Форум за компютри, web дизайн и програмиране. Всичко за компютрите, мониторите и лаптопите - хардуер, софтуер - ревюта, отзиви и мнения. Компютърни игри и всичко свързано с тях. Компютърен форум.
Паметите и всичко за тях - скорост, тайминги производителност.
Очакваме вашите мнения, коментари и впечатления.
ВЪпросите за паметта в компютъра се задават тук.
Според дънната платка, чипсета и версията на БИОС.
Обикновено каквото и да си изсмукваш от РАМ паметта като производителност - ефекта си го знаеш само ти
Здравей ,
до колкото помня това дъно беше с ддр 3-ка.Една плочица ддр3 на 1ГБ или 2 ГБ сега е 15-30 лева , което е нищо в сравнение с останалите. РАМ ПАМЕТ Взимаш си ето такава самоче 1ГБ.
Не е важно какво гледаш , а какво виждаш ! Компютри, монитори, лаптопи, таблети,принтери, ремонт, сервиз и поправка на компютри. т-ц РУМ Младост 2
Искам да си добавя 4 gb RAM памет за лаптоп Samsung NP300V5A-SO1BG.
Intel core i5-2410M CPU 2.30Ghz
Windows 7 Home Premium 64 бита Service pack 1
Nvidia GeForce GT 520MX
инсталирана Ram 4GB 2Rx8PC3-10600-09-11-F3
Каква RAM 4 GB да поръчам? Може ли да е DDR3?
За какво са ти още 4 ?
Бозата познава до 4 или 6 (според зависи).Тоест дори и да сложиш 8гб , бозата (Уиндолса) ще познае 4-6 и кел файда за останалата част.
Аз също исках да сложа повечко рам на моето лаптопче ама се отказах , просто няма смисъл.
Сложи 32-битов уиндолс , доказано - по бърз е
И да ще стане - може да продадеш твоята и да вземеш кит 2х4 за да са едни и същи
Не е важно какво гледаш , а какво виждаш ! Компютри, монитори, лаптопи, таблети,принтери, ремонт, сервиз и поправка на компютри. т-ц РУМ Младост 2
Здравейте купих си нова дънна платка ASROCK 990FX EXREME 3 на която сложих FX8320 процесор! интересува ме каква рам мога да сложа на него като например 8gb ddr3 2133mhz ( 2 по 4gb) разгледах всички памети в сайта но се притеснявам че повечето поддържат XMP за интелските процесори, а аз съм с AMD!