Форум за Компютри
Форум за компютри
Задайте въпроси или потърсете отговори.

София Компютърс - Фейсбук страница
Тагове :
Магазин за компютри, връзка със сайт за компютри, компютърен сайт, компютърни услуги адрес, поправка на компютри връзка, място за ремонт на компютри,сайт за компютри,OnLine магазини за лаптопи,Магазин за принтери,Сайт за компютри,ремонт на компютри сайт,фирма за поправка на лаптопи,Магазини за компютърни части и компоненти,адрес на магазин за компютърни части, компоненти за компютър местоположение,офис за компютри, улица, квартал абонаментно обслужване, поддръжка място, поправка и ремонт, асемблиране на компютри, конфигурации адрес, сглобяване на компютри локация, къде поправят компютри, сервиз за компютри

СОФИЯ КОМПЮТЪРС ЕООД
КОМПЮТРИ, МОНИТОРИ, ЛАПТОПИ, ТАБЛЕТИ, КОМПОНЕНТИ.
ПОПРАВКА, ЪПГРЕЙД И РЕМОНТ НА КОМПЮТРИ И ЛАПТОПИ.
КОМПЮТЪРНИ УСЛУГИ, ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТОВЕ И СТРАНИЦИ.

изберете :       адреси »       карти на адресите »       телефони »      и-мейл »       баркод »       скайп »

компютри - нови и втора употреба, компютърни компоненти, промоции,промоции на монитори и лаптопи,
безплатни компютърни консултации, сервиз за компютри, компютърни услуги ( и по домовете - за района на град София ), ремонт и поправка на компютри, изработка на личен или корпоративен сайт,абонаментно обслужване и абонаментна поддръжка,компютърен конфигуратор (и за части втора употреба),
компоненти и компютри втора употреба.

АДРЕСИ:

(Waze/Google Maps: Sofia Computers // Sofia Computers Lagera)

гр.София

МАГАЗИН, ОФИС и ШОУРУМ ЗА КОМПЮТРИ, МОНИТОРИ И ЛАПТОПИ

ж.к. Младост 2 - в ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР РУМ - срещу бл. 206
( или РУМ-а на Младост 2 - предпоследната и втора спирка на автобус 306 ) .
ет. 2 ( първи над партер - явява се втори ), магазин №5
(at the intersection of the streets Alexander T. Balan Str. and Saint Kiprian Str in Mladost: commercial centre RUM floor 2, shop: 5)

Снимка на РУМ в Младост в който се намира сервиза и магазина за поръчка на нови компютри и приемната за поправка, ремонт, ъпгрейд и диагностика на настолни и преносими компютри.   Снимка на РУМ - Младост 2 където е магазина ни за поръчка на нови компютри и приемна за поправка, ремонт, ъпгрейд и диагностика на настолни, преносими компютри ( лаптопи ) и монитори - близък план.

Снимка на магазина ( и сервиз ) в Младост за поръчка на нови компютри за клиенти и приемна за поправка, ремонт, ъпгрейд и диагностика на настолни и преносими компютри - близък план.   Снимка на магазина ни за поръчка на нови компютри за клиенти и приемна за поправка, ремонт, ъпгрейд и диагностика на настолни, преносими компютри ( лаптопи ) и монитори - близък план.

СЕРВИЗ и МАГАЗИН ЗА КОМПЮТРИ, МОНИТОРИ, ЛАПТОПИ и КОМПОНЕНТИ

ж.к. Лагера ул.Плиска №46-50
( на 50м от площад на ул. Съвета на Европа )
(46-50 Pliska Str. , Sofia)

Снимка на сервиза и магазина за поръчка на нови компютри и приемната за поправка, ремонт, ъпгрейд и диагностика на настолни компютри, монитори, принтери и лаптопи в Южните райони на София.   Снимка на магазина ни за поръчка на нови компютри и приемна за поправка, ремонт, ъпгрейд и диагностика на настолни, преносими компютри ( лаптопи ) и монитори в Южни райони на София.

Снимка на магазина ( и сервиз ) в Лагера - и околните райони - Красно село, Хиподрума, Славия и Борово за поръчка на нови компютри за клиенти и приемна за поправка, ремонт, ъпгрейд и диагностика на настолни и преносими компютри - близък план.   Снимка на магазина ни за поръчка на нови компютри за клиенти и приемна за поправка, ремонт, ъпгрейд и диагностика на настолни, преносими компютри ( лаптопи ) и монитори - район Красно Село, Борово, Лагера, Хиподрума, Славия и Гоце Делчев.
* доставките за компютри, монитори и лаптопи за всички квартали на София са безплатни!!!
Доставките на компютърни компоненти, аксесоари и периферия на стойност над 150 лв. също са безплатни за района на град София!

Магазин и сервиз за компютри, монитори, лаптопи и компоненти

ж.к. Люлин търговски комплекс Силвър център магазин №40
(Колегата е временно в болнични, магазинът няма да работи известно време)

Компютри, монитори, лаптопи - сервиз, поправка и ремонт - ж.к. Люлин   Сервиз и магазин за компютри, монитори, лаптопи и компоненти в Люлин Поправка и ремонт на компютри в ж.к. Люлин   Поправка и ремонт на компютри, монитори, таблети, телефони в ж.к. Люлин

( за да се ориентирате по-добре по-долу сме сложили изображения с карта )

Сервизи и приемниза поправка, ремонт и/или ъпгрейд на компютри :

ж.к. Младост 2 - вътре в самия РУМ, ет.2
( 2-ри етаж, ако броите партера за първи ) Магазин №5

ж.к. Лагера, в близост до ж.к. Красно Село
на 5 мин. от кръстовището на бул. Цар Борис III и бул. Гоце Делчев),
ул. Плиска № 46-50

( за да се ориентирате по-добре по долу сме сложили изображения с карта )

Много често сме по адреси ( поправка на компютри на адрес - в дома на клиента ) и в приемните се случва да няма човек през определено време от деня! Желателно е преди посещение в някой от сервизите, да се свържете с нас, за да подсигурим човек, който да приеме компютъра Ви за поправка / ремонт.

Също така, преди да дойдете в офиса за да закупите определен компютърен компонент, е желателно да ни потърсите за да попитате за наличност!!!

ПРЕНАСОЧЕНИ АДРЕСИ :

ж.к. Манастирски ливади, ул.Боянски водопад № 103

Поради факта, че имаме много редовни клиенти на адреса в Манастирски ливади
отворихме офис/магазин в ж.к. Лагера, в близост до ж.к. Красно Село,
ул. Плиска № 46-50
.
По този начин ( като по-възлова пресечна точка ) сме близо до вас, ако живеете или работите в кварталите Бели Брези, Манастирски Ливади или Борово.

бул.Цариградско Шосе 133 ( 7-ми километър - Изот център - между Дружба и Младост ).

Пренасочен към магазина ни в РУМ - ж.к. Младост 2, поради неудовлетворяващ нас и нашите клиенти пропускателен режим и не - толкова удобна локация .

Подчертаваме, че извършваме компютърни услуги,и доставка на компютри и компютърни компонентии по домовете / на място / в рамките на град София !
Цената за посещение на място и/или взимане и връщане на компютър от Вашия дом за поправка,
е на стойност 12 лв., а за доставка (еднокранто посещение): 6лв освен в случаите, когато поръчката е на стойност над 180лв.
Тогава доставката на място е БЕЗПЛАТНА ( в рамките на град София ) .

БАНКОВА СМЕТКА НА СОФИЯ КОМПЮТЪРС ЕООД:

БАНКА: Fibank - Първа инвестиционна банка
IBAN: BG17FINV91501015658593
BIC: FINVBGSF

КАРТИ НА МАГАЗИНИТЕ:

Адрес на магазин, офис и шоурум в

ж.к. Младост 2, Търговски център РУМ ( срещу блок №206 ) ет. 2 ( първи над партер ) Магазин №5
(удобно за живеещите в Младост, Дружба, Витоша, Студентски Град, Дървеница или Мусагеница)


Карта на адреса на магазина ( и сервиз ) в Младост за поръчка на нови компютри за клиенти и приемна за поправка, ремонт, ъпгрейд и диагностика на настолни и преносими компютри - близък план.  Карта на магазина ни за поръчка на нови компютри за клиенти и приемна за поправка, ремонт, ъпгрейд и диагностика на настолни, преносими компютри ( лаптопи ) и монитори - близък план.  Карта на магазина за компютри, монитори и лаптопи, както и за клиенти и приемна за поправка, ремонт, ъпгрейд и диагностика на настолни и преносими компютри - близък план.
Снимка на магазина в Младост за поръчка на нови компютри за клиенти и приемна за поправка, ремонт, ъпгрейд и диагностика на настолни и преносими компютри - близък план.  Снимка на РУМ - Младост 2 - поправка, ремонт, ъпгрейд и диагностика на настолни, преносими компютри ( лаптопи ) и монитори  Снимка 2 на магазина ни за поръчка на нови компютри за клиенти и приемна за поправка, ремонт, ъпгрейд и диагностика на настолни, преносими компютри ( лаптопи ) и монитори - близък план.
( Кликнете на изображенията, за да ги видите в голям рамер. )

Адреси на магазина и сервиз за приемане на компютри за ремонт, поправка и ъпгрейд в

ж.к. Лагера ( между училището и площадчето), в близост до ж.к. Красно Село
на 5 мин. от кръстовището на бул. Цар Борис III и бул. Гоце Делчев),
ул. Плиска №46-50

(локацията е много близка и до ж.к. Бели Брези, ж.к. Стрелбище, ж.к. Овча Купел, ж.к. Славия и ж.к. Хиподрума)


Карта на адреса на сервизa в ж.к. Лагера, в близост до ж.к. Борово на 5 мин. от кръстовището на бул. Цар Борис III и бул. Гоце Делчев) - ул. Плиска № 46-50 за поръчка на нови компютри за клиенти и приемна за поправка, ремонт, ъпгрейд и диагностика на настолни и преносими компютри - близък план.  Карта на магазина ни за поръчка на нови компютри и приемна за поправка, ремонт, ъпгрейд и диагностика на настолни, преносими компютри ( лаптопи ) и монитори в ж.к. Лагера, в близост до ж.к. Борово на 5 мин. от кръстовището на бул. Цар Борис III и бул. Гоце Делчев) - ул. Плиска № 46-50.  Карта на магазина ни за поръчка на нови компютри и приемна за поправка, ремонт, ъпгрейд и диагностика на настолни, преносими компютри ( лаптопи ) и монитори в ж.к. Лагера, в близост до ж.к. Славия на 5 мин. от кръстовището на бул. Цар Борис III и бул. Гоце Делчев - ул. Плиска № 46-50.

Сервиз и магазин за компютри, монитори, лаптопи и компоненти в

ж.к. Люлин Център, Търговски комплекс Силвър Център партер магазин №40
(обслужва Западни райони: ж.к. Люлин, ж.к. Надежда, ж.к. Западен Парк, ж.к. Света Троица, ж.к. Модерно предградие)

Сервиз и магазин за компютри, монитори и лаптопи в Люлин   Компютърни услуги в ж.к. Люлин   Компютърни услуги, ремонт на лаптопи, компютри, таблети и телефони в ж.к. Люлин

( Кликнете на изображенията, за да ги видите в голям рамер. )


Много често сме по адреси ( поправка на компютри на място - в дома на клиента ) и в приемните макар и рядко се случва да няма човек!
Желателно е преди посещение в офиса, да се свържете с нас, за да подсигурим човек, или да заповядате на място в някои от магазините, които работят с пълно работно време
.

Работно време:

магазин Младост:

от понеделник до петък - 10:30-19:30 часа.
Събота - от 14:00 до 18:00 часа. (случва се да сме по адреси, позвънете - попитайте предварително!)
Неделя : с предварителни договорки (случва се да сме в офиса: потърсете ни!)

магазин Лагера (временно работно време: намалено поради обстановката):
от понеделник до петък - 10:30-19:00 часа.

магазин Люлин
временно затворен, магазина ЩЕ отвори след приключване на епидемичната обстановка.

Много често оставаме и след работно време, както и работим и в събота и неделя !
Също така извършваме поправка, ъпгрейд, профилактика и ремонт на компютри по домовете,
в удобни за Вас време и място !
Компютърните консултаци на място в офиса са безплатни !
При поръчка на компоненти на стойност над 150лв. доставката за София е безплатна!

( просто ни потърсете, за да уточним най - удобното време )

Телефони:

*Обърнете внимание, че телефоните са много натоварени и може да се случи всички колеги да са заети на другите линии, затова Ви молим да проявите търпение и да опитате малко по-късно ако не отговорим на Вашето обаждане!

Оператор Магазин и сервиз:
ж.к. Младост
Магазин и сервиз:
ж.к. Лагера
Магазин и сервиз:
ж.к. Люлин
Потърсете ни на А1ския телефон във връзка с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). А1: 0885-11-78-20
(+359 885 117 820)
0887-736668 или 0887-REMONT
(0887-736-668; +359-8877-36668)
-
Потърсете ни на телефона ни към Виваком във връзка с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). Виваком: 08-76-772852 или (08-POPRAVKA)
(0876-772-852; +359-876-772-852)
- 0879-04-12-99
(+359 879 041 299)

* - Телефоните с цветни и латински букви подсказват как по-лесно да запомните номерата им!
Всеки мобилен апарат, под цифрите за набиране на номер, има по 3 или 4 букви ( латински обикновено ).
За да наберете Вивакомския телефон в Младост например, можете да наберете 0876772852 или да наберете
08 и после да натиснете последователно буквите на клавиатурата на вашия мобилен апарат: popravka .
Под цифрата 7 се намира буква p, под цифрата 6 една от буквите е о и т.н.

Скайп :

skype statusМагазин, сервиз в ж.к. Младост: sofiacomputers.
Магазин, сервиз в ж.к. Лагера: sofiacomputers-lagera
Магазин, сервиз в ж.к. Люлин: sofiacomputers-lulin.
(кликнете за да започнете скайп дискусия с нас)

(лесно е да се запомни - SofiaComputers - в буквален превод - слято СофияКомпютри)

* - имайте предвид, че много често се водят 5-6 едновременни дискусии, телефоните звънят през няколко минути ( всички линии ), както и това, че имаме не малък поток от клиенти в магазина и сервизите.
Това забавя отговорите по скайп и е възможно да не ви отговорим веднага, след като сте писали !

.
Името на сайта ни е същото - sofiacomputers.net
( с NET - накрая - в буквален превод мрежа - София Компютри . Мрежата )

Добре е да запомните телефоните за контакт, или да си ги запишете някъде
в случай, че личният Ви компютър се повреди
и нямате достъп до интернет.

Електронна поща :

- относно общи въпроси : office@sofiacomputers.net

- относно поддръжка : support@sofiacomputers.net

- относно заявки за поръчки : sales@sofiacomputers.net

QR - електронен баркод

Можете да сканирате кода с вашия телефон ( мобилно устройство ) за да имате адреса на сайта ни или телефон за връзка с нас в телефона си :

URL адрес на сайта Телефонен номер :
Електронен баркод Баркод с телефон на София Компютърс

 

Можете да ни изпратите писмо и посредством долната форма


     

Безплатни доставки и компютърни услуги по домовете за кварталите : Банишора, Бели Брези, Борово, Бъкстон, Витоша, Гео Милев, Гоце Делчев, Дианабад, Драгалевци, Дружба, Дървеница, Западен Парк, Зона Б18, Б19, Б5, Иван Вазов, Изгрев, Изток, Илиенци, Княжево, Красна Поляна, Красно Село, Лагера, Левски, Лозенец, Ломско шосе, Люлин, Манастирски ливади, Младост 1, 1а, 2, 3, 4, Мотописта, Мусагеница, Надежда, Обеля, Оборище, Овча Купел, Павлово, Пирогов, Подуене, Полигона, Разсадника, Витоша, Редута, Света Троица, Ситняково, Славия, Слатина, Стрелбище, Студентски Град, Триъгълника, Фондови Жилища, Хаджи Димитър, Хиподрума, Хладилника, Цариградско Шосе, Централна гара, Център и останалите райони на София* за поръчка на стойност над 150** лв.
Доставката за кварталите / градовете / селата : Чепинци, Сеславци, Кремиковци, Кубратово, Требич, Световрачене, Негован, Челопечене, Ботунец, Кривина, Казичене, Герман, Панчарево, Бистрица, Мърчаево, Владая, Мало Бучино, Иваняне, Пожарево, Гурмазово, Божурище, Костинброд, Мрамор, Мировяне, Нови Искър, Кумарица, Гниляне, Войнеговци, Локорско и другите близки до София е безплатна за поръчки на стойност над 200лв.
Под тази сума, доставката е на стойност 10лв. !!!

* - доставките се извършват през дните : вторник, четвъртък и събота. За да Ви доставим компютърни компоненти в събота, е необходимо да направите заявка
най-късно в петък до 16:00 часа. Възможно е допълнително договаряне според случая.

** - доставките за Южни райони ( Павлово, Бъкстон, Манастирски Ливади, Борово, Бели Брези, Стрелбище и Лозенец ), както и за Източни райони (Младост, Дружба, Изток, Редута, Студентски Град, Изгрев ) са безплатни при поръчка над 100 лв.

***- при поръчка на стойност над 1 000 ( хиляда ) лева, е необходим депозит в размер на 20% от цената на поръчаните компютърни компоненти.

Забележка : Фирмата работи с куриерска фирма Еконт.
В най-долната част на страницата са дадени линкове, в които можете да се запознаете с тарифите, и принципа на работа с куриер.

Ремонт и поправка на компютри по домовете (на адрес) могат да бъдат извършвани всеки ден, включително и събота и неделя.
При извършване на компютърни услуги ( почистване на компютър от вируси, спайуеър, троянски коне и адуеър, инсталиране / инсталация на Уиндоус 11, 10, 7 (Windows 7, Windows 10, Win 11), преинсталация / преинсталиране на Уиндоус, смяна, ъпгрейд и подмяна на компютърни компоненти, възстановяване на изтрита информация, диагностика на компютър / лаптоп, тест на памет, твърд диск, дънна платка, процесор, монтаж и демонтаж на компютърни части, почистване и профилактика, конфигуриране, настройка и асемблиране / сглобяване на компютърни системи, настройване и ъпдейт / ъпгрейд на компютри - настолни и мобилни) , както и при поправка и ремонт на компютри при посещение на адрес (посещение на място - по домовете) се заплаща такса на цена 12 лв.
Диагностика на компютър, диагностика на лаптоп, диагностика на монитор, диагностика на принтер са според тарифите, обявени в съответните секции, компютърни консултации и помощ при избор на компютърен компонент / компютър или лаптоп / монитор в офиса на фирмата СА БЕЗПЛАТНИ !!!
С цените на софтуерните (софтуеърните) и хардуерните (хардуеърните) компютърни услуги можете да се запознаете ТУК .

Забележка : Възможно е ако ни потърсите в същия ден, да нямаме на разположение свободни служители, които да извършат компютърната услуга!!!
Съветваме Ви, да планирате посещението ни предварително, и по възможност да се уточнят час и ден!!!

За клиенти на абонаментно компютърно обслужване ( Абонаментна поддръжка на компютри ) - до 5% отстъпка от цените на компютърните компоненти!
( с цените на плановете за абонаментната поддръжка на компютри, можете да се запознаете ТУК ).

С компютърен конфигуратор, можете да конфигурирате сами своите компоненти - ТУК .
НОВО : Компютърен конфигуратор за компоненти втора употреба - ТУК .
Компютри и компоненти втора употреба предлагаме само след като сме извършили всички необходими тестове!!!
За кондицията на компютрите и компонентите втора употреба гарантираме, че са напълно работоспособни и годни за употреба.

Вашите отзиви, мнения и предложения, можете да споделите ТУК .
Полезни статии, свързани с компютрите, компютърните компоненти и компютърната поддръжка можете да намерите ТУК .

За БЪРЗА СПРАВКА с цените на куриерските услуги, които ползваме ( фирма Еконт ) - вижте ТУК
За принципа на поръчване на продукти с куриер - вижте ТУК .

Модел или име:
подробно търсене »

Вход | Регистрация

Вашата количка »
0 продукта

Телефони:

ж.к. Младост
Потърсете ни на А1ския телефон в ж.к. Младост с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, лаптоп или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). 0885-117-820
Потърсете ни на телефона ни към Виваком в Младост във връзка с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, лаптоп или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). 08-76772852
или 08-popravka

ж.к. Лагера:
Потърсете ни във връзка с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, лаптоп или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). 0887-736668
или 0887-remont

ж.к. Люлин:
(временно само на адрес)
Потърсете ни на телефона ни към vivacom във връзка с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, лаптоп или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). 0879-04-12-99

Skype:
попитайте на скайпМагазин Младост
попитайте на скайп Южни райони- сервиз, ремонт и поправка на компютриМагазин Лагера
попитайте на скайп Люлин - сервиз, ремонт и поправка на компютриМагазин Люлин
пишете ни на и-мейл за да попитате за актуална цена и наличност e-mail

Контакти »
Работно време:
магазин Младост:
понеделник-петък:
10:30-19:30
събота: 14:00-18:00
магазин Лагера:
понеделник-петък:
10:30-19:00
магазин Люлин:
временно затворен!
(ще отвори)

Сервиз за компютри
Сервиз за компютри


Поправка и ремонт на лаптопи. Сервиз, обслужване и профилактика на преносими компютри.
ремонт и поправка на лаптопи


Поправка и ремонт на монитори. Сервиз, обслужване и профилактика на монитори за компютър.
ремонт и поправка на монитори


Поправка и ремонт на компютри, монитори и лаптопи. Поправка и ремонт на принтери.
Поправка на компютър:
Защо при нас


Компютърни услуги на безкомпромисни за качеството си цени
Компютърни услуги


Как да се грижим за настолните компютри и лаптопите. Добри съвети как да поддържаме преносимите и домашните компютри.КАК ДА се

грижим за лаптоп
грижа за компютър

Ремонт, поправка и компютърни услуги по домовете
Ремонт по домовете


Абонаментана поддръжка и абонаментно обслужване на компютри.
Абонаментна поддръжка


Изработка, изготвяне, поддръжка и администриране на уеб сайтове. Уеб дизайн и оптимизиране - оптимизация на уеб сайтове и страници за търсачките.
Изработка на сайт


Компютри, монитори, лаптопи, принтери, дънни платки, процесори, видео карти, РАМ памети, твърди дискове втора употреба. Употребявани лаптопи на части. Компоненти втора ръка.
Втора употреба

Промоции на

Промоция на лаптопи
Лаптопи


Промоция на монитори
Монитори


Промоция на видео карти
Видео карти


Промоция на дънни платки
Дънни платки


Промоция на процесори
Процесори


Промоция на охладители, охлаждания, охлаждащи подложки и поставки за лаптопи
Охладители


Промоция на твърди - хард дискове
Твърди дискове


Промоция на РАМ - оперативна памет
РАМ памет


Форум за компютри: задайте въпрос или потърсете отговор!
Форум за компютри


Връщане на стоки или продукти :
Сайта на комисията за защита на потребителите .

Ново

Инсталация, инсталиране на Windows 11 »
Преинсталиране, преинсталация на Windows 11 »
ремонт на таблети »
поправка, ремонт и сервиз на LCD, LED телевизори »
поправка, ремонт и сервиз на телефони »

Интересно

Сглобяване (асемблиране) на компютри »
Хардуерни почиствания »

На фокус: Оферта за изработка на сайт      Отзиви за компютърна фирма - София Компютърс      Видеонаблюдение      рекламни брошури и листовки за компютри      картинки за фон на работния плот      

Препоръчани: ремонт на компютри по домовете   Абонаментна поддръжка на компютри   видео карти   твърди дискове   процесори   дънни платки
стартова страница   поправка на монитори   и   ремонт на лаптопи   цена за изработка на сайт   статии   Рекламни материали   форум за компютри

Copyright © и администрация на сайта: София Компютърс (Sofia Computers) ЕООД Изработка на сайта и Web Design: DGP Created: 2010 y. Updated: 2019 y.

Ако желаете да сте в течение с новите компютри, монитори, лаптопи и промоции, заповядайте в групата ни във Фейсбук


Пишете на електронната ни поща във връзка с поправка или ремонт на компютър.
Телефони за поправка или ремонт на компютър.
Пишете ни на скайп зяа компютър, монитор или лаптоп.

Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с нашите условия за ползване, политика за лични данни и използването на „бисквитки“.

Съгласен съм