Искам нова Видеокарта

Всичко за видео картите. Овърклок, производителност, въпроси относно видеокарта и избор на графичен ускорител.

Модератори: admin, Powerplay

danco1953
Мнения: 1
Регистриран на: 19 Окт 2013, 10:22
Обратна връзка:

Искам нова Видеокарта

Мнение от danco1953 »

Здравейте ! Искам да си купя нова Видео карта, обаче не разбирам каква да си взема. Мога да отделя до 150 лв., като не е желателно да е дори толкова скъпа. Дъното ми е: http://www.dell.com/downloads/global/pr ... hspecs.pdf" onclick="window.open(this.href);return false; Процесор: http://ark.intel.com/products/32430/Int ... 00-MHz-FSB" onclick="window.open(this.href);return false; РАМ: 3 ГБ (DDR2 SDRAM) Предложете ми марка и модел, ще го ползвам основно за игри, достатъчно е да ми върви гладко графиката, при осреднени настройки, имам предвид, че не целя всичко да ми е на макс. Задължително да има HDMI- изход ... и да е с чипсет нВидиа Благодаря предварително
Аватар
ddragon
Site Admin
Мнения: 748
Регистриран на: 22 Дек 2011, 22:27
skype: sofiacomputers
Местоположение: София
Обратна връзка:

Re: Искам нова Видеокарта

Мнение от ddragon »

По принцип "марковите" (т.е. не асембираните по желание на потребителя, а сглобени от "производител на компютри") системи са безкрайно капризни и силно ограничени откъм BIOS и респективно - към ъпгрейд в последствие.

В пълна сила това важи за марка като Дел, и дори всичко да е съвместимо и на практика - възможно да се комбинира, не винаги машината успява да познае новия компонент.

С тези уговорки, предлагам за най-подходяща в параметрите посочени по-горе тази карта: http://sofiacomputers.net/video-karti-c ... hp?id=6838" onclick="window.open(this.href);return false; .

Въпреки всичко, ако си от София, мисля че е най-разумно да тестваш дали ще бъде приета от компютъра, и тогава да я закупиш.
Публикувай отговор

Обратно към “Видео Карти”

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта