Отлагат пускането на играта за 2013г. с цел да подобрят графиката.
Ще се чака още някой месец явно

Колега,най-напред ще те помоля,когато имаш някакъв проблем,да пишеш за него в подходящия за това раздел,а не да цвъкаш из целия форум с копи-пейст като разстроен гларус по плажа.И не знам защо повече ви харесва да използвате буквата "У" вместо "Ъ" и "О" вместо "У" и изобщо какво не ви харесва КИРИЛИЦАТА,та пишете с тея шльокавици.Както и да е,на вупроса за оружията.Уточни каква е тази аналогова мишка и каква е мишката на лаптопа.Пробва ли с друга мишка дали пак ще го има този проблем.Опитай няколко различни варианти и пак сподели.Желая ти успех!thematrix92 написа:imam problem znachi imam laptop i mnogo mise iska da igraq igri ot roda na battlefield bad company 2 no kato igraq sus analogovata mishka igrata i iskam da dam zoom na nqkoe orujie mi izhvurlq mernika vuv vuzdoha a sus mishkata na laptopa nqmam takuv problema daje i nadrugite irgri vuv koito se iziskva da se igrae sus takiva orujiq pak taka mi pravi tozi problem ako moje nqkoi dami pomogne ili dami dade reshenie na problema dami pishe na skype velik_igrach9461
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта