Форум за Компютри
Форум за компютри
Задайте въпроси или потърсете отговори.

Реклама:

Тагове:
Инсталиране на две операционни системи на един компютър, Цена и описание на Инсталиране на две операционни системи на един компютър, Компютърни услуги - и по домовете за района на София, Информация и цени за Инсталиране на две операционни системи на един компютър, настройка » софтуерни ( софтуеърни ) компютърни услуги , Инсталиране на две операционни системи на един компютър София, Заявка за Инсталиране на две операционни системи на един компютър по домовете, Инсталиране на две операционни системи на един компютър цена, секция настройка » софтуерни ( софтуеърни ) компютърни услуги , аБоНАментна поддръжка на компютри,обслужване на компютри, PC профилактика,

Инсталиране на две операционни системи на един компютър

ЦЕНА И ОПИСАНИЕ

настройка » софтуерни ( софтуеърни ) компютърни услуги : Инсталиране на две операционни системи на един компютър Компютърни услуги. Цена и описание. С посещение по домовете за района на София.

Компютърна услуга:

Инсталиране на две операционни системи на един компютър

настройка

софтуерни ( софтуеърни ) компютърни услуги
Заявете Инсталиране на две операционни системи на един компютър »

Цена:

50 ЛВ.

попитайте на скайп или на и-мейл
за свободни часове !!!
за района на София !!!

цена с фактура:
(при посещение на адрес): 57 лв.*

София Компютърс инсталира софтуер и програми предоставени от клиента, освен в случаите, когато софтуера е безплатен и достъпен за изтегляне от официалните сайтове на издателя или разработчкиа ( като Mozilla Firefox, IzArk, Open/Libre Office, Google Chrome, Earth, uTorrent, Adobe Reader, Adobe Flash player, Mega Kodec Pack, KMPlayer, Mozilla Thunderbird, Skype, Favourite Games, SA Dictionary, CCleaner, Avast, AVG, Avira Antivirus и др. напълно функционални и безплатни приложения) с правилните настройки.!
В този случай програмите се инсталират от нас, без да има нужда да ни бъдат предоставени, като ние инсталираме най-актуалните и доказано безпроблемни версии.

Категория:настройка » софтуерни ( софтуеърни ) компютърни услуги »

Описание на Инсталиране на две операционни системи на един компютър

Инсталиране на две операционни системи на един компютър

Windows, Linux dual boot

Линукс десктоп

В резюме:

Какво е операционна система?
Операционна система е това, което управлява компонентите във Вашия  компютър.
Сама по себе си операционната система е програма, която може да управлява другите програми (инсталирани в нея).
Трите най-разпространени операционни системи към момента са Windows, Linux и Mac OS X, като естествено те имат по няколко разновидности: Windows: XP, Vista, 7, 8; Linux: Suse, Ubuntu, Fedora, Mandriva; Mac OS X: Leopard, Lion и т.н.

По-горе сме посочили по-масовите разновидности, като за Уиндоус и Мак те се наричат версия на операционната система, а за Линукс се наричат дистрибуции (най-грубо казано: използват една и съща основа, но имат различен вид).

По какво се различават операционните системи?
Всяка операционна система има своите плюсове и минуси, за едни плюсовете на една операционна система са много по-големи от минусите, за други е обратно.
Споровете за плюсовете и минусите на операционните системи съществуват още от времето на създаването на операционните системи, въпрос на навик и избор е коя ще ползвате.

Операционните системи се различават както по начина на организиране на файловете (файловите системи), така и по начина по който управляват компютъра.
Различават се и по начина на администриране на потребителите, техните права и достъпа до файлове.
Има както много разлики между тях, така и много прилики: в крайна сметка в 90% всичко което потребителя може да прави под една операционна система, може да го направи и под друга.

Към момента на писане на статията, най-масовата от тези три операционни системи е Windows, поради по-слабата рекламна кампания на Мак, и по-слабата Desktop поддръжка на Линукс до преди 3-4 години.

Линукс е безплатен: респективно не се рекламира, и никоя организация не предлага тази операционна система за продаване на по-големите компании и институции, което води до по-малката му популярност.

Характерното за Windows

Като плюсове:

 • има много 3D игри направени за Уиндоус;
 • Има много (платени) по-професионални програми и приложения основно софтуер от Adobe и AutoCad, Maya и т.н.;

Като минуси:

 • Уиндоус е платен, за да използвате и инсталирате Windows трябва да сте си закупили лиценз за всеки компютър на който го инсталирате, и лиценза важи само за конкретния компютър.
 • Ако Ви се наложи смяна на дънната платка, трябва да си закупите лиценз отново...;
 • Има много вируси, и много често се налага преинсталация;
 • Организацията на самата операционна система е такава, че ако дадена програма, процес или приложение "забие", забива целия компютър;
 • Инсталирането на по-голямата част от безплатен софтуер, ще доведе до напълването на Windows с туулбар-и, автоматично стартирани програми и други процеси, които безсмислено натоварват компютъра, ако не се внимава по време на инсталацията им;
 • след инсталирането на Windows се налага задължително да бъдат инсталирани драйвери, за да може Уиндоус да работи правилно с компонентите в компютъра;

Характерното за Linux

Като плюсове:

 • Няма вируси - респективно: няма нужда да плащате и/или използвате антивирусна програма, която постоянно да сканира, чете и обновява дефиниции (което от своя страна означава и по-малко натоварване на твърдия диск и по-дълъг цикъл на живот);
 • Напълно безплатен е, достъпен за изтегляне и неограничаващ потребителя с каквито и да било условия за ползване;
 • 99% от програмите са безплатни;
 • Има много програми и приложения които в 95% заместват платените приложения написани за Windows и са безплатни;
 • Файловата система на Линукс е една от най-стабилните, вероятността да се "счупи" е минимална, и не се нуждае от перманентна дефрагментация, което удължава живота на твърдия диск.
 • Ако дадено приложение (което се случва под всяка от трите ОС, макар под Линукс да е доста по-рядко от другите операционни системи) "забие", Линукс и другите програми продължават да работят, и не се налага "принудителен рестарт - от копчето" на компютъра.
 • В 99%  от случаите Линукс познава устройствата по време на инсталацията си и не се налага да бъдат инсталирани драйвери допълнително;

Като минуси:

 • По-ограничен избор на 3D игри: макар да има не-малко игри и под Линукс, игрите за Windows са повече като видове;
 • По-малък набор на платени програми от сорта на CAD и CorelDraw, Flash програмирането е по-затруднено. Като отговор на посоченото в тази точка, може да се изтъкне, че има заместители на тези програми, и отделно Flash-овете постепенно и сигурно намаляват като употреба;

Характерното за Mac OS X

Mac OS използва UNIX ядро, както и Linux, което много доближава двете операционни системи.
Като плюсове:

 • Комбинира голяма част от Windows и Linux, както в плюсовете, така и в минусите. Стабилна и сигурна файлова система;
 • Има много (платени) по-професионални програми и приложения основно софтуер от Adobe и AutoCad и т.н., много от програмите за Уиндоус имат версии и за Мак;
 • Стабилен е: файловата система е една от най-добрите и няма вируси - респективно: нужда от антивирусни програми;

Като минуси:

 • Mac OS е достъпен само за потребители, които са си закупили компютъра (лаптопа) от Apple - инсталира се и върви добре само на определени конфигурации.
  Apple са "поорязали" UNIX ядрото за да може то да разпознава само конкретни компоненти, и не може да се инсталира на всеки компютър ( за разлика от Windows и Linux ).
 • Повечето програми и приложения са платени: почти е невъзможно да се използва добро безплатно приложение/продрама, което да е професионално и да не е платено;
 • В основата си е като Linux, но сериозно орязан, с цел да се плаща за използване на повечето програми;

Коя операционна система е най-добра?
Ясно мнение по въпроса сме изразили в статията Ubuntu Linux или Windows.
В нашите офиси се използва Ubuntu Linux, въпреки че имаме закупени лицензи за някои от компютрите за Windows 7. В дома си, лично аз използвам Линукс.
Въпрос на навик и предпочитания е коя от тези операционни системи да използвате, но потребителя винаги има и втори вариант, а именно:

Инсталиране на две операционни системи на един компютър/лаптоп

Защо да използвам повече от една операционна система?

 • Ако имате лиценз за Windows, но сте любопитни, и искате да "изпробвате" и Linux;
 • Ако искате да се научите да работите с повече от една операционна система;
 • Ако искате да използвате плюсовете на всяка операционна система, когато желаете;

Значи сте попаднали на точното място.

Ние знаем как да настроим и работим с всички операционни системи, знаем как да настроим компютъра Ви, за да може да избирате коя операционна система да се стартира при включване на компютъра, знаем и как да ги оптимизираме, за да работят възможно най-бързо и най-добре.

Процедурата по инсталация на две операционни системи на един компютър/лаптоп е тънка дейност, но ние знаем как да я направим.

Забележка: в посочената цена не влиза допълнителното софтуерно осигуряване!
За повече информация и подробности, ни потърсете.

Допълнителна информация ( пояснение ) :


При извършване на повече от една компютърна услуга,
цената може да се коригира в полза на клиента ( да се намали )!

* По-високата цена на компютърната услуга ( за посещение на адрес на клиента ) при издаване на фактура, се обуславя от това, че е необходимо второ посещение на място при клиента (за да му бъде връчена фактурата), което се дължи на факта, че фактура за компютърна услуга се издава само след извършване на плащане!
Второто посещение на място при клиента отнема време и средства, което обосновава по-високата цена на фактурата.
При издаване на фактура на място в магазина, цената за компютърната услуга е по-ниската от двете.

Още компютърни услуги в категорията

Инсталиране, инсталация на Windows 8
Почистване, премахване на вируси
почистване от нежелан софтуеър ( троянски коне, вируси и др.)
Възстановяване на изтрита, унищожена информация (изтрити данни)
Настройка на електронна поща

Най-разглеждани компютърни услуги

Ремонт, поправка на таблет. Сервиз за таблети
Ремонт, поправка и сервиз за LCD телевизори
Преинсталиране, преинсталация на Windows 7
Поправка ( ремонт, сервиз ) на монитор
Сглобяване на компютърна конфигурация

UBUNTU Линукс или WINDOWS

(кликнете на изображенията за да ги видите в голям размер)

Линукс десктопАко нямате закупен лиценз за Windows, и/или нямате конкретна причина ( каквато са 3D игрите основно ) да използвате Windows операционна система, София Компютърс ЕООД Ви съветва да използвате Ubuntu Linux.

Въпрос на навик и свикване е да преминете от едната на другата Операционна система.
Веднъж свикнали с Ubuntu, едва ли ще поискате да използвате друга ОС.
В някои от нашите офиси имаме закупени лицензи за Windows 7, но навсякъде използваме Убунту, защото лесно се свиква, преинсталации не ни се налагат ( било заради вируси и/или троянски коне), в Убунту има всичко необходимо за офис (и не само) работа в това число свободен офис пакет, графични програми и т.н., и защото веднъж свикнали, връщането не е алтернатива (на личния си лаптоп също имам лиценз за Windows 7, но съм изчистил диска и ползвам само Ubuntu).
Прочетете още за Linux или Windows »

Ако телефонните ни линии са заети в момента, или поради факта, че всички колеги са ангажирани с клиенти и има вероятност да не можете да се свържете с нас веднага, можете да ни изпратите заявка за посещение по домовете ( в рамките на София ) свързано с ремонт, поправка или сервиз на компютър, лаптоп, монитор, или компютърна услуга посредством по-долната:

ФОРМА ЗА ОНЛАЙН ЗАЯВКА

Обърнете внимание, че полетата отбелязани със звезда ( * ), са задължителни.

Ако желаете, можете да се регистрирате в сайта ( или да влезете, ако вече имате регистрация ).
По този начин няма да ви се налага да попълвате полетата при заявка за ремонт, поправка и сервиз на компютри, монитори, лаптопи, принтери и компоненти.
Полетата ще бъдат автоматично попълнени с данните от регистрацията Ви, всеки път когато се логнете в сайта.


* Услуга :

* Вашето име :
( за да знаем как да се обръщаме към Вас )

* Телефонен номер :
( за предпочитане мобилен )
Вашият и-мейл :

* Адрес за посещение (точен адрес, за да изпратим наш служител)
и допълнителни бележки(по възможност, опишете проблема или причината за ремонт):


* Анти бот поле: три плюс две е равно на :
( изпишете отговора с цифра, а не с думи )

Обърнете внимание, че посещението на адрес в рамките на град София е на стойност 5 лв, когато услугата е на стойност под 100 лв.

   

Обърнете внимание, че София Компютърс ЕООД НЯМА КАК да носи отговорност за данните на твърдите дискове на клиента.
Както всеки друг електронен компонент, твърдия диск има свой жизнен цикъл, и е напълно възможно той да откаже ( дефектира ) във всеки един момент!
Това, че той в този момент работи изрядно, не е гаранция, че след 3 секунди няма да спре да работи ( дори за чисто нови дискове ).
Вероятността да запазим всичките Ви данни е голяма ( особено ако твърдия Ви диск е разделен на повече от един дял - ако е само на един дял, вероятността намалява, особено при голям обем данни ), но не е 100%-ова.
Препоръчваме ви, да правите бекъп ( копие ) на важните за вас данни, на друг физически носител, с цел избягване на загуба на информация.
НИЕ ще направим възможното да съхраним вашите данни, но ( повтаряме ) твърдите дискове могат във всяка една секунда да дефектират и тогава няма как да ви бъде възстановена информацията.
Ако диска ви е в гаранция - той ще бъде подменен ( не случайно ви е дадена гаранция при закупуването на хард диска - ако не се чупиха дисковете, нямаше да имате нужда от гаранция ), но информацията в стария ще бъде загубена.

Също така, ако диска ви НЕ Е разделен на поне 2 дяла, или мястото във втория дял е по-малко от необходимото за запазването на информацията от първи дял, ние прехвърляме вашите данни на външни хард дискове.
По време и след прехвърлянето, нямаме гаранция, че нашите дискове няма да дадат дефект и да загубим част от данните ( рядко, но срещана ситуация ).
Изрично съветваме да имате копие от важната информация на друг физически носител (външен диск, флашка, ДВД диск и т.н.)

Ремонт на компютри по домовете (на адрес) и поправка на компютри могат да бъдат извършвани всеки ден, включително събота и неделя. Поправка на лаптопи и ремонт на монитори се извършват основно в сервизите на фирмата.

Диагностика на настолен компютър, компютърни консултации и помощ при избор на компютърен компонент / компютър или лаптоп / монитор в офиса на фирмата СА БЕЗПЛАТНИ!!!

Забележка: Възможно е ако ни потърсите в същия ден, да нямаме на разположение свободни служители, които да извършат компютърната услуга!!!
Съветваме Ви, да планирате посещението ни предварително, и по възможност да се уточнят час и ден!!!

За клиенти на абонаментно компютърно обслужване (абонаментна компютърна поддръжка) - до 5% отстъпка от цените на компютърните компоненти!
(вижте цените за абонаментната поддръжка на компютри).

При извършване на компютърни услуги: Софтуерни компютърни услуги, Посещение на адрес (на място) - София, Хардуерни услуги, Монтаж, монтиране на хардуер (компонент или част за компютър), Сглобяване на компютърна конфигурация, монтаж ( монтиране, закачане ) на компонент на преносим компютър, тест на компютърна конфигурация, Диагностика на софтуеър, Диагностика и тест на лаптоп ( или компоненти ), Инсталиране на операционна система, Конфигуриране ( Оптимизиране ) на Операционна система, почистване от нежелан софтуеър ( троянски коне, вируси и др.), Настройване на мрежа, Прехвърляне на информация от и на клиентски носител, Възстановяване на изтрита, унищожена информация (изтрити данни), Почистване на настолен компютър от прах, Настройване, ъпдейт на БИОС ( BIOS ), Изработка на уеб страница / уеб сайт, Преглед, диагностика на настолен компютър, Диагностика, преглед на лаптоп, Диагностика на сървър в офиса на фирмата, Преглед, диагностика на настолен компютър на адрес, Преглед, диагностика на лаптоп на адрес (по домовете), Диагностика на сървър на адрес, Отстраняване на дребна неизправност ( до 30мин. ), Тест на RAM памет, Тест на твърд диск, Премахване на лоши сектори, Тест ( диагностика ) на видеокарта, Тест ( диагностика ) на процесор, Тест на дънна платка, Настройка на Интернет, Настройка на жични и безжични мрежи., Настройка на рутер, Създаване, изграждане на локална мрежа, Инсталиране ( инсталация ) на Уиндоус ХП ( Windows XP ), Инсталиране ( инсталация ) на Уиндоус Виста ( Windows Vista ), Инсталиране, инсталация на Windows 7, Инсталиране на Убунту Линукс ( Ubuntu Linux ), Конфигуриране ( Оптимизация ) на Уиндоус ХП ( Windows XP ), Конфигуриране ( Оптимизация ) на Уиндоус Виста ( Windows Vista ), Конфигуриране ( Оптимизация ) на Уиндоус 7 ( Windows 7 ), Конфигуриране ( Оптимизация ) на Убунту Линукс ( Ubuntu Linux ), Почистване, премахване на вируси, Почистване ( премахване ) на троянски коне, Почистване, премахване на шпионски програми, Профилактика на лаптоп, нетбук, преносим компютър, Настройка на електронна поща, Лаптоп под наем, Възстановяване на изтрити файлове, Възстановяване на изтрити папки, Монтаж, демонтаж на дънна платка, Монтаж, демонтаж на видеокарта (с карта на клиента), Компютърни курсове (курс за работа с компютър), Монтаж (монтиране), демонтаж (демонтиране) на твърд диск, Монтаж (монтиране, закачане ), демонтаж на охладител, Консултация за избор на компютър, Консултация за избор на компонент, Тест на компютърен компонент, подмяна на компонент с компонент на клиента, Подмяна на компонент, с нов компонент закупен от фирмата, Добавяне на модул РАМ памет с компонент на клиента, Добавяне на модул РАМ памет с компонент закупен от нас, Настройка на принтер, Подмяна на мрежова (LAN) карта, поправка на ЛАН кабел, Подмяна на букса на ЛАН кабел, Кримпване, свързване на LAN кабел, Инсталиране на две операционни системи на един компютър, Свързване на компютър с телевизор, Инсталиране на игра, споделяне на интернет, Профилактика на настолен компютър, почистване на компютърен компонент от прах, Монтаж, демонтаж на компонент на лаптоп, Премахване на червеи, Преинсталиране, преинсталация на Windows XP, Преинсталиране, преинсталация на Windows 7, Преинсталиране ( преинсталация ) на Уиндоус Виста ( Windows Vista ), Почистване на лаптоп ( преносим компютър ) от прах , Смяна, подмяна на кондензатор на дънна платка, Смяна, подмяна на кондензатор на захранване на компютър (захранващ блок), Смяна, подмяна на кондензатор на видео карта, Преглед на монитор, Настройка на монитор, дисплей, Компютър под наем, Запояване на чип на дънна платка на настолен компютър, Запояване на видео карта или чип на дънна платка на лаптоп, Диагностика на лаптоп в офиса или в някой от сервизите на фирмата, Диагностика и преглед на лаптоп на адрес, Тест на видео карта на настолен компютър., Подмяна на паста на процесор, Подмяна на термо паста на видео карта, Поправка ( ремонт, сервиз ) на монитор, Смяна, подмяна на матрица, дисплей на лаптоп, Смяна, подмяна на матрица или дисплей на лаптоп, Инсталиране, инсталация на Windows 8, Инсталиране, инсталация, преинсталиране на Windows 8, Настройка ( конфигуриране, оптимизация ) на Windows 8, Преинсталиране, преинсталация на Windows 8, Монтаж на видеокарта на място ( при клиента ), Монтаж на дънна платка на място ( при клиента ), Монтаж на Процесор на място ( при клиента ), Монтаж на твърд диск на място ( при клиента ), Монтаж на РАМ памет на място ( при клиента ), Монтаж на захранване на място ( при клиента ), Монтаж на компютърна кутия на адрес, Монтаж на монитор на място ( при клиента ), Почистване на лаптоп от прах, Ремонт, поправка и сервиз за LCD телевизори, Поправка, подмяна, ремонт на панти на лаптоп, Поправка, смяна, ремонт на счупени пластмаси на лаптоп, Поправка, ремонт, подмяна на охладител, вентилатор на лаптоп, Запояване, поправка, подмяна на букса за зареждане на лаптоп, Подмяна, ремонт на лентов кабел на лаптоп, Преглед, диагностика на принтер, Инсталиране на драйвери (drivers), Ремонт, поправка на таблет. Сервиз за таблети, Инсталиране, инсталация на Windows 8.1, Преинсталиране, преинсталация на Windows 8.1, Ремонт, поправка на телефон, Преинсталиране на Уиндоус 10 - Преинсталация на Windows 10, Инсталиране на Уиндоус 10 - инсталация на Windows 10, както и при сервиз на компютри при посещение на адрес ( посещение на място - по домовете ) се заплаща такса на цена 5 лв.

Безплатни доставки на компоненти за компютър, монитори, лаптопи и периферия, както и ремонт и поправка на компютри и компютърни услуги по домовете за кварталите: Банишора, Бели Брези, Борово, Бъкстон, Витоша, Гео Милев, Гоце Делчев, Дианабад, Драгалевци, Дружба, Дружба 1, Дружба 2, Дървеница, Западен Парк, Зона Б18, Б19, Б5, Иван Вазов, Изгрев, Изток, Илиенци, Княжево, Красна Поляна, Красно Село, Лагера, Левски, Лозенец, Ломско шосе, Люлин: Люлин 1 , 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 и Люлин 10 , Манастирски ливади, Младост 1, Младост 1а, Младост 2, Младост 3, Младост 4, Мотописта, Мусагеница, Надежда 1, 2, 3 и Надежда 4, Обеля 1 и Обеля 2, Оборище, Овча Купел, Павлово, Пирогов, Подуене, Полигона, Разсадника, Витоша, Редута, Света Троица, Ситняково, Славия, Слатина, Стрелбище, Студентски Град, Триъгълника, Фондови Жилища, Хаджи Димитър, Хиподрума, Хладилника, Цариградско Шосе, Централна гара,Център и останалите райони на София* за поръчка на стойност над 100** лв.
Под тази сума, цената на доставката до офиса / дома (адреса) е 5 лв.** (вижте забележките).

Доставката за кварталите / градовете / селата: Чепинци, Сеславци, Кремиковци, Кубратово, Требич, Световрачене, Негован, Челопечене, Ботунец, Кривина, Казичене, Герман, Панчарево, Бистрица, Мърчаево, Владая, Мало Бучино, Иваняне, Пожарево, Гурмазово, Божурище, Костинброд, Мрамор, Мировяне, Нови Искър, Кумарица, Гниляне, Войнеговци, Локорско и другите близки до София е безплатна за поръчки на цена над 200** лв. Под тази сума, доставката е на цена 10лв. !!!

* - доставките се извършват през работните дни. За да Ви доставим компютърни компоненти в събота, е необходимо да направите заявка най-късно в петък до 16:00 часа. Възможно е допълнително договаряне според случая.

** - доставките за Южни райони ( Павлово, Бъкстон, Манастирски Ливади, Борово, Бели Брези, Хиподрума, Лагера, Сухата река, Стрелбище и Лозенец ), Източни райони ( Младост 1, 2 , 3, и Младост 4, Дружба 1, Дружба 2, Изгрев, Изток, Редута, Студентски Град, Слатина ), Югозападни райони( Овча Купел 1, Овча Купел 2, Красна Поляна, Разсадник и Сердика ) и част от Западни райони ( Люлин 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 и Люлин 10, Света Троица и Илинден ) са безплатни при поръчка над 100 лв.

***- при поръчка на стойност над 1 000 ( хиляда ) лева, е необходим депозит в размер на 30% от цената на поръчаните компютърни компоненти.

Забележка: Фирмата работи с куриерска фирма Еконт Експрес, но ако не сте от София ни потърсете, защото много наши сътрудници пътуват из страната и е възможно да Ви доставят стоки и в града, в който се намирате (без оскъпяване).

Забележка: Подчертаваме, че при извършване на компютърни услуги по домовете ( на място или на адрес ) се заплаща такса 5 лв. за посещение !
При сглобяване / асемблиране на компютър ( компютърна конфигурация ) от нас, цената на инсталиране, конфигуриране и оптимизиране на операционната система и поддържащите програми и приложения е преференциална (намалена) и е 15 лв. !

Можете да използвате нашият компютърен конфигуратор за да сгобите желаният от Вас компютър или да опитате вариантите в секция компютърен конфигуратор за компоненти втора употреба.
Компютри и компоненти втора употреба предлагаме само след като сме извършили всички необходими тестове!!!
За кондицията на компютрите и компонентите втора употреба гарантираме, че са напълно работоспособни и годни за употреба.

За контакти с нас - вижте ТУК .

Вашите отзиви, мнения и предложения, можете да споделите ТУК .
Полезни статии, свързани с компютрите, компютърните компоненти и компютърната поддръжка можете да намерите ТУК .

Можете да разгледате още компютърни услуги,
или да се запознаете с абонаментна поддръжка (абонаментно обслужване) на компютри и с цените за абонаментна поддръжка на компютри .

Желаем ви приятни и ползотворни минути в нашия сайт за компютри, компютърни компоненти, компютърни услуги, промоции, изработка на сайт и уебстраници, абонаментна поддръжка, посещение по домовете и компютри и компоненти втора употреба.

Модел или име:
подробно търсене »

Вход | Регистрация

Вашата количка »
0 продукта

Телефони:
ж.к. Лагера:
Потърсете ни във връзка с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, лаптоп или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). 0887-736668
или 0887-remont
Потърсете ни на телефона ни към vivacom във връзка с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, лаптоп или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). 0879-04-12-99

ж.к. Младост
Потърсете ни на М-Телския телефон в ж.к. Младост с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, лаптоп или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). 0885-117-820
Потърсете ни на Telenor телефон във връзка с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, лаптоп или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). 0893-573-827
Потърсете ни на телефона ни към Виваком в Младост във връзка с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, лаптоп или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). 08-76772852
или 08-popravka

ж.к. Люлин:
Потърсете ни във връзка с ремонт, поправка на лаптоп, компютър или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, монитор или компонент. 0884-737849
или 0884-serviz

Skype:
попитайте на скайпМагазин Младост
попитайте на скайп Южни райони- сервиз, ремонт и поправка на компютриМагазин Лагера
попитайте на скайп Люлин - сервиз, ремонт и поправка на компютриМагазин Люлин
пишете ни на и-мейл за да попитате за актуална цена и наличност e-mail

Контакти »

Работно време:

понеделник-петък:
10:30 - 19:30
събота:
според магазина
неделя:
с допълнителни уговорки

Сервиз за компютри
Сервиз за компютри


Поправка и ремонт на лаптопи. Сервиз, обслужване и профилактика на преносими компютри.
ремонт и поправка на лаптопи


Поправка и ремонт на монитори. Сервиз, обслужване и профилактика на монитори за компютър.
ремонт и поправка на монитори


Поправка и ремонт на компютри, монитори и лаптопи. Поправка и ремонт на принтери.
Поправка на компютър:
Защо при нас


Компютърни услуги на безкомпромисни за качеството си цени
Компютърни услуги


Как да се грижим за настолните компютри и лаптопите. Добри съвети как да поддържаме преносимите и домашните компютри.КАК ДА
се грижим

за лаптоп
за компютър

Ремонт, поправка и компютърни услуги по домовете
Ремонт по домовете


Абонаментана поддръжка и абонаментно обслужване на компютри.
Абонаментна поддръжка


Изработка, изготвяне, поддръжка и администриране на уеб сайтове. Уеб дизайн и оптимизиране - оптимизация на уеб сайтове и страници за търсачките.
Изработка на сайт


Компютри, монитори, лаптопи, принтери, дънни платки, процесори, видео карти, РАМ памети, твърди дискове втора употреба. Употребявани лаптопи на части. Компоненти втора ръка.
Втора употреба

Ново


ремонт на таблети »
поправка, ремонт и сервиз на LCD, LED телевизори »
поправка, ремонт и сервиз на телефони »

Интересно

Овърклок на процесори при минусови температури »

Най-разглеждани: картинки за фон на работния плот Компютърни услуги Поддръжка на сайтове Поправка на компютри

Препоръчани: ремонт на компютри по домовете Абонаментна поддръжка на компютри видео карти, твърди дискове, процесори, дънни платки
стартова страница поправка на монитори и ремонт на лаптопи, цена за изработка на сайт статии Рекламни материали форум за компютри

Copyright © и администрация на сайта: София Компютърс ( Sofia Computers ) ЕООД Изработка на сайта и Web Design: DGP Created: 2010 y. Updated: 2015 y.

Ако желаете да сте в течение с новите компютри, монитори, лаптопи и промоции, заповядайте в групата ни във Фейсбук


Пишете на електронната ни поща във връзка с поправка или ремонт на компютър.
Телефони за поправка или ремонт на компютър.
Пишете ни на скайп зяа компютър, монитор или лаптоп.

Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с нашите условия за ползване и използването на „бисквитки“.

Съгласен съм