Проблем с лаптоп HP OMEN 16 4080

Всичко за мобилните компютри - грижа, поддръжка, спецификации и съвети. Дискусии свързани с температури, почистване и поддръжка на лаптопите. Трикове и въпроси за батериите на преносимите компютри и грижа за тях. Въпроси и отговори за лаптопите и другите мобилни устройства.

Модератори: admin, Powerplay

стефансъбев
Обратна връзка:

Проблем с лаптоп HP OMEN 16 4080

Мнение от стефансъбев »

От време на време ми се появяват тези линии, тествах с разни програми дисплея за грешки после инсталирах програми за натоварване на видео картата, преинсталирах драйвъри но не намерих проблема. HP omen 16, 4080 nvidia. Има и вградена видео карта и ме съмнява когато не е в тока включен или си браузвам да се включва вградената и в нея да е проблема, защото когато пусна някой игра няма никакъв проблем, само ако браузвам и то винаги този образ
Прикачени файлове
WhatsApp Image 2025-04-30 at 13.20.07_2ddca76e.jpg
WhatsApp Image 2025-04-30 at 13.20.07_2ddca76e.jpg (207.48 KiB) Преглеждано 134 пъти
Аватар
ddragon
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Проблем с лаптоп HP OMEN 16 4080

Мнение от ddragon »

Дано не съм прав, но това индикира проблем с видео картата.
Ако в 3D няма проблем, вероятно има проблем с вграденото в процесора видео.
Добре е, че тези машини все още са в гаранция, какъвто е и моя съвет: дайте го за гаранционно обслужване.
стефансъбев
Обратна връзка:

Re: Проблем с лаптоп HP OMEN 16 4080

Мнение от стефансъбев »

ddragon написа: 30 Апр 2025, 20:48 Дано не съм прав, но това индикира проблем с видео картата.
Ако в 3D няма проблем, вероятно има проблем с вграденото в процесора видео.
Добре е, че тези машини все още са в гаранция, какъвто е и моя съвет: дайте го за гаранционно обслужване.
Да ше се свържа другата седмица с някой да го пусна да ми го оправят, струва ми се че е от вградената, защото при игра няма проблем
Публикувай отговор

Обратно към “Лаптопи и мобилни компютри”