Форум за Компютри
Форум за компютри
Задайте въпроси или потърсете отговори.

Реклама:
София Компютърс - Фейсбук страница

РЕМОНТ И ПОПРАВКА НА КОМПЮТРИ

( продължение от предната страница )

ПОПРАВКА на Компютри и компютърни компоненти на територията на град София.

В много голям процент от случаите, ремонта на дънната платка е близък като себестойност до цената на нова такава ( предлагаме чисто нови дънни платки на цени, започващи от 60 лв. , но имаме и напълно работещи и тествани такива втора употреба на цени от 40лв. ) . Тогава, много по-правилно решение е , да Ви посъветваме да си закупите нова.

Защо?

Защото в голямата си част, наши колеги просто ще " закърпят " дъното Ви, колкото да изкара месец, и да Ви върне отново при тях.
Защо и ние не работим на този принцип?

1. Защото смятаме, че доволният клиент, водислед себе си още 5.
2. Защото компютрите, обикновено остаряват морално в период между 3 и 5 години, и ние предпочитаме, след 3 ( или 5 ) години отново да се върнете при нас.
3. Защото много пъти, се налага ъпгрейд ( усъвършенстване ) на компютъра, и предпочитаме ние да се грижим за него .
4. Защото през кратъкпериод, излизат нови програми и операционни системи и желаем ние да ги инсталираме, конфигурираме и настройваме за Вас.
5. Защото смятаме, че ако някой се хване да свърши една работа, трябва да се вложи сърце, а не просто да се търсят облаги, и защото за нас Вашите усмивки ( и добри отзиви ) имат значение.


Ако се върнем на темата ( за проблемното захранване, което ни кара да мислим, че дънната платка е за ремонт ) , ние ще открием ( за разлика от съседчето, което много разбира ) че дъното Ви е наред.
( отваряме скоба - да подчертаем, че ако все пак, наистина НЕ е наред, а е за поправка , Вие така или иначе, трябва да търсите магазини, от които да си закупите ново, или предложено Ви за ново дъно, като рискът да попаднете на един от тези търговци, които гледат "да си пробутат залежалата стока " никак не е малък - т.е. - така или иначе, при проблем, ще Ви е нужен някой, който да Ви смени дъното, което означава разглобяване на компютъра до основните му елементи, и последващото му сглобяване с нови части.

От финансова гледна точка, Вие имате стимул да ни потърсите защото :

а) ако имате нужда от нов компонент това означава :
- тестове на компонента ( както споменахме - първо на софтуеърно ниво от " един познат дето разбира " ;
- разглобяване на компютъра ( при проблем така или иначе е нужна поправка - т.е. - трябва да се подмени или ремонтира прблемния компонент ) ;
- демонтиране на компонента ( трябва да го извадите дъното или захранването или твърдия диск и т.н. за да се ремонтира ) ;
- търсене на компонент при неизвестни търговци, с недоказани гаранционни обслужвания ( все пак, трябва да намерите нов, или някой, който да го поправи, и да поеме отговорност за работата на компонента след поправката );
- монтиране на новия ( или ремонтирания ) компонент обратно ;
- сглобяване на компютъра ( което само по себе си е важна и прецизна работа- всички кабели, проводници и компоненти трябва да бъдат там, където е необходимо ) .
Всичко това е време, средства, и/или задлъжняване с една услуга на този, който се занимава ( в много от случаите, Вие не го оставяте "без хич", и въпреки това му дължите услуга ) .

б) ако дойдете при нас,всичко което е необходимо е на лице :
- ако компонента е проблемен, ние веднага ще ви го заменим с друг, отговарящ на Вашите изисквания както за цена, така и за производителност - дори повече, ако закупите компонента от нас, повечето услуги ( като разглобяване, сглобяване и т.н ) НЕ Ви се таксуват ( което означава много по-малко средства и никакъв ангажимент от Ваша страна към никой в последствие ) ! ;
- ще Ви спестим всичките тези усилия и време, и Вашият компютър ще е поправен още след няколкочаса ( максимум ) ;
- ще Ви бъде предложено най - доброто решение, и ЩЕ имате право да търсите отговорност ( за разлика от случая с познатия дето разбира ) за извършената услуга ( поправка ) затваряме скобата ).

В следствие на което, ние ще тестваме и останалите компоненти по този начин - просто разполагаме с алтернативни такива.
И ЩЕ открием проблема ( в някои от случаите - проблемите - много често захранването наистина поврежда и дънната платка, хард диска, видеокартата и т.н ), и ще го отстраним !

Вашият компютър, ще бъде правилно ремонтиран ( поправен качествено ) и за Вас проблемът с него, ще е просто дребна досада, която ще сте забравили на другия ден.
Основното, което ще спечелим ние, е още един доволен клиент, което е от изключителна важност за всяка една фирма, във всяка една област ( не само в сферата на компютрите и компютърните услуги ).

Обадете ни се, можете само да спечелите - опре ли работата до поправка на компютъра , ние сме Вашитехора.

С цените на компютърните услуги ( и по домовете - на адрес ), можете да се запознаете ТУК .
Компютърния сервиз ( сервиз за компютри ) сме представили ТУК .
Ако искате уеб сайт ( или уеб страница ), погледнете ТУК .
Предлагаме и абонаметно обслужване на компютри - за информациявижте ТУК ,
а за цените на абонаментната поддръжка на компютри ( абонаментни планове ) - ТУК

Ако телефонните ни линии са заети в момента, или поради факта, че всички колеги са ангажирани с клиенти и има вероятност да не можете да се свържете с нас веднага, можете да ни изпратите заявка за посещение по домовете ( в рамките на София ) свързано с ремонт, поправка или сервиз на компютър, лаптоп, монитор, или компютърна услуга посредством по-долната:

ФОРМА ЗА ОНЛАЙН ЗАЯВКА

Обърнете внимание, че полетата отбелязани със звезда ( * ), са задължителни.

Ако желаете, можете да се регистрирате в сайта ( или да влезете, ако вече имате регистрация ).
По този начин няма да ви се налага да попълвате полетата при заявка за ремонт, поправка и сервиз на компютри, монитори, лаптопи, принтери и компоненти.
Полетата ще бъдат автоматично попълнени с данните от регистрацията Ви, всеки път когато се логнете в сайта.


* Услуга :

* Вашето име :
( за да знаем как да се обръщаме към Вас )

* Телефонен номер :
( за предпочитане мобилен )
Вашият и-мейл :

* Адрес за посещение (точен адрес, за да изпратим наш служител)
и допълнителни бележки(по възможност, опишете проблема или причината за ремонт):


* Анти бот поле: три плюс две е равно на :
( изпишете отговора с цифра, а не с думи )

Обърнете внимание, че посещението на адрес в рамките на град София е на стойност 5 лв, когато услугата е на стойност под 100 лв.

   

Безплатни доставки на компоненти за компютър, монитори, лаптопи и периферия, както и ремонт и поправка на компютри и компютърни услуги по домовете за кварталите : Банишора, Бели Брези, Борово, Бъкстон, Витоша, Гео Милев, Гоце Делчев, Дианабад, Драгалевци, Дружба, Дружба 1, Дружба 2, Дървеница, Западен Парк, Зона Б18, Б19, Б5, Иван Вазов, Изгрев, Изток, Илиенци, Княжево, Красна Поляна, Красно Село, Лагера, Левски, Лозенец, Ломско шосе, Люлин : Люлин 1 , 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 и Люлин 10 , Манастирски ливади, Младост 1, Младост 1а, Младост 2, Младост 3, Младост 4, Мотописта, Мусагеница, Надежда 1, 2, 3 и Надежда 4, Обеля 1 и Обеля 2, Оборище, Овча Купел, Павлово, Пирогов, Подуене, Полигона, Разсадника, Витоша, Редута, Света Троица, Ситняково, Славия, Слатина, Стрелбище, Студентски Град, Триъгълника, Фондови Жилища, Хаджи Димитър, Хиподрума, Хладилника, Цариградско Шосе, Централна гара,Център и останалите райони на София* за поръчка на стойност над 150** лв.
Под тази сума, цената на доставка / посещение на място / до офиса / дома ( адреса ) е 5лв. **.

Доставката / посещението на място за ремонт и поправка на компютри за кварталите / градовете / селата : Чепинци, Сеславци, Кремиковци, Кубратово, Требич, Световрачене, Негован, Челопечене, Ботунец, Кривина, Казичене, Герман, Панчарево, Бистрица, Мърчаево, Владая, Мало Бучино, Иваняне, Пожарево, Гурмазово, Божурище, Костинброд, Мрамор, Мировяне, Нови Искър, Кумарица, Гниляне, Войнеговци, Локорско и другите близки до София е безплатна за поръчки на стойност над 200** лв.
Под тази сума, доставката / посещението в дома е на стойност 10лв. !!!
Имаме много клиенти и в гр. Банкя.
Обслужваме всички квартали, стига да са в рамките на град София,
ние извършваме и компютърни услуги по домовете !
Ако сте в Манастирски ливади, Дружба, Младост или Овча Купел - значи сте до нас .
НОВО : Имаме сътрудници и в град Хасково !

Посещението на адрес за град Хасково е на стойност 3 лв.

С цените на отделните услуги, можете да се запознаете ТУК .
С цените на компонентите, можете да се запознаете ТУК .
Ако искате уеб сайт ( или уеб страница ), погледнете ТУК .
Предлагаме и абонаметно обслужване - за информация и абонаментни планове - ТУК .
За услуги по домовете - за София - вижте ТУК .

Надяваме се да сме били полезни за Вас с тази статия, и Ви желаем приятни мигове в сайта ни за компютри, компютърни компоненти, компютърни услуги и изработка на сайтове.

Екипът на sofiacomputers.net

Модел или име:
подробно търсене »

Вход | Регистрация

Вашата количка »
0 продукта

Телефони:
ж.к. Лагера:
Потърсете ни във връзка с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, лаптоп или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). 0887-736668
или 0887-remont
Потърсете ни на телефона ни към vivacom във връзка с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, лаптоп или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). 0879-04-12-99

ж.к. Младост
Потърсете ни на А1ския телефон в ж.к. Младост с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, лаптоп или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). 0885-117-820
Потърсете ни на Telenor телефон във връзка с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, лаптоп или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). 0893-573-827
Потърсете ни на телефона ни към Виваком в Младост във връзка с ремонт, поправка на компютри или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, лаптоп или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). 08-76772852
или 08-popravka

ж.к. Люлин:
Потърсете ни във връзка с ремонт, поправка на лаптоп, компютър или компютърни услуги. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър, монитор или компонент. 0884-737849
или 0884-serviz

Skype:
попитайте на скайпМагазин Младост
попитайте на скайп Южни райони- сервиз, ремонт и поправка на компютриМагазин Лагера
попитайте на скайп Люлин - сервиз, ремонт и поправка на компютриМагазин Люлин
пишете ни на и-мейл за да попитате за актуална цена и наличност e-mail

Контакти »

Работно време:

понеделник-петък:
10:30 - 19:30
събота:
според магазина
неделя:
с допълнителни уговорки

Сервиз за компютри
Сервиз за компютри


Поправка и ремонт на лаптопи. Сервиз, обслужване и профилактика на преносими компютри.
ремонт и поправка на лаптопи


Поправка и ремонт на монитори. Сервиз, обслужване и профилактика на монитори за компютър.
ремонт и поправка на монитори


Поправка и ремонт на компютри, монитори и лаптопи. Поправка и ремонт на принтери.
Поправка на компютър:
Защо при нас


Компютърни услуги на безкомпромисни за качеството си цени
Компютърни услуги


Как да се грижим за настолните компютри и лаптопите. Добри съвети как да поддържаме преносимите и домашните компютри.КАК ДА
се грижим

за лаптоп
за компютър

Ремонт, поправка и компютърни услуги по домовете
Ремонт по домовете


Абонаментана поддръжка и абонаментно обслужване на компютри.
Абонаментна поддръжка


Изработка, изготвяне, поддръжка и администриране на уеб сайтове. Уеб дизайн и оптимизиране - оптимизация на уеб сайтове и страници за търсачките.
Изработка на сайтИзберете нов :

Лаптопи. Мобилни компютри, нетбуци и преносими компютри. Специални цени.
Лаптоп


Монитори. Геймърски, офис и домашни монитори на специални цени.
Монитор


Компютри и компютърни конфигурации на специални цени. Геймърски, домашни и офис компютри. Компютри за игри.
Компютър


или си харесайте компютър, монитори или лаптоп :
Компютри, монитори, лаптопи, принтери, дънни платки, процесори, видео карти, РАМ памети, твърди дискове втора употреба. Употребявани лаптопи на части. Компоненти втора ръка.
Втора употреба

Ново


ремонт на таблети »
поправка, ремонт и сервиз на LCD, LED телевизори »
поправка, ремонт и сервиз на телефони »

Интересно

Овърклок на процесори при минусови температури »

Най-разглеждани: картинки за фон на работния плот Компютърни услуги Поддръжка на сайтове Поправка на компютри

Препоръчани: ремонт на компютри по домовете Абонаментна поддръжка на компютри видео карти, твърди дискове, процесори, дънни платки
стартова страница поправка на монитори и ремонт на лаптопи, цена за изработка на сайт статии Рекламни материали форум за компютри

Copyright © и администрация на сайта: София Компютърс ( Sofia Computers ) ЕООД Изработка на сайта и Web Design: DGP Created: 2010 y. Updated: 2019 y.

Ако желаете да сте в течение с новите компютри, монитори, лаптопи и промоции, заповядайте в групата ни във Фейсбук


Пишете на електронната ни поща във връзка с поправка или ремонт на компютър.
Телефони за поправка или ремонт на компютър.
Пишете ни на скайп зяа компютър, монитор или лаптоп.

Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с нашите условия за ползване и използването на „бисквитки“.

Съгласен съм