Отзиви, мнения и препоръки за София Компютърс ЕООД

Въпроси, предложения и идеи относно форума за компютри и проблеми свързани с хардуер и софтуер. Ако имате идея, предложение или препоръка как да направим форума по-удобен, лесен и полезен - тук е мястото за вашата тема.

Модератори: admin, Powerplay

chargger
Мнения: 14
Регистриран на: 09 Мар 2016, 14:38
skype: svetlio844
Обратна връзка:

Re: Отзиви, мнения и препоръки за София Компютърс ЕООД

Мнение от chargger »

Привет от мен отново!

Какво мога да кажа...
Поредната точно изпълнена поръчка и прекрасно отнушение.
Намирам всичко което ми трябва и повече не тичам по магазини които работят от 15 години и когато ми потрябва нещо те взели пък го закрили :why:
Успешна седмица на целия екип пожелавам :yes:
Аватар
ddragon
Site Admin
Мнения: 742
Регистриран на: 22 Дек 2011, 22:27
skype: sofiacomputers
Местоположение: София
Обратна връзка:

Re: Отзиви, мнения и препоръки за София Компютърс ЕООД

Мнение от ddragon »

:) отново много благодаря за отзива, наистина се опиваме (но ни е много по-лесно ако отсреща е нормален човек :D )
Със здраве да се ползват продуктите, ако има нещо - насреща сме :)
kalin_kkk
Мнения: 1
Регистриран на: 13 Юли 2016, 19:45
Обратна връзка:

Re: Отзиви, мнения и препоръки за София Компютърс ЕООД

Мнение от kalin_kkk »

Здравейте,
искам и аз да изкажа своите впечатления. За първи път пазарувам от въпросната фирма. Не ми хареса отношението на магазина в РУМ Младост. За какво иде реч, след като ми се обадиха от номер 0885117820 (доколкото разбрах този номер се ползва от управителя и съответно съм разговарял с него) за потвърждение на заявена от мен поръчка ми казаха да заповядам в определен ден и час в магазина им, за да си взема стоката. Отидох в уговореното време, но се оказа, че поръчката ми не само, че не е там, а дори изобщо не е била разглеждана/обработена. Предложен ми беше вариант да ми се пусне поръчката за следващия ден или да бъде изтрита : ), това последното ме развесели. Когато попитах как ще бъда компенсиран за съответното некоректно отношение, ми беше отговорено, че трябва да говоря с колегата, който ми е потвърдил заявката (явно управителя). Само, че в момента не било удобно да го притесняваме, независимо, че явно него не го притеснява да ме разкарва напразно от центъра до Младост. Щяло да бъде удобно да говоря с него след определен час и ще му бъде предадено да се свърже с мен. Естествено никой не се свърза с мен, а на неколкократните ми опити да се свържа с магазина, подчертавам в работно време, и на трите им телефона, никой не ми отговаряше, нито пък в последствие ми върнаха обаждане. За мен извода е само един, нарочно не са ми отговаряли, след като са видяли от кой номер се звъни, а са предпочели да се скрият като мишоци, което е наистина жалко, особено пък когато си сгафил с даден клиент.
За щастие има и хубава част. Звъннах на магазина им в Лагера и се свързах със служител, от въпросния магазин, който се казва Димитър. Искам да изкажа изключително позитивните си впечатления от него. Момчето подходи адекватно, разбра за какво иде реч, уговорихме как да бъда компенсиран, зае се с поръчката и ми обеща, че ще си я получа в конкретен срок. Всичко беше изпълнено точно както ми каза. Ето така се работи. Съответно такива служители трябва да растат и да стават управители. Хора с адекватно и коректно отношение към клиента. Поздравления още веднъж.
Аватар
ddragon
Site Admin
Мнения: 742
Регистриран на: 22 Дек 2011, 22:27
skype: sofiacomputers
Местоположение: София
Обратна връзка:

Re: Отзиви, мнения и препоръки за София Компютърс ЕООД

Мнение от ddragon »

0885117820 е служебен телефон, няма как управителите да дават техните телефони 'па ако ще и да се чудят какво да си правят времето ;)

Тъй като лично знам за случая и бяхме 3ма свидетели на място, с цел да не изпадам в компромати, няма да предоставям подробностите - да, стоката НЕ беше изписана от склада, но да твърдите че не е обработвана поръчката изобщо си е хулене, дали с цел умисъл, или просто под вличние на други фактори - не знам, обикновено най-много хулят тези които ги хулят и те са с вързани ръце докато това става, но товяа е съвсем друга тема която не ми се засяга (не и в тази тема).

Некоректно отношение ... а дали Ви звъннахме че продукта е в магазина за да го получите?
А дали звъннахте да попитате дали пък "аджеба" не е станало нещо /което естествено няма как да се случи/ и продукта да се е забавил като доставка?
И как по-точно ви разкара управителя? Звънна ви да си получите продукта от Младост, без продукта да е там ли?
Е те тук на нас ни стана смешно, ама то е хубаво - нека да се веселим ;)

За мишоци няма да коментирам, обикновено са такива дето с поръчки за 5лв вият до небето ако нещо им се забави, но за мишките и хората има писано много, за съжаление не може мишок само като нарича другите такива да спре да е мишок :D

Иначе - да, момчетата и в Лагера са страхотни - и ние много си ги харесваме, особено Митето който е пич на място :)
И да - радваме се че въпреки че не сме потвърдили наличността, и въпреки че на своя глава сте били път до Младост, не се наложи да се разхождате 2ри път до нас - със здраве да си ползвате продукта.
Аватар
ddragon
Site Admin
Мнения: 742
Регистриран на: 22 Дек 2011, 22:27
skype: sofiacomputers
Местоположение: София
Обратна връзка:

Re: Отзиви, мнения и препоръки за София Компютърс ЕООД

Мнение от ddragon »

За съжаление вече не поддържаме този сайт, моля обърнете се към собствениците на сайта за съдействие.

Само имайте предвид че онлайн пазаруването с карта не е наша идея и разработка (конкретно за сайта на пица джиков), поради което не ви съветваме да използвате лични данни (различни от име и телефон) за регистрация и пазаруване онлайн не само там, но и във всеки сайт (или поне не и в сайт без SSL сертификат).

Във всеки сайт разработен от нас единственото което се иска от потребителя са име и телефон, а както знаем посредством само тези данни едва ли някой може да ви навреди :)
chargger
Мнения: 14
Регистриран на: 09 Мар 2016, 14:38
skype: svetlio844
Обратна връзка:

Re: Отзиви, мнения и препоръки за София Компютърс ЕООД

Мнение от chargger »

Здравейте отново!
Понеже прегледах отново форума и след като се развеселих достатъчно във забавната тема :D особено със "компетентните" въпроси реших да погледна и тук тъй като отново направих поръчка и отново с мен се занимаваше Митака един изключително толерантен човек на който съм благодарил десетки пъти лично но ще го направя и тук Мите поздрави от Светльо :) та става дума за едно водно охлаждане и сериозна термо паста за което гласувах пълното му доверие.
Имах случай по един въпрос няма да влизам в детайли та исках да потърся Митака по телефона и тогава него го нямаше но няма значение защото колегата му който се обади беше също така учтив и ми беше убягнала една малка подробност та за има няма 3-4 минути всичко си дойде на мястото и задрямалия компютър се събуди и сега си работи вече около година безпроблемно :) за което отново благодаря!
Та за охладителя ами не е нещо специално но пък за цена около 100-тина лева УБЕДЕН съм че 240-ка радиатор ще се справя много по добре от който и да е въздушен охладител в този ценови диапазон.
Отново разчоплихме въпроса с Митака решихме пастата и продукта и съм убеден, че (КАКТО ВСЕКИ ПЪТ ЩЕ ОСТАНА ДОВОЛЕН) това в скобите е за онези които всъщност не знаят защо точно са недоволни но бързат да плюят.
С риск да се отплесна ще напиша няколко реда и дай Боже поне някой хора да схванат идеята.
Продукта който съм избрал е едно бюджетно решение помпата е добра изчетох доста приятни отзиви но ще оставя личното мнение след теста. Първо искам да кажа, че след като ще похарча "гигантската" сума от 100-тина лева естествено е че няма да очаквам чудеса но и не се нуждая от такива защото единственото което понадувам е видеокартата.
Второто е (нямам нищо против марката) но е важно да се знае, че ако си си купил Фолксваген за 20000 естествено няма да очакваш да е като Порше за 200000 трябва да е наясно човек като прави ценови компромис защото да давам по-малко но и получаваш по-малко това винаги трябва да се има в предвид. Аз рядко си правя компромиси ако имам възможност за това което искам го взимам или не взимам нищо но в този случай компромиса е по-добре от нищо.
Наблегнах на това защото все повече наблюдавам хора които;
1.Правят финансов компромис
2.Компромис със марка и модел
3.Напълно осъзнават това
но въпреки всичко ако нещо стане се започва "аз съм дал пари за това а то е пълен боклук" например.
Решението ми е временно и единственото което очаквам от продукта е прилична работа и по добри резултати от смешния боксов Интелски охладител. След като си взема по мощен процесор и видеокарта която ще го понатовари съм се насочил към определена марка и модел и заради качеството и заради визията. Имаше го наличен но в момента не но знам, че като реша да го поръчам всичко ще е ОК!
След като получа надявам се утре :) компромисния модел и бъде изпробван ще оставя подробен отзив със резултати, впечатления защото ако наистина се справя добре и при цената то тогава ще е много добро решение.
Ще добавя също и това, че цената на специално този охладител тук е сериозно конкурентна.
Имам вече няколко поръчки от тук и просто освен отново за едно Благодаря! Не се сещам какъв друг отзив бих дал.
Та за напред ще има още отзиви тъй като планирам да надграждам по нататък то ще е пак от тук.
Пожелавам ви лека работа днес и приятен уикенд!

Поздрави от Плевен
chargger
Мнения: 14
Регистриран на: 09 Мар 2016, 14:38
skype: svetlio844
Обратна връзка:

Re: Отзиви, мнения и препоръки за София Компютърс ЕООД

Мнение от chargger »

Нека започна първо със голямото Благодаря!
А сега да си довърша за кой точно продукт става дума
Liquid CPU cooler Deep Cool 240T cheapest както биха се изразили ютюбърите но!
Всъщност съм дооста приятно изненадат. Излишно е да коментирам, че градусите паднаха драстично особено при факта че в квартирата в коят осъм нямам климатик стайната температура далеч минава 26 градуса и в същото време при не лек гейминг 45-50 градуса са си ама доста добър резултат. Трябва да добавя, че си взех и Arctic MX4 термо паста и не е за вярване когато оставя машината в покой как мигновено пада на нормалните си 35-36 градуса ( няма как да е по малко при положение, че е вклчен и в стаята е 31 :D
Та като feedback ами за тази цена огромна солидна медна плочка на помпата, без шлюптенета, тракания или бръмчене. Да си призная на тоя етап дори ефекта да бъде добър предполагах, че все пак помпичката вероятно ще е по шумна. Та ако има някой друг заинтересован от този тип охлаждане на процесор и също като мен не е особено цвете с бюджета ами убеден съм че за тия парички въздушен не може да постигне това а до това колко ще живее ами поне да помпата и дават доста дълъг живот.
А Arctic MX4 определено ще си остане основния ми избор за напред.
Поздрави на всички отново огромно Благодаря за съветите за бързото обслужване и прекрасното отношение в случая на Митака. Ще има още за какво да се оставят отзиви още не съм приключил с покупките но за сега толкова .
Аватар
ddragon
Site Admin
Мнения: 742
Регистриран на: 22 Дек 2011, 22:27
skype: sofiacomputers
Местоположение: София
Обратна връзка:

Re: Отзиви, мнения и препоръки за София Компютърс ЕООД

Мнение от ddragon »

НЕ Е СЕРИОЗНО десетки и стотици хора да се свързват с нас ежедневно, а конкретен клиент да твърди че не може...
ОЩЕ ПОВЕЧЕ когато конкретния клиент се е сетил, че има лаптоп 8 месеца след като има становище и чакаме от негова страна решение...
ОЩЕ ПОВЕЧЕ, че в рамките на работното време му е отговорено до час след като е писал във всички възможни форми и и-мейл адреси.
А поста в този форум определено е далече от градивен - да, ако сте звънели в 1:00 посред нощ или в 8:30 сутринта няма кой да отговори на телефоните.
СЕРВИЗА В ЛЮЛИН НЕ РАБОТИ последните 24 дни, КЛЕВЕТА е че не работи от година.
НО ОТ ГОДИНА ЧАКАМЕ да решите дали да поправим лаптопа или да ви го върнем - това поне е факт.
chargger
Мнения: 14
Регистриран на: 09 Мар 2016, 14:38
skype: svetlio844
Обратна връзка:

Re: Отзиви, мнения и препоръки за София Компютърс ЕООД

Мнение от chargger »

Здравейте!
Реших само да оставя още един отзив относно водния охладител deep cool 240T както може да се види от последния отзив са минали почти 3 месеца и за този период съм отворил кутията само за да почистя видеокартата :) Понеже преди да купя въпросния охладител поразучих нещата и заради горното монтиране на радиатора и използването на PULL вместо PUSH радиатора не се набива с прах.
Относно ефективността при стайна температура 20-22 градуса процесора в покой държи 24-25 но фактът, че при Elite Dangerous на VR не го видях над 45 ме изненада много имайки в предвид, че за целта тормозя едно
i3-че. Та модела е добър помпата е доста солидна с масивна медна плочка и за сега нямам протичания няма тракания или отказ . Около декември живот и здраве ще говорим за видеокарта защото се очаква догодина сериозни графични промени в Елита и предполагам, че моето сапфирче ще се позадави там. За пореден път всичко си е ОК!
Поздрави от Плевен!
chargger
Мнения: 14
Регистриран на: 09 Мар 2016, 14:38
skype: svetlio844
Обратна връзка:

Re: Отзиви, мнения и препоръки за София Компютърс ЕООД

Мнение от chargger »

Здравейте отново!

Искам да изкажа отново огромни Благодарности на екипа и персонално към Митака!
Отново страхотно отношение, отново много голяма помощ относно решението за избор на нова видеокарта.
На този етап за full HD гейминг аз лично няма какво повече да искам. DVI кабела който поръчах също е много масивен и качествен. Каквото и да недоволстват някой аз имам над 5 поръчки от вас някои от които не много малки и със нито една не съм имал каквито и да било проблеми. Няма недоразумения, няма дефекти, няма забавяния и всичко си работи отлично. Чудесна консултация при избор! Не знам всеки има право на мнение, всеки си има критерии за отлично обслужване важното е че за мен лично всичко е отлично и ако трябва да дам потребителска оценка то аз давам 10 от 10
Да никой не е съвършен и точно поради този факт, че вече почти 3 години получавам съвършено обслужване мога смело да твърдя за отличната ви работа. Иначе тя ситуацията е ясна като онази работа е "няма жена която да не дава има мъже които не умеят да си искат" :D
Когато ти самия не знаеш къде те сърби как да те почешат на правилното място :P
Общо взето нещата са такива.
Поздрави на всички и весело изкарване на празниците!

Светльо
Плевен
Аватар
ddragon
Site Admin
Мнения: 742
Регистриран на: 22 Дек 2011, 22:27
skype: sofiacomputers
Местоположение: София
Обратна връзка:

Re: Отзиви, мнения и препоръки за София Компютърс ЕООД

Мнение от ddragon »

Мерси, Светле, жив, здрав и много усмихнат, и дай Боже повече хора като теб!
Е то каквото повикало, такова се обадило, позитивни, и наистина търсещи решения хора с кеф да им помагаш и да даваш каквото може и от себе си за тях, но има и такива, на които като им теглиш една ... и ти става още по-донре, че си се отървал, та мерси, Светле, че си един от готините и позитивните.
Няма как да не искаме да помагаме на хора като теб! :)
Яни
Мнения: 3
Регистриран на: 05 Окт 2018, 21:24
Обратна връзка:

Re: Отзиви, мнения и препоръки за София Компютърс ЕООД

Мнение от Яни »

Не препоръчвам изобщо услугите предлагани в РУМ които се намира в кв. Младост 2. Жена ми остави лаптопа ни за ремонт във въпросния "сервиз" към 11:00 часа за преинсталиране на уиндоус,като изрично е помолила да ни запазят снимките и е казала кои програми иска да бъдат инсталирани.Човекът там и казал,че няма проблем и в рамките на деня ще го преинсталират и ще се обадят да го вземем.До 18:00 часа никой не звъни и аз прекосявам цяла София в най-голямото задръстване,за да видя какво става,защото лаптопа ни трябва спешно за работа.Отивам там и въпросният господин ми казва,че е звънял на жена ми,но не му е вдигнато(на телефона няма никакво пропуснато обаждане) и,че хард диска е със лоши сектори и затова забива.Дотук добре,разбрахме се да сложат едно ссд 120гб и да прехвърли само снимките,които са около 25гб и са събирани над 15 години...На следващия ден отидох платих си,взех лаптопа и вкъщи установявам,че нямам нито една снимка и ссд-то вместо 120гб е 60гб.Върнаха ми стария хард диск,обаче не ми казаха,че не са прехвърлили снимките и следователно го изхвърлих още от излизането на РУМ-а,все пак е счупен за какво ми е?!
ОСТАНАХ СИЛНО РАЗОЧАРОВАН ОТ УСЛУГИТЕ НА СОФИЯ КОМПЮТЪР,А И СЪЩО ТАКА ИЗЛЪГАН!!!
Публикувай отговор

Обратно към “За Форума”

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта