Форум за Компютри
Форум за компютри
Задайте въпроси или потърсете отговори.

София Компютърс - Фейсбук страница
Тагове:
РЕМОНТ на КОМПЮТРИ, цена за ремонт на компютър, ремонт компютри София, ПОПРАВКА на компютри, ремонт на компютри ПО ДОМОВЕТЕ, компютърни услуги, аБоНАментна поддръжка, обслужване, профилактика на компютър
инсталиране на Уиндоус, XP, ремонт, поддръжка, Услуги, домовете, София, Банишора, Бели Брези, Борово, Бъкстон, Витоша, Гео Милев, Гоце Делчев, Дианабад, Драгалевци, Дружба, Дървеница, Западен Парк, Зона, Б18, Б19, Б5, Иван Вазов, Изгрев, Изток, Илиенци, Княжево, Красна Поляна, Красно Село, Лагера, Левски, Лозенец, Ломско шосе, Люлин, Манастирски ливади, Младост, 1, 1а, 2, 3, 4, Мотописта, Мусагеница, Надежда, Обеля, Оборище, Овча Купел, Павлово, Пирогов, Подуене, Полигона, Разсадника, Витоша, Редута, Света Троица, Ситняково, Славия, Слатина, Стрелбище, Студентски Град, Триъгълника, Фондови Жилища, Хаджи Димитър, Хиподрума, Хладилника, Цариградско Шосе, Централна гара, Център, Инсталиране, преинсталиране, конфигуриране, програми, драйвери, сервиз компютри, ремонт на лаптопи, сервиз монитори, компютърен сервиз, почистване на компютър от вируси, komputarni uslugi virusi, komputerni uslugi ceni, popravka na komputri, remont na komputri, Sofia, instalirane na windows, инсталация, ХП,Уиндоус 10, instalirane na windows 10, смяна, ъпгрейд, Подмяна на компютърен компонент, upgrejd, възстановяване на изтрита информация, vyzstanovqvane na iztriti fajlove, papki, диагностика на компютър, diagnostika komputar, посещение на адрес, посещение на място, по домовете, такса, цена, лв, abonamentno obslujvane na komputri, втора употреба, vtora upotreba, втора ръка, vtora ryka, sajt za komputri, statii za komputri, remont na komputri, po domovete, na mqsto, Mladost, Dianabad, Bani6ora, Beli brezi, manastirski livadi, borovo, pavlovo, bykston, abonamentna poddryjka, abonamentno obslujvane na komputri, Vitosha, Lulin, Obelq, Nadejda, развален компютър, не пали, забива, проблем с компютъра,

РЕМОНТ НА КОМПЮТРИ

споделете във Фейсбук:

В секцията ви представяме

Ремонт на компютри

С цените на компютърните услуги можете да се запознаете в секция компютърни услуги, или под менюто в ляво,
с принципа на работа в сервизите ни за компютриможете да се запознаете в секция сервиз за компютри,
защо е добре да ни се доверите, можете да прочетете статията за поправка на компютри.
Поправка и ремонт, сервиз на лаптопи са описании в секцията за ремонт на лаптопи.
Ако искате да се свържете с нас, изберете някой от начините, посочени в секцията с контактите.

Ремонт на компютри - София. Поправка и ремонт на компютри и компоненти на адрес ( на място ).

Вашият компютър има нужда от ремонт и Вие имате нужда от помощ с този проблем?
Компютърътсе е повредил, не зарежда, не показва нищо не екрана, или просто не работи добре?

Неразрешими проблеми в това отношение за нас няма.
Място за притеснения - също. Насреща сме за да помогнем, защото знаем колко важно е компютъра ви да работи както е правилно: безотказно.

В 99% от случаите, нашите клиенти желаят ремонта на компютъра да се осъществи по възможно най-бързия начин, защото работата и/или нещо важно за тях зависи от това.
Ние наистина се стараем да реагираме в рамките на ден (и в 99% от случаите успяваме да осъществим ремонта на компютъра или лаптопа в период до 24 часа). РЕМОНТ И ПОПРАВКА НА КОМПЮТРИ. Пълна компютърна подръжка. При възникнали въпроси свързани с ремонта на компютри и компютърни компоненти на територията на град София, ни потърсете.

Ако имате въпроси, не можете да решите проблем или искате консултация във връзка с компютър, ни потърсете.
Ние знаем, че не може всеки да разбира от всичко, и не очакваме от вас нищо повече от това, да ни споделите в какво се състои повредата, кое Ви притеснява в работата на компютъра или просто да прегледаме конфигурацията, за да ремонтираме вашият компютър.

Ако не искате постоянно да губите време и нерви, или да се борите с проблеми извън Вашата компетенция,ние ще Ви помогнем.

Защо да ремонтирате компютъра при нас?

Богатият асортимент от нови и употребвяани компютърни компоненти - части ще ни помогне да възстановим здравето на машината ви, и след ремонта компютърът Ви ще работи възможно най-бързо (според компонентите) и най-добре.

Наборът от резервни части, опитни техници и богата практика с който разполагаме, ни дава предимството бързо да установим къде се крие проблема, а цените на които предлагаме резервните части са едни (за да не казваме най) от най-добрите на пазара.Ремонта на компютъра Ви, започва след детаилно преглеждане. Детаилен преглед преди ремонт на компютри и компютърни компоненти в София

Преди да ремонтираме компютъра, ние ще го прегледаме обстойнои ще разберем съществото на проблемите.

Установяването на повредата е най-съществения етап от ремонта, но техниците в сервизите разполагат с голям стаж, и изненадите са изключени.

Ще отделим нужните време и внимание, за да не пропуснем и най-малките детайли, които могат да бъдат причина за повредата, и няма да спрем дотук: ще се запознаем и със състоянието на другите компоненти, за да няма изненади и след ремонта.

Каква ще е цената за ремонт на компютър?

Ние ще ви дадем различни варианти за ремонт на Вашият компютър.

В някои случаи да поправяш нещо повредено е безсмислено, особено ако цената на ремонта е същата или близка до тази на нов такъв продукт.

Ако даден компонен е дефектирал, но освен това е "повлякъл" друг със себе си, ние ще разберем, че трябва да бъде сменен и другия компонент в компютъра, и ще Ви уведомим за това.

Ако Вашият случай е такъв, ще бъдете детайлно информирани и запознати с вариантите за решението му, ще изразим нашето мнение, и ще обсъдим общата цена за ремонта с Вас, преди да поправим машината.

Ще ви помогнем да вземете най-правилното според ситуацията решение, за най-съобразено влагане на средства при ремонта.

Ремонта на компютъра се осъществява само след като изрично сме ви уведомили за проблема/повредата и предварително сме уточнили цената на поправката.

Нашата цел е не просто да ремонтираме компютъра!

Ние искаме да ремонтираме вашият компютър така, че да отложим възможните проблеми възможно най-далеч във времето. Правилния избор на компютри и компютърни компоненти.

Ще Ви посочим възможните решения и при нужда ще Ви помогнем с взимането на най-правилното от тях.
Ако вашият компютър има и други проблеми, освен този, за който сте го донесли ( или сме го взели ) в сервиза, те няма да останат незабелязани.

Разбира се, като всяка една техника, всяко едно нещо (компютър или компонент) може да откаже да работи в даден момент, без да е имало признаци за това.
Ние ще прегледаме и поправим компютъра , така че да сведемвъзможните неприятни изненади до минимум.

Ние ще излекуваме и поправим Вашият компютър в случай на нужда.

Възможно е проблемите да се крият в нежелан софтуер или неправилно използване на операционната система.

Има вариант неправилната работа на компютъра Ви да е в следствие на несъвместими приложения.
В тези случаи ще бъдете уведомени от какво е възникнал проблема, за да се избегне повторението му.

Разбира се, софтуерни вируси и "бъгове" излизат всеки ден нови и нови и няма антивирусна програма, която да ви защити от вируси 100%, но ние ще направим възможното това да бъде избегнато.

Оптимизация на компютрите след ремонта, с цел по-бърза работа на компонентите и цялата конфигурация.

След цялостната профилактика компютърът Ви ще работи по-бързо, по-леко и по-безпроблемно!
Ще спестите време, нерви и средства.

Защото ние знаем точнокакво се и какво трябва да се случва с компютъра по време на работа.
Богатият ни опит ни е дал безценни знания (и умения), които ще бъдат изцяло във ваша полза.

Също така знаем какво и къде трябва да се оптимизира (подобри) за всяка една конкретна машина (компютър, лаптоп, монитор), така че тя да работи с оптималните възможности за характеристиките си.

Къде да ремонтираме компютъра?

Посещения за ремонт и поправка на компютри по домовете ( на място и на адрес ) за територията на град София. Посещения и ремонт на място за град София.

Възможно е да направим диагностиката, както в нашия офис, така и на удобно за вас място.

Предлагаме услуга - ремонт на компютри по домовете и в извънработно време в рамките на град София.
Необходимо е да ни потърсите, за да решим как ще бъде най-удобно.

Ако ремонтът на компютъра е от такова естество, което не позволява поправка в домашни условия, ние ще го закараме в офиса вместо вас и когато поправим машината, ще ви я върнем, като взимането и връщането на компютъра ( монитора, лаптопа, принтера ) се таксува на цената на едно посещение.

Не се колебайте - няма да сгрешите.
Ние не просто предлагаме готови решения - ние ги правим!

Секция поправката на компютри,ще ви запознае с причините, поради които не бива да доверявате вашият компютър на неквалифициран техник.
Ремонт на компютри и компютърни услуги по домовете сме представлили в секция поправка на компютри по домовете и сме описали какви са предимствата и недостатъците при тази услуга.

Свързани секции :

Ако телефонните ни линии са заети в момента, или поради факта, че всички колеги са ангажирани с клиенти и има вероятност да не можете да се свържете с нас веднага, можете да ни изпратите заявка за посещение по домовете (в рамките на София) свързано с ремонт, поправка или сервиз на компютър, лаптоп, монитор, или компютърна услуга посредством по-долната:

ФОРМА ЗА ОНЛАЙН ЗАЯВКА

Обърнете внимание, че полетата отбелязани със звезда (* ), са задължителни.

Ако желаете, можете да се регистрирате в сайта (или да влезете, ако вече имате регистрация).
По този начин няма да ви се налага да попълвате полетата при заявка за ремонт, поправка и сервиз на компютри, монитори, лаптопи, принтери и компоненти.
Полетата ще бъдат автоматично попълнени с данните от регистрацията Ви, всеки път когато се логнете в сайта.


* Услуга :

* Вашето име :
(за да знаем как да се обръщаме към Вас)

* Телефонен номер :
(за предпочитане мобилен)
Вашият и-мейл :

* Адрес за посещение (точен адрес, за да изпратим наш служител)
и допълнителни бележки(по възможност, опишете проблема или причината за ремонт):


* Анти бот поле: три плюс две е равно на :
(изпишете отговора с цифра, а не с думи)

Обърнете внимание, че посещението на адрес в рамките на град София е на стойност 12 лв.

   

Можете да се запознаете с цените на компютърните услуги( и по домовете - на адрес ),
или да видите принципите на работа в Компютърния сервиз ( сервиз за компютри ).
Ако искате уеб сайт ( или уеб страница ), погледнете цените за изработка на сайт.
Предлагаме и абонаметно обслужване на компютри ,
а за цените на абонаментни планове разгледайте абонаментната поддръжка на компютри.

Безплатни доставки на компоненти за компютър, монитори, лаптопи и периферия, както и ремонт и поправка на компютри и компютърни услуги по домовете за кварталите: Банишора, Бели Брези, Борово, Бъкстон, Витоша, Гео Милев, Гоце Делчев, Дианабад, Драгалевци, Дружба, Дружба 1, Дружба 2, Дървеница, Западен Парк, Зона Б18, Б19, Б5, Иван Вазов, Изгрев, Изток, Илиенци, Княжево, Красна Поляна, Красно Село, Лагера, Левски, Лозенец, Ломско шосе, Люлин: Люлин 1 , 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 и Люлин 10 , Манастирски ливади, Младост 1, Младост 1а, Младост 2, Младост 3, Младост 4, Мотописта, Мусагеница, Надежда 1, 2, 3 и Надежда 4, Обеля 1 и Обеля 2, Оборище, Овча Купел, Павлово, Пирогов, Подуене, Полигона, Разсадника, Витоша, Редута, Света Троица, Ситняково, Славия, Слатина, Стрелбище, Студентски Град, Триъгълника, Фондови Жилища, Хаджи Димитър, Хиподрума, Хладилника, Цариградско Шосе, Централна гара,Център и останалите райони на София* за поръчка на стойност над 180** лв.
Под тази сума, цената на доставката до офиса / дома (адреса) е 6 лв.** (вижте забележките).

Доставката за кварталите / градовете / селата: Чепинци, Сеславци, Кремиковци, Кубратово, Требич, Световрачене, Негован, Челопечене, Ботунец, Кривина, Казичене, Герман, Панчарево, Бистрица, Мърчаево, Владая, Мало Бучино, Иваняне, Пожарево, Гурмазово, Божурище, Костинброд, Мрамор, Мировяне, Нови Искър, Кумарица, Гниляне, Войнеговци, Локорско и другите близки до София е безплатна за поръчки на цена над 3000** лв. Под тази сума, доставката е на цена според тарифите на куриерската фирма с която работим!!!

* - доставките се извършват през работните дни. За да Ви доставим компютърни компоненти в събота, е необходимо да направите заявка най-късно в петък до 16:00 часа. Възможно е допълнително договаряне според случая.

** - доставките за Южни райони (Павлово, Бъкстон, Манастирски Ливади, Борово, Бели Брези, Хиподрума, Лагера, Сухата река, Стрелбище и Лозенец), Източни райони (Младост 1, 2 , 3, и Младост 4, Дружба 1, Дружба 2, Изгрев, Изток, Редута, Студентски Град, Слатина), Югозападни райони (Овча Купел 1, Овча Купел 2, Красна Поляна, Разсадника и Сердика) и част от Западни райони (Люлин 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 и Люлин 10, Света Троица и Илинден) са безплатни (до вход на сграда) при поръчка над 180 лв.

***- при поръчка на стойност над 3 000 (три хиляди) лева, е необходим депозит в размер на 20% от цената на поръчаните компютърни компоненти.

Забележка: Фирмата работи с куриерска фирма Еконт Експрес, но ако сте сигурни за цената на доставката ни потърсете.

Ремонт на компютри по домовете (на адрес) и поправка на компютри могат да бъдат извършвани всеки ден, включително събота и неделя. Поправка на лаптопи и ремонт на монитори се извършват основно в сервизите на фирмата.

Компютърни консултации и помощ при избор на компютърен компонент / компютър или лаптоп / монитор в офиса на фирмата са БЕЗПЛАТНИ!!! Диагностика на настолен компютър е на цена 12 лв.

Забележка: Възможно е ако ни потърсите в същия ден, да нямаме на разположение свободни служители, които да извършат компютърната услуга!!!
Съветваме Ви, да планирате посещението ни предварително, и по възможност да се уточнят час и ден!!!

За клиенти на абонаментно компютърно обслужване (абонаментна компютърна поддръжка) - до 5% отстъпка от цените на компютърните компоненти!
(вижте цените за абонаментната поддръжка на компютри).

При извършване на компютърни услуги: Софтуерни компютърни услуги, Посещение на адрес (на място) - София, Хардуерни услуги, Монтаж, монтиране на хардуер (компонент или част за компютър), Сглобяване на компютърна конфигурация, монтаж ( монтиране, закачане ) на компонент на преносим компютър, тест на компютърна конфигурация, Диагностика на софтуеър, Диагностика и тест на лаптоп ( или компоненти ), Инсталиране на операционна система, Конфигуриране ( Оптимизиране ) на Операционна система, почистване от нежелан софтуеър ( троянски коне, вируси и др.), Настройване на мрежа, Прехвърляне на информация от и на клиентски носител, Възстановяване на изтрита, унищожена информация (изтрити данни), Хардуерно почистване на настолен компютър от прах със смяна на термо паста, Настройване, ъпдейт на БИОС ( BIOS ), Изработка на уеб страница / уеб сайт, Преглед, диагностика на настолен компютър, Диагностика, преглед на лаптоп, Диагностика на сървър в офиса на фирмата, Преглед, диагностика на настолен компютър на адрес, Преглед, диагностика на лаптоп на адрес (по домовете), Диагностика на сървър на адрес, Отстраняване на дребна неизправност ( до 30мин. ), Тест на RAM памет, Тест на твърд диск, Премахване на лоши сектори, Тест ( диагностика ) на видеокарта, Тест ( диагностика ) на процесор, Тест на дънна платка, Настройка на Интернет, Настройка на жични и безжични мрежи., Настройка на рутер, Създаване, изграждане на локална мрежа, Инсталиране (инсталация) на Windows XP (Уиндоус ХП), Инсталиране (инсталация) на Windows Vista (Уиндоус Виста), Инсталиране, инсталация на Windows 7, Инсталиране, инсталация на Ubuntu Linux (Убунту Линукс), Конфигуриране ( Оптимизация ) на Уиндоус ХП ( Windows XP ), Конфигуриране ( Оптимизация ) на Уиндоус Виста ( Windows Vista ), Конфигуриране ( Оптимизация ) на Уиндоус 7 ( Windows 7 ), Конфигуриране ( Оптимизация ) на Убунту Линукс ( Ubuntu Linux ), Почистване, премахване на вируси, Почистване ( премахване ) на троянски коне, Почистване, премахване на шпионски програми, Профилактика на лаптоп, нетбук, преносим компютър, Настройка на електронна поща, Лаптоп под наем, Възстановяване на изтрити файлове, Възстановяване на изтрити папки, Монтаж, демонтаж на дънна платка, Монтаж, демонтаж на видеокарта (с карта на клиента), Компютърни курсове (курс за работа с компютър), Монтаж (монтиране), демонтаж (демонтиране) на твърд диск, Монтаж (монтиране, закачане ), демонтаж на охладител, Консултация за избор на компютър, Консултация за избор на компонент, Тест на компютърен компонент, подмяна на компонент с компонент на клиента, Добавяне на модул РАМ памет с компонент на клиента, Добавяне на модул РАМ памет с компонент закупен от нас, Настройка на принтер, Подмяна на мрежова (LAN) карта, поправка на ЛАН кабел, Подмяна на букса на ЛАН кабел, Кримпване, свързване на LAN кабел, Инсталиране на две операционни системи на един компютър, Свързване на компютър с телевизор, Инсталиране на игра, споделяне на интернет, Профилактика на настолен компютър, почистване на компютърен компонент от прах, Монтаж, демонтаж на компонент на лаптоп, Премахване на червеи, Преинсталиране, преинсталация на Windows XP, Преинсталиране, преинсталация на Windows 7, Преинсталиране (преинсталация) на Windows Vista (Уиндоус Виста), Хардуерно почистване на лаптоп (преносим компютър) от прах с включена смяна на термо паста, Смяна, подмяна на кондензатор на дънна платка, Смяна, подмяна на кондензатор на захранване на компютър (захранващ блок), Смяна, подмяна на кондензатор на видео карта, Преглед на монитор, Настройка на монитор, дисплей, Компютър под наем, Запояване на чип на дънна платка на настолен компютър, Запояване на видео карта или чип на дънна платка на лаптоп, Диагностика на лаптоп в офиса или в някой от сервизите на фирмата, Диагностика и преглед на лаптоп на адрес, Тест на видео карта на настолен компютър., Подмяна на паста на процесор, Подмяна на термо паста на видео карта, Поправка ( ремонт, сервиз ) на монитор, Смяна, подмяна на матрица, дисплей на лаптоп, Смяна, подмяна на матрица или дисплей на лаптоп, Инсталиране, инсталация на Windows 8, Инсталиране, инсталация, преинсталиране на Windows 8, Настройка ( конфигуриране, оптимизация ) на Windows 8, Преинсталиране, преинсталация на Windows 8, Монтаж на видеокарта на място ( при клиента ), Монтаж на дънна платка на място ( при клиента ), Монтаж на Процесор на място ( при клиента ), Монтаж на твърд диск на място ( при клиента ), Монтаж на РАМ памет на място ( при клиента ), Монтаж на захранване на място ( при клиента ), Монтаж на компютърна кутия на адрес, Монтаж на монитор на място ( при клиента ), Почистване на лаптоп от прах Asus и MSI, Ремонт, поправка и сервиз за LCD телевизори, Поправка, подмяна, ремонт на панти на лаптоп, Поправка, смяна, ремонт на счупени пластмаси на лаптоп, Поправка, ремонт, подмяна на охладител, вентилатор на лаптоп, Запояване, поправка, подмяна на букса за зареждане на лаптоп, Подмяна, ремонт на лентов кабел на лаптоп, Преглед, диагностика на принтер, Инсталиране на драйвери (drivers), Ремонт, поправка на таблет. Сервиз за таблети, Инсталиране, инсталация на Windows 8.1, Преинсталиране, преинсталация на Windows 8.1, Ремонт, поправка на телефон, Преинсталиране на Уиндоус 10 - Преинсталация на Windows 10, Инсталиране на Уиндоус 10 - инсталация на Windows 10, Смяна на счупено стъкло за Apple Iphone, Смяна на счупено стъкло за смартфон марка Samsung, Смяна на счупено стъкло за смартфон Sony Xperia, Смяна на счупено стъкло за смартфон LG, Смяна на счупено стъкло за смартфон Alcatel, Смяна на счупено стъкло за смартфон Nokia, Смяна на счупено стъкло за смартфон Motorola Moto Z, Nexus 6, Смяна на счупено стъкло на Sony, Смяна на счупен дисплей на Apple Iphone (оригинален), Смяна на счупен дисплей на Apple Iphone (съвместим, неоригинален), Смяна на счупен дисплей на Huawei, Смяна на задно стъкло за смартфон Samsung, Смяна на задно стъкло за смартфон Apple Iphone, Преинсталиране, преинсталация на Windows 11, Инсталация, инсталиране на Windows 11, Конфигуриране ( Оптимизация ) на Уиндоус 10, Конфигуриране ( Оптимизация ) на Уиндоус 11, както и при сервиз на компютри при посещение на адрес (посещение на място - по домовете) се заплаща такса на цена 12 лв.

Модел или име:
подробно търсене »

Вход | Регистрация

Вашата количка »
0 продукта

Телефони:

ж.к. Младост
Потърсете ни на А1ския телефон в ж.к. Младост с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, лаптоп или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). 0885-117-820
Потърсете ни на телефона ни към Виваком в Младост във връзка с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, лаптоп или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). 08-76772852
или 08-popravka

ж.к. Лагера:
Потърсете ни във връзка с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, лаптоп или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). 0887-736668
или 0887-remont

ж.к. Люлин:
(временно само на адрес)
Потърсете ни на телефона ни към vivacom във връзка с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, лаптоп или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). 0879-04-12-99

Skype:
попитайте на скайпМагазин Младост
попитайте на скайп Южни райони- сервиз, ремонт и поправка на компютриМагазин Лагера
попитайте на скайп Люлин - сервиз, ремонт и поправка на компютриМагазин Люлин
пишете ни на и-мейл за да попитате за актуална цена и наличност e-mail

Контакти »
Работно време:
магазин Младост:
понеделник-петък:
10:30-19:30
събота: 14:00-18:00
магазин Лагера:
понеделник-петък:
10:30-19:00
магазин Люлин:
временно затворен!
(ще отвори)

Сервиз за компютри
Сервиз за компютри


Поправка и ремонт на лаптопи. Сервиз, обслужване и профилактика на преносими компютри.
ремонт и поправка на лаптопи


Поправка и ремонт на монитори. Сервиз, обслужване и профилактика на монитори за компютър.
ремонт и поправка на монитори


Поправка и ремонт на компютри, монитори и лаптопи. Поправка и ремонт на принтери.
Поправка на компютър:
Защо при нас


Компютърни услуги на безкомпромисни за качеството си цени
Компютърни услуги


Как да се грижим за настолните компютри и лаптопите. Добри съвети как да поддържаме преносимите и домашните компютри.КАК ДА се

грижим за лаптоп
грижа за компютър

Ремонт, поправка и компютърни услуги по домовете
Ремонт по домовете


Абонаментана поддръжка и абонаментно обслужване на компютри.
Абонаментна поддръжка


Изработка, изготвяне, поддръжка и администриране на уеб сайтове. Уеб дизайн и оптимизиране - оптимизация на уеб сайтове и страници за търсачките.
Изработка на сайт


Компютри, монитори, лаптопи, принтери, дънни платки, процесори, видео карти, РАМ памети, твърди дискове втора употреба. Употребявани лаптопи на части. Компоненти втора ръка.
Втора употреба

Ново

Инсталация, инсталиране на Windows 11 »
Преинсталиране, преинсталация на Windows 11 »
ремонт на таблети »
поправка, ремонт и сервиз на LCD, LED телевизори »
поправка, ремонт и сервиз на телефони »

Интересно

Сглобяване (асемблиране) на компютри »
Хардуерни почиствания »

На фокус: Поправка на компютри      Как да се грижим и да поддържаме лаптопите      Сервиз за компютри, монитори и лаптопи      Web Design: Изработени сайтове      Оферта за изработка на сайт      

Препоръчани: ремонт на компютри по домовете   Абонаментна поддръжка на компютри   видео карти   твърди дискове   процесори   дънни платки
стартова страница   поправка на монитори   и   ремонт на лаптопи   цена за изработка на сайт   статии   Рекламни материали   форум за компютри

Copyright © и администрация на сайта: София Компютърс (Sofia Computers) ЕООД Изработка на сайта и Web Design: DGP Created: 2010 y. Updated: 2019 y.

Ако желаете да сте в течение с новите компютри, монитори, лаптопи и промоции, заповядайте в групата ни във Фейсбук


Пишете на електронната ни поща във връзка с поправка или ремонт на компютър.
Телефони за поправка или ремонт на компютър.
Пишете ни на скайп зяа компютър, монитор или лаптоп.

Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с нашите условия за ползване, политика за лични данни и използването на „бисквитки“.

Съгласен съм