Форум за Компютри
Форум за компютри
Задайте въпроси или потърсете отговори.

София Компютърс - Фейсбук страница
Тагове:
Преглед, диагностика на принтер, Цена и описание на Преглед, диагностика на принтер, Компютърни услуги - и по домовете за района на София, Информация и цени за Преглед, диагностика на принтер, ремонт » хардуерни компютърни услуги , Преглед, диагностика на принтер София, Заявка за Преглед, диагностика на принтер по домовете, Преглед, диагностика на принтер цена, секция ремонт » хардуерни компютърни услуги , аБоНАментна поддръжка на компютри,обслужване на компютри, PC профилактика,

Преглед, диагностика на принтер

ЦЕНА И ОПИСАНИЕ

ремонт » хардуерни компютърни услуги : Преглед, диагностика на принтер Компютърни услуги. Цена и описание. С посещение по домовете за района на София.

Компютърна услуга:

Преглед, диагностика на принтер

ремонт

хардуерни компютърни услуги
Заявете Преглед, диагностика на принтер »

Цена:

18 ЛВ.

попитайте на скайп или на и-мейл
за свободни часове !!!
за района на София !!!

цена с фактура:
(при посещение на адрес): 25 лв.*

Категория:ремонт » хардуерни компютърни услуги »

Описание на Преглед, диагностика на принтер

Преглед преди сервиз, ремонт или поправка на принтер

скенер, копир или мултифункционално устройство

Прегледа на принтера се осъществява в профилиран сервиз за печатащи устройства.
В сервиза НЕ се допускат външни лица с цел да не бъдат разсейвани и притеснявани техниците, което означава, че прегледа и ремонта на принтера не може да бъде осъществен във ваше присъствие.

Обикновено има два варианта при диагностика на принтер:

  1. Да се донесе на място в някой от магазините ни, или
  2. да се вземе от вашия адрес от някой от нашите служители.

И в двата случая, ние ще запишем Вашият телефон, за да се свържем с Вас когато имаме резултат от прегледа/диагностиката на печатащото устройство/принтера.

Срокове за преглед:

Сроковете за резултат от диагностика / преглед на принтер могат да варират според марката и модела на устройството, но обикновено са в рамките на 2-3 работни дни.

След диагностиката на принтера, ние се свързваме с Вас и Ви съобщаваме каква би била стойността на ремонта, ще обсъдим вариантите, и ако Вие сметнете, че желаете да поправим устройството, ние ще извършим ремонта на цената, за която сме говорили.

Срокове за ремонт:

Сроковете за ремонт, поправка на принтер/скенер/копирна машина обикновено Ви биват съобщавани веднага след като е извършен прегледа на устройството.

В масовия случай са в рамките на 1-2 дни след потвърждението за ремонт от Ваша страна, но могат да варират в зависимост от модела, марката и наличността на резервни части за устройството.

В по-голямата си част от случаите, Вие предварително сте запознати с тях, веднага след като се установи какъв е проблема, защо не може да печата/сканира/копира и каква ще е цената на ремонта.

Цени за преглед на принтер:

Преглед/диагностика на лазерен принтер е на цена 18лв. ако принтера е донесен / оставен / приет на място в някой от нашите офиси и/или магазини.
Ако бъде взет от Ваш адрес, цената на услугата се оскъпява с 10 лв. за взимане и връщане на устройството, което е 28 лв. крайна цена за преглед на принтер.

Прегледа/диагностиката на мастиленоструен принтер е на цена 18 лв. ако устройството е прието в някой от нашите магазини.
Ако принтера се приеме от служител на фирмата на Ваш адрес, прегледа, взимането и връщането на печатащото мастиленоструйно устройство е на цена 28 лв.

Сумите, посочени по-горе, се плащат от клиента след прегледа, и/или се начисляват към цената на ремонта/поправката на принтера, ако бъде извършен/а.

Допълнителна информация (пояснение) :


При извършване на повече от една компютърна услуга,
цената може да се коригира в полза на клиента (да се намали)!

* По-високата цена на компютърната услуга (за посещение на адрес на клиента) при издаване на фактура, се обуславя от това, че е необходимо второ посещение на място при клиента (за да му бъде връчена фактурата), което се дължи на факта, че фактура за компютърна услуга се издава само след извършване на плащане!
Второто посещение на място при клиента отнема време и средства, което обосновава по-високата цена на фактурата.
При издаване на фактура на място в магазина, цената за компютърната услуга е по-ниската от двете.

Още компютърни услуги в категорията

Монтаж на РАМ памет на място ( при клиента )
Монтаж на захранване на място ( при клиента )
Смяна, подмяна на матрица или дисплей на лаптоп
Преглед, диагностика на монитор
Хардуерно почистване на конзола PlayStation 4 (PS4, PS4 Pro, PS4 Slim) от прах с включена смяна на термо паста

На фокус компютърни услуги

Конфигуриране ( Оптимизация ) на Уиндоус 10
Конфигуриране ( Оптимизация ) на Уиндоус 11
Хардуерно почистване на конзола PlayStation 5 (PS5) от прах с включена смяна или допълване на течен метал
Смяна на счупено стъкло на Sony
Смяна на счупено стъкло за смартфон Motorola Moto Z, Nexus 6

Ако телефонните ни линии са заети в момента, или поради факта, че всички колеги са ангажирани с клиенти и има вероятност да не можете да се свържете с нас веднага, можете да ни изпратите заявка за посещение по домовете (в рамките на София) свързано с ремонт, поправка или сервиз на компютър, лаптоп, монитор, или компютърна услуга посредством по-долната:

ФОРМА ЗА ОНЛАЙН ЗАЯВКА

Обърнете внимание, че полетата отбелязани със звезда (* ), са задължителни.

Ако желаете, можете да се регистрирате в сайта (или да влезете, ако вече имате регистрация).
По този начин няма да ви се налага да попълвате полетата при заявка за ремонт, поправка и сервиз на компютри, монитори, лаптопи, принтери и компоненти.
Полетата ще бъдат автоматично попълнени с данните от регистрацията Ви, всеки път когато се логнете в сайта.


* Услуга :

* Вашето име :
(за да знаем как да се обръщаме към Вас)

* Телефонен номер :
(за предпочитане мобилен)
Вашият и-мейл :

* Адрес за посещение (точен адрес, за да изпратим наш служител)
и допълнителни бележки(по възможност, опишете проблема или причината за ремонт):


* Анти бот поле: три плюс две е равно на :
(изпишете отговора с цифра, а не с думи)

Обърнете внимание, че посещението на адрес в рамките на град София е на стойност 12 лв.

   

Обърнете внимание, че София Компютърс ЕООД НЯМА КАК да носи отговорност за данните на твърдите дискове на клиента.
Както всеки друг електронен компонент, твърдия диск има свой жизнен цикъл, и е напълно възможно той да откаже (дефектира) във всеки един момент!
Това, че той в този момент работи изрядно, не е гаранция, че след 3 секунди няма да спре да работи (дори за чисто нови дискове).
Вероятността да запазим всичките Ви данни е голяма (особено ако твърдия Ви диск е разделен на повече от един дял - ако е само на един дял, вероятността намалява, особено при голям обем данни), но не е 100%-ова.
Препоръчваме ви, да правите бекъп (копие) на важните за вас данни, на друг физически носител, с цел избягване на загуба на информация.
НИЕ ще направим възможното да съхраним вашите данни, но (повтаряме) твърдите дискове могат във всяка една секунда да дефектират и тогава няма как да ви бъде възстановена информацията.
Ако диска ви е в гаранция - той ще бъде подменен (не случайно ви е дадена гаранция при закупуването на хард диска - ако не се чупиха дисковете, нямаше да имате нужда от гаранция), но информацията в стария ще бъде загубена.

Също така, ако диска ви НЕ Е разделен на поне 2 дяла, или мястото във втория дял е по-малко от необходимото за запазването на информацията от първи дял, ние прехвърляме вашите данни на външни хард дискове.
По време и след прехвърлянето, нямаме гаранция, че нашите дискове няма да дадат дефект и да загубим част от данните (рядко, но срещана ситуация).
Изрично съветваме да имате копие от важната информация на друг физически носител (външен диск, флашка, ДВД диск и т.н.)

Ремонт на компютри по домовете (на адрес) и поправка на компютри могат да бъдат извършвани всеки ден, включително събота и неделя. Поправка на лаптопи и ремонт на монитори се извършват основно в сервизите на фирмата.

Компютърни консултации и помощ при избор на компютърен компонент / компютър или лаптоп / монитор в офиса на фирмата са БЕЗПЛАТНИ!!! Диагностика на настолен компютър е на цена 12 лв.

Забележка: Възможно е ако ни потърсите в същия ден, да нямаме на разположение свободни служители, които да извършат компютърната услуга!!!
Съветваме Ви, да планирате посещението ни предварително, и по възможност да се уточнят час и ден!!!

За клиенти на абонаментно компютърно обслужване (абонаментна компютърна поддръжка) - до 5% отстъпка от цените на компютърните компоненти!
(вижте цените за абонаментната поддръжка на компютри).

При извършване на компютърни услуги: Софтуерни компютърни услуги, Посещение на адрес (на място) - София, Хардуерни услуги, Монтаж, монтиране на хардуер (компонент или част за компютър), Сглобяване на компютърна конфигурация, монтаж ( монтиране, закачане ) на компонент на преносим компютър, тест на компютърна конфигурация, Диагностика на софтуеър, Диагностика и тест на лаптоп ( или компоненти ), Инсталиране на операционна система, Конфигуриране ( Оптимизиране ) на Операционна система, почистване от нежелан софтуеър ( троянски коне, вируси и др.), Настройване на мрежа, Прехвърляне на информация от и на клиентски носител, Възстановяване на изтрита, унищожена информация (изтрити данни), Хардуерно почистване на настолен компютър от прах със смяна на термо паста, Настройване, ъпдейт на БИОС ( BIOS ), Изработка на уеб страница / уеб сайт, Преглед, диагностика на настолен компютър, Диагностика, преглед на лаптоп, Диагностика на сървър в офиса на фирмата, Преглед, диагностика на настолен компютър на адрес, Преглед, диагностика на лаптоп на адрес (по домовете), Диагностика на сървър на адрес, Отстраняване на дребна неизправност ( до 30мин. ), Тест на RAM памет, Тест на твърд диск, Премахване на лоши сектори, Тест ( диагностика ) на видеокарта, Тест ( диагностика ) на процесор, Тест на дънна платка, Настройка на Интернет, Настройка на жични и безжични мрежи., Настройка на рутер, Създаване, изграждане на локална мрежа, Инсталиране (инсталация) на Windows XP (Уиндоус ХП), Инсталиране (инсталация) на Windows Vista (Уиндоус Виста), Инсталиране, инсталация на Windows 7, Инсталиране, инсталация на Ubuntu Linux (Убунту Линукс), Конфигуриране ( Оптимизация ) на Уиндоус ХП ( Windows XP ), Конфигуриране ( Оптимизация ) на Уиндоус Виста ( Windows Vista ), Конфигуриране ( Оптимизация ) на Уиндоус 7 ( Windows 7 ), Конфигуриране ( Оптимизация ) на Убунту Линукс ( Ubuntu Linux ), Почистване, премахване на вируси, Почистване ( премахване ) на троянски коне, Почистване, премахване на шпионски програми, Профилактика на лаптоп, нетбук, преносим компютър, Настройка на електронна поща, Лаптоп под наем, Възстановяване на изтрити файлове, Възстановяване на изтрити папки, Монтаж, демонтаж на дънна платка, Монтаж, демонтаж на видеокарта (с карта на клиента), Компютърни курсове (курс за работа с компютър), Монтаж (монтиране), демонтаж (демонтиране) на твърд диск, Монтаж (монтиране, закачане ), демонтаж на охладител, Консултация за избор на компютър, Консултация за избор на компонент, Тест на компютърен компонент, подмяна на компонент с компонент на клиента, Добавяне на модул РАМ памет с компонент на клиента, Добавяне на модул РАМ памет с компонент закупен от нас, Настройка на принтер, Подмяна на мрежова (LAN) карта, поправка на ЛАН кабел, Подмяна на букса на ЛАН кабел, Кримпване, свързване на LAN кабел, Инсталиране на две операционни системи на един компютър, Свързване на компютър с телевизор, Инсталиране на игра, споделяне на интернет, Профилактика на настолен компютър, почистване на компютърен компонент от прах, Монтаж, демонтаж на компонент на лаптоп, Премахване на червеи, Преинсталиране, преинсталация на Windows XP, Преинсталиране, преинсталация на Windows 7, Преинсталиране (преинсталация) на Windows Vista (Уиндоус Виста), Хардуерно почистване на лаптоп (преносим компютър) от прах с включена смяна на термо паста, Смяна, подмяна на кондензатор на дънна платка, Смяна, подмяна на кондензатор на захранване на компютър (захранващ блок), Смяна, подмяна на кондензатор на видео карта, Преглед, диагностика на монитор, Настройка на монитор, дисплей, Компютър под наем, Запояване на чип на дънна платка на настолен компютър, Запояване на видео карта или чип на дънна платка на лаптоп, Диагностика на лаптоп в офиса или в някой от сервизите на фирмата, Диагностика и преглед на лаптоп на адрес, Тест на видео карта на настолен компютър., Подмяна на паста на процесор, Подмяна на термо паста на видео карта, Поправка ( ремонт, сервиз ) на монитор, Смяна, подмяна на матрица, дисплей на лаптоп, Смяна, подмяна на матрица или дисплей на лаптоп, Инсталиране, инсталация на Windows 8, Инсталиране, инсталация, преинсталиране на Windows 8, Настройка ( конфигуриране, оптимизация ) на Windows 8, Преинсталиране, преинсталация на Windows 8, Монтаж на видеокарта на място ( при клиента ), Монтаж на дънна платка на място ( при клиента ), Монтаж на Процесор на място ( при клиента ), Монтаж на твърд диск на място ( при клиента ), Монтаж на РАМ памет на място ( при клиента ), Монтаж на захранване на място ( при клиента ), Монтаж на компютърна кутия на адрес, Монтаж на монитор на място ( при клиента ), Почистване на лаптоп от прах Asus и MSI, Ремонт, поправка и сервиз за LCD телевизори, Поправка, подмяна, ремонт на панти на лаптоп, Поправка, смяна, ремонт на счупени пластмаси на лаптоп, Поправка, ремонт, подмяна на охладител, вентилатор на лаптоп, Запояване, поправка, подмяна на букса за зареждане на лаптоп, Подмяна, ремонт на лентов кабел на лаптоп, Преглед, диагностика на принтер, Инсталиране на драйвери (drivers), Ремонт, поправка на таблет. Сервиз за таблети, Инсталиране, инсталация на Windows 8.1, Преинсталиране, преинсталация на Windows 8.1, Ремонт, поправка на телефон, Преинсталиране на Уиндоус 10 - Преинсталация на Windows 10, Инсталиране на Уиндоус 10 - инсталация на Windows 10, Смяна на счупено стъкло за Apple Iphone, Смяна на счупено стъкло за смартфон марка Samsung, Смяна на счупено стъкло за смартфон Sony Xperia, Смяна на счупено стъкло за смартфон LG, Смяна на счупено стъкло за смартфон Alcatel, Смяна на счупено стъкло за смартфон Nokia, Смяна на счупено стъкло за смартфон Motorola Moto Z, Nexus 6, Смяна на счупено стъкло на Sony, Смяна на счупен дисплей на Apple Iphone (оригинален), Смяна на счупен дисплей на Apple Iphone (съвместим, неоригинален), Смяна на счупен дисплей на Huawei, Смяна на задно стъкло за смартфон Samsung, Смяна на задно стъкло за смартфон Apple Iphone, Преинсталиране, преинсталация на Windows 11, Инсталация, инсталиране на Windows 11, Конфигуриране ( Оптимизация ) на Уиндоус 10, Конфигуриране ( Оптимизация ) на Уиндоус 11, Хардуерно почистване на конзола PlayStation 4 (PS4, PS4 Pro, PS4 Slim) от прах с включена смяна на термо паста, Хардуерно почистване на конзола PlayStation 5 (PS5) от прах с включена смяна или допълване на течен метал, както и при сервиз на компютри при посещение на адрес (посещение на място - по домовете) се заплаща такса на цена 12 лв.

Безплатни доставки на компоненти за компютър, монитори, лаптопи и периферия, както и ремонт и поправка на компютри и компютърни услуги по домовете за кварталите: Банишора, Бели Брези, Борово, Бъкстон, Витоша, Гео Милев, Гоце Делчев, Дианабад, Драгалевци, Дружба, Дружба 1, Дружба 2, Дървеница, Западен Парк, Зона Б18, Б19, Б5, Иван Вазов, Изгрев, Изток, Илиенци, Княжево, Красна Поляна, Красно Село, Лагера, Левски, Лозенец, Ломско шосе, Люлин: Люлин 1 , 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 и Люлин 10 , Манастирски ливади, Младост 1, Младост 1а, Младост 2, Младост 3, Младост 4, Мотописта, Мусагеница, Надежда 1, 2, 3 и Надежда 4, Обеля 1 и Обеля 2, Оборище, Овча Купел, Павлово, Пирогов, Подуене, Полигона, Разсадника, Витоша, Редута, Света Троица, Ситняково, Славия, Слатина, Стрелбище, Студентски Град, Триъгълника, Фондови Жилища, Хаджи Димитър, Хиподрума, Хладилника, Цариградско Шосе, Централна гара,Център и останалите райони на София* за поръчка на стойност над 180** лв.
Под тази сума, цената на доставката до офиса / дома (адреса) е 6 лв.** (вижте забележките).

Доставката за кварталите / градовете / селата: Чепинци, Сеславци, Кремиковци, Кубратово, Требич, Световрачене, Негован, Челопечене, Ботунец, Кривина, Казичене, Герман, Панчарево, Бистрица, Мърчаево, Владая, Мало Бучино, Иваняне, Пожарево, Гурмазово, Божурище, Костинброд, Мрамор, Мировяне, Нови Искър, Кумарица, Гниляне, Войнеговци, Локорско и другите близки до София е безплатна за поръчки на цена над 3000** лв. Под тази сума, доставката е на цена според тарифите на куриерската фирма с която работим!!!

* - доставките се извършват през работните дни. За да Ви доставим компютърни компоненти в събота, е необходимо да направите заявка най-късно в петък до 16:00 часа. Възможно е допълнително договаряне според случая.

** - доставките за Южни райони (Павлово, Бъкстон, Манастирски Ливади, Борово, Бели Брези, Хиподрума, Лагера, Сухата река, Стрелбище и Лозенец), Източни райони (Младост 1, 2 , 3, и Младост 4, Дружба 1, Дружба 2, Изгрев, Изток, Редута, Студентски Град, Слатина), Югозападни райони (Овча Купел 1, Овча Купел 2, Красна Поляна, Разсадника и Сердика) и част от Западни райони (Люлин 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 и Люлин 10, Света Троица и Илинден) са безплатни (до вход на сграда) при поръчка над 180 лв.

***- при поръчка на стойност над 3 000 (три хиляди) лева, е необходим депозит в размер на 20% от цената на поръчаните компютърни компоненти.

Забележка: Фирмата работи с куриерска фирма Еконт Експрес, но ако сте сигурни за цената на доставката ни потърсете.

Забележка: Подчертаваме, че при извършване на компютърни услуги по домовете (на място или на адрес) се заплаща такса 10лв. за посещение !
При сглобяване / асемблиране на компютър (компютърна конфигурация) от нас, цената на инсталиране, конфигуриране и оптимизиране на операционната система и поддържащите програми и приложения е преференциална (намалена) и е 25 лв. !

Можете да използвате нашият компютърен конфигуратор за да сгобите желаният от Вас компютър или да опитате вариантите в секция компютърен конфигуратор за компоненти втора употреба.
Компютри и компоненти втора употреба предлагаме само след като сме извършили всички необходими тестове!!!
За кондицията на компютрите и компонентите втора употреба гарантираме, че са напълно работоспособни и годни за употреба.

За контакти с нас - вижте ТУК .

Вашите отзиви, мнения и предложения, можете да споделите ТУК .
Полезни статии, свързани с компютрите, компютърните компоненти и компютърната поддръжка можете да намерите ТУК .

Можете да разгледате още компютърни услуги,
или да се запознаете с абонаментна поддръжка (абонаментно обслужване) на компютри и с цените за абонаментна поддръжка на компютри .

Желаем ви приятни и ползотворни минути в нашия сайт за компютри, компютърни компоненти, компютърни услуги, промоции, изработка на сайт и уебстраници, абонаментна поддръжка, посещение по домовете и компютри и компоненти втора употреба.

Модел или име:
подробно търсене »

Вход | Регистрация

Вашата количка »
0 продукта

Телефони:

ж.к. Младост
Потърсете ни на А1ския телефон в ж.к. Младост с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, лаптоп или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). 0885-117-820
Потърсете ни на телефона ни към Виваком в Младост във връзка с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, лаптоп или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). 08-76772852
или 08-popravka

ж.к. Лагера:
Потърсете ни във връзка с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, лаптоп или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). 0887-736668
или 0887-remont

ж.к. Люлин:
(временно само на адрес)
Потърсете ни на телефона ни към vivacom във връзка с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, лаптоп или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). 0879-04-12-99

Skype:
попитайте на скайпМагазин Младост
попитайте на скайп Южни райони- сервиз, ремонт и поправка на компютриМагазин Лагера
попитайте на скайп Люлин - сервиз, ремонт и поправка на компютриМагазин Люлин
пишете ни на и-мейл за да попитате за актуална цена и наличност e-mail

Контакти »
Работно време:
магазин Младост:
понеделник-петък:
10:30-19:30
събота: 14:00-18:00
магазин Лагера:
понеделник-петък:
10:30-19:00
магазин Люлин:
временно затворен!
(ще отвори)

Сервиз за компютри
Сервиз за компютри


Поправка и ремонт на лаптопи. Сервиз, обслужване и профилактика на преносими компютри.
ремонт и поправка на лаптопи


Поправка и ремонт на монитори. Сервиз, обслужване и профилактика на монитори за компютър.
ремонт и поправка на монитори


Поправка и ремонт на компютри, монитори и лаптопи. Поправка и ремонт на принтери.
Поправка на компютър:
Защо при нас


Компютърни услуги на безкомпромисни за качеството си цени
Компютърни услуги


Как да се грижим за настолните компютри и лаптопите. Добри съвети как да поддържаме преносимите и домашните компютри.КАК ДА се

грижим за лаптоп
грижа за компютър

Ремонт, поправка и компютърни услуги по домовете
Ремонт по домовете


Абонаментана поддръжка и абонаментно обслужване на компютри.
Абонаментна поддръжка


Изработка, изготвяне, поддръжка и администриране на уеб сайтове. Уеб дизайн и оптимизиране - оптимизация на уеб сайтове и страници за търсачките.
Изработка на сайт


Компютри, монитори, лаптопи, принтери, дънни платки, процесори, видео карти, РАМ памети, твърди дискове втора употреба. Употребявани лаптопи на части. Компоненти втора ръка.
Втора употреба

Ново

Инсталация, инсталиране на Windows 11 »
Преинсталиране, преинсталация на Windows 11 »
ремонт на таблети »
поправка, ремонт и сервиз на LCD, LED телевизори »
поправка, ремонт и сервиз на телефони »

Интересно

Сглобяване (асемблиране) на компютри »
Хардуерни почиствания »

На фокус: Калкулатор за абонаментна поддръжка      Пренаписване на сайт      Как да се грижим и да поддържаме лаптопите      Оптимизация на сайт      Компютърни курсове      

Препоръчани: ремонт на компютри по домовете   Абонаментна поддръжка на компютри   видео карти   твърди дискове   процесори   дънни платки
стартова страница   поправка на монитори   и   ремонт на лаптопи   цена за изработка на сайт   статии   Рекламни материали   форум за компютри

Copyright © и администрация на сайта: София Компютърс (Sofia Computers) ЕООД Изработка на сайта и Web Design: DGP Created: 2010 y. Updated: 2019 y.

Ако желаете да сте в течение с новите компютри, монитори, лаптопи и промоции, заповядайте в групата ни във Фейсбук


Пишете на електронната ни поща във връзка с поправка или ремонт на компютър.
Телефони за поправка или ремонт на компютър, лаптоп, монитор, телевизор, телефон.
Пишете ни на скайп зяа компютър, монитор или лаптоп.

Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с нашите условия за ползване, политика за лични данни и използването на „бисквитки“.

Съгласен съм