Здравейте отново!
Понеже прегледах отново форума и след като се развеселих достатъчно във забавната тема

особено със "компетентните" въпроси реших да погледна и тук тъй като отново направих поръчка и отново с мен се занимаваше Митака един изключително толерантен човек на който съм благодарил десетки пъти лично но ще го направя и тук Мите поздрави от Светльо

та става дума за едно водно охлаждане и сериозна термо паста за което гласувах пълното му доверие.
Имах случай по един въпрос няма да влизам в детайли та исках да потърся Митака по телефона и тогава него го нямаше но няма значение защото колегата му който се обади беше също така учтив и ми беше убягнала една малка подробност та за има няма 3-4 минути всичко си дойде на мястото и задрямалия компютър се събуди и сега си работи вече около година безпроблемно

за което отново благодаря!
Та за охладителя ами не е нещо специално но пък за цена около 100-тина лева УБЕДЕН съм че 240-ка радиатор ще се справя много по добре от който и да е въздушен охладител в този ценови диапазон.
Отново разчоплихме въпроса с Митака решихме пастата и продукта и съм убеден, че (КАКТО ВСЕКИ ПЪТ ЩЕ ОСТАНА ДОВОЛЕН) това в скобите е за онези които всъщност не знаят защо точно са недоволни но бързат да плюят.
С риск да се отплесна ще напиша няколко реда и дай Боже поне някой хора да схванат идеята.
Продукта който съм избрал е едно бюджетно решение помпата е добра изчетох доста приятни отзиви но ще оставя личното мнение след теста. Първо искам да кажа, че след като ще похарча "гигантската" сума от 100-тина лева естествено е че няма да очаквам чудеса но и не се нуждая от такива защото единственото което понадувам е видеокартата.
Второто е (нямам нищо против марката) но е важно да се знае, че ако си си купил Фолксваген за 20000 естествено няма да очакваш да е като Порше за 200000 трябва да е наясно човек като прави ценови компромис защото да давам по-малко но и получаваш по-малко това винаги трябва да се има в предвид. Аз рядко си правя компромиси ако имам възможност за това което искам го взимам или не взимам нищо но в този случай компромиса е по-добре от нищо.
Наблегнах на това защото все повече наблюдавам хора които;
1.Правят финансов компромис
2.Компромис със марка и модел
3.Напълно осъзнават това
но въпреки всичко ако нещо стане се започва "аз съм дал пари за това а то е пълен боклук" например.
Решението ми е временно и единственото което очаквам от продукта е прилична работа и по добри резултати от смешния боксов Интелски охладител. След като си взема по мощен процесор и видеокарта която ще го понатовари съм се насочил към определена марка и модел и заради качеството и заради визията. Имаше го наличен но в момента не но знам, че като реша да го поръчам всичко ще е ОК!
След като получа надявам се утре

компромисния модел и бъде изпробван ще оставя подробен отзив със резултати, впечатления защото ако наистина се справя добре и при цената то тогава ще е много добро решение.
Ще добавя също и това, че цената на специално този охладител тук е сериозно конкурентна.
Имам вече няколко поръчки от тук и просто освен отново за едно Благодаря! Не се сещам какъв друг отзив бих дал.
Та за напред ще има още отзиви тъй като планирам да надграждам по нататък то ще е пак от тук.
Пожелавам ви лека работа днес и приятен уикенд!
Поздрави от Плевен