството си цени
Компютърни услуги


Как да се грижим за настолните компютри и лаптопите. Добри съвети как да поддържаме преносимите и домашните компютри.КАК ДА се

грижим за лаптоп
грижа за компютър

Ремонт, поправка и компютърни услуги по домовете
Ремонт по домовете


Абонаментана поддръжка и абонаментно обслужване на компютри.
Абонаментна поддръжка


Изработка, изготвяне, поддръжка и администриране на уеб сайтове. Уеб дизайн и оптимизиране - оптимизация на уеб сайтове и страници за търсачките.
Изработка на сайт


Компютри, монитори, лаптопи, принтери, дънни платки, процесори, видео карти, РАМ памети, твърди дискове втора употреба. Употребявани лаптопи на части. Компоненти втора ръка.
Втора употреба

Форум за компютри: задайте въпрос или потърсете отговор!
Форум за компютри

Ново

Инсталация, инсталиране на Windows 11 »
Преинсталиране, преинсталация на Windows 11 »
ремонт на таблети »
поправка, ремонт и сервиз на LCD, LED телевизори »
поправка, ремонт и сервиз на телефони »

Интересно

Сглобяване (асемблиране) на компютри »
Хардуерни почиствания »

На фокус: рекламни брошури и листовки за компютри      Компютър втора употреба - плюсове и минуси      Поддръжка на сайтове      Грижи и профилактика за настолния компютър      Ремонт на компютри      

Препоръчани: ремонт на компютри по домовете   Абонаментна поддръжка на компютри   видео карти   твърди дискове   процесори   дънни платки
стартова страница   поправка на монитори   и   ремонт на лаптопи   цена за изработка на сайт   статии   Рекламни материали   форум за компютри

Copyright © и администрация на сайта: София Компютърс (Sofia Computers) ЕООД Изработка на сайта и Web Design: DGP Created: 2010 y. Updated: 2019 y.

Ако желаете да сте в течение с новите компютри, монитори, лаптопи и промоции, заповядайте в групата ни във Фейсбук


Пишете на електронната ни поща във връзка с поправка или ремонт на компютър.
Телефони за поправка или ремонт на компютър.
Пишете ни на скайп зяа компютър, монитор или лаптоп.

Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с нашите условия за ползване, политика за лични данни и използването на „бисквитки“.

Съгласен съм