Не се използва цялата Ram
Не се използва цялата Ram
Здр Днес си взех 1 gb Ram имах 4 защо от 5 се използва 4,86 Windows 7 ultimate 64 bit
- Powerplay
- Обратна връзка:
Re: Не се използва цялата Ram
Това е от вградената видео карта , тя дърпа част от паметта
Ако не се лъжа можеше да се изключи от биоса.
Ако не се лъжа можеше да се изключи от биоса.
Не е важно какво гледаш , а какво виждаш !
Компютри, монитори, лаптопи, таблети, принтери, ремонт, сервиз и поправка на компютри.
т-ц РУМ Младост 2
Компютри, монитори, лаптопи, таблети, принтери, ремонт, сервиз и поправка на компютри.
т-ц РУМ Младост 2
как много ще съм ви благодарен ако ми кажете
- Powerplay
- Обратна връзка:
За да бъда сигурен ще трябва да ми кажеш каква е видео картата ти , това ще ми помогне да разбера дали точно от това идва проблема.
0
От любопитство:
Усещаш ли някаква загуба от тези 140мб , които не ти се показват , (4860 от 5000) ?
Мое мнение е да не си играеш в биос (от него може доста да объркаш компютъра).Със и без тези 140мб положението ще е еднакво , разлика няма да усетиш.Така де .. с 2 думи , настройването на биоса е сложна задача както за начинаещите така и за по напредналите потребители.
0
От любопитство:
Усещаш ли някаква загуба от тези 140мб , които не ти се показват , (4860 от 5000) ?
Мое мнение е да не си играеш в биос (от него може доста да объркаш компютъра).Със и без тези 140мб положението ще е еднакво , разлика няма да усетиш.Така де .. с 2 думи , настройването на биоса е сложна задача както за начинаещите така и за по напредналите потребители.
Не е важно какво гледаш , а какво виждаш !
т-ц РУМ Младост 2
т-ц РУМ Младост 2
ахам благодаря