Проблем с Nero Burning rom
Проблем с Nero Burning rom
Здр. приятели преди няколко дни ми направиха преинсталация на компа всички нужни програми са ми сложени но при записване на нерото ми изписва че няма сьвместимост сьс софтуера ..пробвах няколко нерота и пак сьщата работа . Прикачам и снимки какво ми изписва http://barzaka88.snimka.bg/auto-racing/ ... 6.31985076" onclick="window.open(this.href);return false; Ако някой знае на какво се дьлжи това ще се радвам да сподели
пс: 64 бита ми е операционната система
пс: 64 бита ми е операционната система
- Powerplay
- Обратна връзка:
Re: Проблем с Nero Burning rom
Бозата не се разбира с нерото от край време , често прави подобни аномалии.
Свали си Ashampoo и няма да имаш никакви проблеми - безплатно е , няма нужда от кракове,пачове,кей гени и тем подобни.
Свали си Ashampoo и няма да имаш никакви проблеми - безплатно е , няма нужда от кракове,пачове,кей гени и тем подобни.
Не е важно какво гледаш , а какво виждаш !
Компютри, монитори, лаптопи, таблети, принтери, ремонт, сервиз и поправка на компютри.
т-ц РУМ Младост 2
Компютри, монитори, лаптопи, таблети, принтери, ремонт, сервиз и поправка на компютри.
т-ц РУМ Младост 2
Благодаря за бьрзия отговор свалих си Ashampoo Burning Studio Free 6.84.13471 записах вече 2 сд-та но двд-то ми нещо не ги чете на настолния а на лаптопа ги чете това от какво зависи
- Powerplay
- Обратна връзка:
DVD-то на настолния ти е развалено най-вероятно ..
Не е важно какво гледаш , а какво виждаш !
т-ц РУМ Младост 2
т-ц РУМ Младост 2
Оказа се от дисковете Принко са голямо менте сьс Сони и Емтек няма проблеми